"Величие": Не сме патерица на никого, гледайте ни делата

Надявам се, че резултатите няма да ни ги откраднат до край, посочи полковник Марков
10 юни 2024 16:45, Нели Христова
301
"Величие": Не сме патерица на никого, гледайте ни делата
Снимка: БГНЕС

Само едно нещо можем да направим - да започнем да работим от днес. И ние, като ваши ръководители, като хора, които сме заявили, че носим отговорност, и искаме да започнем да вършим положителни неща за страната, да започнем да ги върши. Вече всеки български гражданин, независимо дали е гласувал за партия "Величие" или не, има представител в Народното събрание, заяви Ивелин Михайлов.

Той и полковник Марков заявиха, че доброволци са помагали за организирането на предизборните им изяви. Те са плащали за озвучение, зали и т.н.

Михайлов заяви, че ще изискват от депутатите си в НС да нямат арогантно отношение към хората:

"Депутатът не е нищо повече от човек, който представлява народа и трябва да извърши работа от името на народа", допълни той. "Нашите депутати трябва да проявяват човечност, трябва да действат за хората и да мислят за хората."

Лидерът на "Величие" каза още, че причината той да не се кандидатира за депутат, е за да може да е сред хората.

"Още от началото ни слагат думи в устата, които не сме казали - че ние ще сме новата патерица на сглобката", заяви Михайлов.

"Да казваме, че няма да ви предадем, звучи като клише. Гледайте ни какво правим. Надявам се, че резултатите няма да ни ги откраднат до край, защото и такъв процес тече - да ни крадът гласове", заяви на свой ред полковник Марков. "Засега сме спечелили битката, но въпросът е да спечелим войната."

Той предупреди, ме сглобката може да има "по-голяма, недивидима част", а работата на "Величие" е да ги освети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от Избори 2024
Печеливши ли? При тази избирателна активност е странно някой да се радва на резултат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
0
 
0
 
! Отговори
Homer преди 2 седмици
Васил Иванов Кунчев!!!!!!!!!!
276
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Новият Бойко атакува
275
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Социологическите агенции не били хванали успеха на тази партия. Ами как да я хванат, като тя дойде от нищото т.е. с помощтта на хакерска атака. Така мисля аз и друго обяснение не мога да измисля. Пълна загадка.
274
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много масово военните навлязоха в политиката. Това не е добре.
273
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 274НОВ ПРОЕКТ НА ДС!ЩЕ БЪДЕ ТОЛКОВА УСПЕШЕН КОЛКОТО ''А'' ОТБОРА НА РАДЕВИТЕ ОТ ХАРВАРД. ПРЕДИ ТОВА ГЪЛЪБ ПТИЦАТА ОТЛЕТЯ .ГЕНЕРАЛА ПОСРАМИ ПАГОНА С НАЗНАЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ КУМОВЕ КУМИЦИ, ЛЮБОВНИЦИ СЕКРЕТАРКИ. ТЕЗИ ЩЕ ПОСЛЕДВАТ ТРАЕКТОРИЯТА НА СЛАВИ.ВЪПРОСЪТ Е В ДЪРЖАВАТА НЕЩАТА ДА СЕ ПРОВАЛЯТ ЗА ДА СЕ ОТВРАТИ НАРОДА ОТ НАТО И ЕС.ЦЕЛТА ТА РЕШЕТНИКОВ Е БАВНО ВРЪЩАНЕ КЪМ МОСКВА И ТУК ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА РАДЕВ
272
2
 
6
 
! Отговори
Заради затлъстяване преди 2 седмици
Добре де , гледаме фактите и делата. Изгонен от НСО при Първанов защото е бил нефелен да издържи годишния изпит по Физическа подготовка. При това няколко години са му правени компромиси, вместо да го изгонят още като капитан , защото още тогава стана ***. Къде намери приют? Разбира се при *** в НБУ. И в момента е на преподавателско място там. Нито от военно разузнаване разбира ,нито от антитероризъм. Просто бивш опричник , пандурин изгонен заради затлъстяване.
271
2
 
6
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 седмици
Имам чувството,че отдолу коментират Социолози.Не разбрахте ли,че берачите на ягоди в Англия,тези в Испания,Франция са там за пари инак си обичат България и ще се върнат някога,но не за Мин.заплата.Ножа е опрял кокала и много скоро може да има унизени,бити и убити политици.Те живеят в свой си свят.Чудя се какви Социалисти могат да бъдат Гергов,Бенчев,Дъбов.По селата е пълна разруха.Няколко арендатора останалите лапат мухите.В градовете пък работят да карат 20г.кола и да се нашият вечер.Европа май
270
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И потече величие от всички дупки
269
5
 
6
 
! Отговори
Всеки знае преди 2 седмици
Поредната патерица в България на стария рептилоид от Кремъл. Но се надяваш на някакъв сводник по потник е единствено признак на отчаяние.
268
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От кой обор ги измъкнаха тия "интелекти". С външен вид на бабаити от селска дискотека. Сега скоро и бързо ще си напълнят с народната пара овчарските торбички. Дано поне сменят външния вид като влязат в парламента. Прости *** Бай ***. Интересното е кой ем е купил гласовете и как саэфалшифицирани изборите за са влязат тези елементи
267
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия са някаква военизирана секта от примитивни селяни "патриоти". Спрели са в 18 век.
266
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Провинциални простаци. Трябва със закон да се забрани на военни, полицаи, пожарникари и други индивиди били под пагон, да се кандидатират да каквито и да е обществени позиции. Те не са със самостоятелно мислене, податливи са на команди и корупция, неинтелигентни. За съжаление във всички партии е пълно с такива.
265
6
 
4
 
! Отговори
Партия еднодневка преди 2 седмици
Молят се да има кабинет защото знаят че на следващите избори ще са вече история . Партия тип Бареков , Яни Янев и сие
264
4
 
6
 
! Отговори
До парадокс преди 2 седмици
Не е необходимо да те показват по телевизията, за да се изложиш. Тези бяха активни в Youtube и др. и ги чухме и ги видяхме...!!! Не показаха Уважение към Българският народ!!! Но има и хора без самоуважение, които гласуваха за тях!!!!! Жалко!
263
4
 
11
 
! Отговори
Парадокс преди 2 седмици
99 процента от коментарите под тази статия са негативни. Насочени са срещу партия, която не беше рекламирана от нито една голяма телевизия и до последно беше игнорирана от т.нар. социологически агенции. Същата партия никога не е участвала във властта и дори не е била в парламента. Изглежда троловете платени от ГЕРБ, ПП-ДБ и Митрофанова са активирани да плюят още по-яростно по Величие.
262
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ВЕЛИК ПСИХОПАТ И ЛЪЖЕЦ СИ МАРКОВ- ОБРА НАРОДНАТА ОТВРАТ И ОМРАЗА!
261
3
 
9
 
! Отговори
Освен за манджата преди 2 седмици
То дела нямате , но имате разнопосочно говорене на взаимоизключващи се виждания,тези и политики , тоест за всеки по нещо. Факт е ,че Марков е изтърсак на НБУ и, че е на заплата там.Факт е,че е по дебел от Боко и това в срам за бивш охранител. Дебел човек не е в кондиция да се бори...освен за манджата.
260
6
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
Групата на Безразличие ще се разпадне и ще гласуват с Боко и Шиши :))))))))))))))))
259
1
 
4
 
! Отговори
ГхЪкхх преди 2 седмици
Някой да каже нещо от неофит рилски ?
258
1
 
2
 
! Отговори
Осветен преди 2 седмици
Ами и то до сега само гледаме. И нищо. Сглобки и заварки . Пък . За освещаването -поп.