Борисов: Честен човек е Петков, не знае нищо за кеша

Програмата на ПП е: Рашков шеф на КОНПИ, посочи лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2024 13:11 | 21 май 2024 13:08, Петър Бойчев
329

Снимка: Димитър Кьосемарлие, Dnes.bg

Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. И това стана ясно от последните записи – само той не беше чул, че "имаме кеш"! Как са безчинствали през тези 11-12 месеца... И ми е чудно как обслужващите ги медии ще интерпретират тези, които реално купуват гласове! Чак ми е жал за вас!"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управленска програма на партията.

"Тука се говори как си носят кеша, как ще купуват гласове, как ще финансират изборите! Много е спешен този наказателен кодекс, ама много!", добави Борисов.

Програмата на ПП се сведе то това да напишат – шеф на КОНПИ: Бойко Рашков!", не спря с критиките лидерът на ГЕРБ.

Той предупреди, че на 9 юни Европа също ще стане различна.

"Виждате, стрелят се премиери, убиват се президенти... Ние не можем да оставим държавата без генериращи мощности, светът е много сложен.. Много е важно дали крайнодесните ще доминират, дали либерали, зелени... Затова всеки депутат ни е важен."

"Продължаваме да вярваме, че една партия, която се явява на избори, трябва да покаже на хората какво ще прави и с кого ще прави", посочи Борисов и подчерта, че ГЕРБ има готовност да говори с всички партии, които са готови да подкрепят приоритетите, заложени в Управленската програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
0
 
2
 
! Отговори
До Бонго Бонго преди 1 месец
,,Не е глупав този който не умее да чете ,а онзи който счита че всичко което прочита е истина"-прав е мъдрецът Бонго Бонго... Фейсбук е вече основната платформана която се изнасят,,истински" и анонимни сигнали.Няма никаква проверка и защита за верноста ими никаква наказателна мярка за оклеветяване .Рашков чегърта чегърта и точно такива сигнали представи като истина.....А такива като Бонго Бонго вярват първосигнално на всичко идаже заклеймяват.Кой си ти бе страхлив мочко скрит зад анонимност
221
7
 
3
 
! Отговори
Възрожденец преди 1 месец
Възраждане се разраства с небивали темпове. Нови местни организации се учредяват постоянно в България и чужбина. Включете се и вие - да спасим Майка България!
220
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ГЕРБ и ДПС работят против ПП, и за Възраждане???
219
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И какво стори ГЕРБ за 15 години на власт в Бг и 20 в София!!! Колко качествено строи и законно ГЕРБ? Колко милионери има в редиците на ГЕРБ, а преди да дойдат на власт колко бяха? Колко увеличиха пенсиите и заплатите???? Бойко Борисов с Пеевски и Слави Трифонов щеВи управляват. Очаквам големи манипулации на изборите!!!
218
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Забелязвате ли, че Пеевски и Бойко Борисов говорят едно и също нещо??? Значи те щеВи управляват заедно с подкрепата на ИТН!!!
217
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чекмеджан, къде отиде КЕШа от Хемус веее???С Дебелия ли си го делнахте???
216
2
 
4
 
! Отговори
До201 преди 1 месец
Наивнико!Явно и за царя си гласувал ! И за Слави Трифонов и сие, Бойко откраднал парите и с тях направи три лъча на метрото , околовръстното на София,километри магистрали и много други. ..Къде отидоха 600 милиона за Хемус при другарката хКомитова ????Колко МЕТРА магистрала направиха ПП ? Нула! Какво стана с трите моста ,двата тунела,заводите за батерии и Електромобили???Не е въпрос на харесване а на оценяване на стореното!
215
5
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Рашков бизонаа да пали моторааа Кеша свърши отиваш в затворааааАйдееее кюйчейка кеш кеш кеш кеш кеш кеш рътътъй тъй тъй тъй Ха хааааа
214
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чекмеджан с кюлчетата и петстинарките говори за корупция?!Мили Боже, тоя е толкова нагъл че когато и да го вкараш в затвора все си закъснял.
213
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквото и да говори Боко за Кuрчо, двамата си бъркаха по дупките доста време; крадяха си заедно, продадоха българската кръв и пот, подариха АЕЦ Белене и сума военна техника на украинците...Сега, като се сдавиха, единият не става по-добър от другия.
212
1
 
14
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Банкянският телохранител е комична мажоретка на освинения мистър Магнитски.
211
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки който гласува против този крадец,мисли за България.За 10 години замрази заплати и пенсии и изгони един милион българи.Нека да спрем това безумие веднъж завинаги.Гласувайте за когото си искате,но не и за него.Мислете за децата си.Той неговите си ги е осигурил до десето коляно.
210
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов печели избори с около 90 депутата сега ДПС БСП ЧАЛГАРИ ВЪЗРАЖДАНЕ ШАРЛАТАНИ И СИЕ ТОВА СА ПАРТИИТЕ КОЙ ДА СПЕЧЕЛИ И КАК ДА СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ДРАСКАЧИ КАТО МНОГО ЗНАЕТЕ НАПРАВЕТЕ ПАРТИЯ СПЕЧЕЛЕТЕ ИЗБОРИ С 122 ДЕПУТАТА И УПРАВЛЯВАЙТЕ НО ДА ЛЪЖЕТЕ ПОСТОЯННО ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ СТАВАТЕ БАНАЛНИ ДОСАДНИ ДРАСКАЧИ С ДРАСКАНЕ ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА
209
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Буци , къде е Марийка бе , платили ли и обезщетение , "европейско " задето я напраи на мамунка .
208
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гледам по студията всяка гербава калинка на въпроса с кого ще управляват след изборите мълчи като комунист на разпит.Е,ние знаем с кого,ама защо не искат да си го признаят?
207
5
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Никва Евразия!!!!Радев вън кючек мръйсейн вън мъмътий вън
206
10
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Бойко ги остави да се накрадат и просто е знаел че ще ги подслушват със сигурност. Него даже в тоалетната го слушали как пика. Браво Бойко!!!!!Радев се спъна.
205
7
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
ГЕРБ и ППДБ просто разиграват театри, изострят противопоставянето, за да мобилизират повече тьпанари от двата лагера. След което пак ще направят "некоалиция" и пак ще ни яздят. Ако искате да им развалите схемата, гласувайте са Възраждане и ИТН.
204
6
 
11
 
! Отговори
До 201 преди 1 месец
Възраждане означава път към Евразия,а ние сме в Европа и искаме тук да си останем.
203
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Наглия селянин отново се "доказа"освен него други не могът да крадът