Борисов: Честен човек е Петков, не знае нищо за кеша

Програмата на ПП е: Рашков шеф на КОНПИ, посочи лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2024 13:11 | 21 май 2024 13:08, Петър Бойчев
329

Снимка: Димитър Кьосемарлие, Dnes.bg

Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. И това стана ясно от последните записи – само той не беше чул, че "имаме кеш"! Как са безчинствали през тези 11-12 месеца... И ми е чудно как обслужващите ги медии ще интерпретират тези, които реално купуват гласове! Чак ми е жал за вас!"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управленска програма на партията.

"Тука се говори как си носят кеша, как ще купуват гласове, как ще финансират изборите! Много е спешен този наказателен кодекс, ама много!", добави Борисов.

Програмата на ПП се сведе то това да напишат – шеф на КОНПИ: Бойко Рашков!", не спря с критиките лидерът на ГЕРБ.

Той предупреди, че на 9 юни Европа също ще стане различна.

"Виждате, стрелят се премиери, убиват се президенти... Ние не можем да оставим държавата без генериращи мощности, светът е много сложен.. Много е важно дали крайнодесните ще доминират, дали либерали, зелени... Затова всеки депутат ни е важен."

"Продължаваме да вярваме, че една партия, която се явява на избори, трябва да покаже на хората какво ще прави и с кого ще прави", посочи Борисов и подчерта, че ГЕРБ има готовност да говори с всички партии, които са готови да подкрепят приоритетите, заложени в Управленската програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В ход е реставрацията на Бон_апашки l , в резултат от малоумието на Киро Парапеткин .
201
5
 
7
 
! Отговори
Стар човек преди 1 месец
За Възраждане се лъжат и не разсъждават хора които са млади и не са живели при соца,или възрастни с чугунени глави за които носталгията по младоста си я бъркат с ,,прекрасното време " на социализЪма!!!.....Няма връщане назад другари и другарки и излъгани млади мушмороци !Ще поживеем ще видим но Копейкин си уреди живота!
200
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако тоя спечели изборите,значи проф.Иво Христов още веднъж ще излезе прав за 80-те%.
199
7
 
5
 
! Отговори
Не прави анализи! преди 1 месец
До 173. Анонимен. Най-голямата заслуга на ПП е,че ти попречиха три години да крадеш като за световно.Затова не можеш да ги дишаш . . . . . . . Не ти се отдават анализите! Факт е, че три години ГЕРП не успяха да крадат, но причините са други! Източниците за крадене са само три данъци, субсидии и регулатори и при това са финансово ограничени, защото и ПП крадяха като за световно! Общо казано нито едните нито другите са цвете! Затова сега семейно и с приятели Възраждане . . . . ще видим!
198
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бивш посланик на САЩ за ББ:Бабаит,облечен в "Армани".Доклад на държавния департамент на САЩ от преди 3 години:Корумпиран политик,действащ лидер на политическа партия.Кой потули този доклад и на каква цена?
197
2
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
всички сте много честни затова изб активност е 40 процента писна ни от вашатачестност хора с петна в биографията нямат място в политиката
196
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като те гледам тебе,и тия около тебе-от честен,по-честен.Честно ни крадяхте и честно ни лъжехте,щом сме ви повярвали.И сега честно го правите.Здраво сте стиснали кокала и като питбули се нахвърляте на всеки,който може да ви го вземе.
195
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бацито у наръчник за елементарници , Киро за луди , резултатът е един - провал .
194
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ти си честен,ама само в ушите,може би.
193
8
 
7
 
! Отговори
Възраждане ли??? преди 1 месец
Възраждане ли?Тези популисти които са същите като Атака . Не ви ли стигна царя ,за да проумеете че от един човек нищо не зави си !. Ако искате Възраждане това значи :Българската икономика да загуби 70% от износа си .да се върнат митата и с тованашата продукция да загуби и малкото си конкурентност,връщат се визите и край на пътуванетозад граница,децата не могат да учат където искат в Европа,а който желае не може да работи там,инвестициите спират и кой ще иска българският лев и какъв ще е курса м
192
2
 
9
 
! Отговори
Йоцо Амстердам преди 1 месец
Боко случайно да не го е страх от мен като казва че напоследък гърмяли министри и президенти?
191
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото повече плюеш по ПП,толкова повече насъскваш избирателите им срещу себе си и ги мотивираш да гласуват.Тази тактика ще се обърне срещу теб самия.
190
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Американските граждани живееха добре , направо много добре ,сега всеки американски гражданин е задлъжнял от правителствата си гороря , тия дето му " увеличавали " доходите с по 300 00 $ =Та важно е не само какво се прави , но и посредством какви способи се прави . Цените с колко скочиха няма да коментирам , но ще попитам , при кабинета Виденов не излиза ли , че бяхми най-добре , заспиваш с някакви стотинки в джоба и се събуждаш милионер .
189
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди един ден излезе информация,че Боко е решил да се пенсионира като президент,а Делян Пеевски да направи премиер.Ама ще трябва да почака края на мандата на Р.Радев.И да пази Господ от такъв развой.
188
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
за нищо не стават , ни тея , ни онея !!!
187
2
 
20
 
! Отговори
спиций преди 1 месец
най - ми е смешно Бойко Пеевски и Доган да ми говорят за честност за пари и за разни други справедливи каузи :) :) :)
186
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма ли кой да му затвори л...та уста на тоя лъжец и крадец?
185
1
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
колегата долу вика:-"Боцко е решил да управлява с ДПС и възраждане."...А аз мисла,че "боцнатия боцко" изобщо няма намерение да управлява повече!...Неговото намерение и цел е НИКОЙ да не може да управлява,за да може в суматохата да се забравят далаверите и кражбите му. !..Важи и за претъпия му АНТУРАЖ от слуги..
184
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Целта им е да управляват фифти фифти с турците.Това е достатъчно да ги таковаш!в
183
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не разбирам защо Бандитът толкова му рипа на Кирето , като Кирето само се закопа , на умрело kyчe нож вади . Не може да преглътне едни 24 часа арест , с които въпросното Кире му направи неописуема услуга с извадките от Фуйсбук Но го прави толкопа примитивно и просташки , че не знам кой *** без всякакъв праг на чувствителност би му се лепнал .