Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София
Обновена: 11 апр 2024 17:44 | 7 ное 2023 09:04, Стела Стоянова
628
Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев
Снимка БГНЕС

Когато има фотофиниш, всеки глас е важен. Затова нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея многото сигнали за нарушения на изборното законодателство, каза пред bTV загубилата изборите за кмет на столицата Ваня Григорова.

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши, каза Григорова.

Тя обвини ПП-ДБ, че публикували екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%. Водещата обаче я контрира, че това са били екзитполове, поръчани от Би Ти Ви.

Григорова повтори написаното от нея вчера във фейсбук за "либералния лайномет" и каза, че през последните дни нейните опоненти публикували неверни факти и откровено фалшиви новини за нея. "Видях публикации, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет", каза Григорова.

Снощи тя написа във фейсбук, че "либералният лайномет продължавал с нова опорка - че съм спечелила в ромските махали. Но аз спечелих в 13 столични района", написа тя.

На Григорова ѝ се наложи да отговаря на въпроси относно закупуването на имот, близо до Равно поле на цена от 5 евро на квадратен метър.

„В кв. „Верила“ е промишлена зона, където няма водоснабдяване и канализация. А в bird.bg е написано, че имотът ми е до голф игрища. Такива има в Равно поле, което на километри от „Верила“. Моят район е заобиколен от промишлени сгради, складове и фирми. А кредитът ми заедно с мъжа ми ще го изплащаме 30 години“

А по повод публикации за бижу - висулка, забелязано от медиите, тя контрира с думите, че очаква следващия въпрос да е за бельото ѝ. Според нея през последните дни на кампанията нейните опоненти са публикували неверни факти и фалшиви новини.

Относно подкрепата на партията на Николай Малинов, обвинен в шпионаж в полза на Русия, Григорова препоръча на водещите да поканят самият Малинов, за да обясни той дали е работил в полза на друга държава.

„Нали няма да ме карате да държа дрегер и на г-н Сидеров“, запита Григорова, визирайки партия „Атака“, която също влиза в коалицията, подкрепила кандидатурата ѝ.

"Аз обикалях калните улици на "Факултета" и квартал "Христо Ботев". И във "Филиповци" бяхме", каза Григорова в отговор на въпроса как така е спечелила точно в ромските махали.

Григорова заяви, че не е водила разговори с дарители за кампанията, следователно не й се е налагало да връща дарители. "Аз сама си определях политиката, която ще защитавам, има си счетоводители, които ще напишат отчета за даренията", каза претендентката.

"Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин", отвърна Григорова на въпроса кой точно стои зад кандидатите за кмет на София.
   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
439
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Другари, време е да се разграби София!! Изнасяйте всичко от там към провинцията.Да оставим софийските румаля да се управляват... Изнасяйте всичко от София кой телевизор, кой печка... хладилник. Нека да върнем парите в провинцията! Шопите ни се подиграват с такива избранници..
438
7
 
15
 
! Отговори
Mistery преди 6 месеца
Най-голямата мистерия е как тази успя да вземе толкова проценти при такова масово обществено недоволство срещу нея...
437
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тотално се изложи тази женица
436
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пролича си кой е ла***мета по начина по който говори Ванчето.
435
6
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРИБИРА ПРИ РОДАТА СИ В СТОЛИПИНОВО ЩОТО СОФИЯ ОЩЕ НЕ Е РОМСКА!
434
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да би вкъщи седяло, не би чудо видяло. От какво се оплаква Ванката? Да не би да си мисли, че в политиката е цветя и рози? Или в СОС я чакат с хляб и сол като сестра-руска освободителка? Някой да я е пращал зорлям да гази в л.йната? Кой я кара да уйдисва на Радев? Сухо dупе риба не яде? Панимайш?
433
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
да се разпространяват екзит полс преди края на изборния ден беше забранено със закон. страшно много злоупотребиха, като наистина тиражираха, че Терзиев води с над 10%. тип избори трпбва да бъдат касирани. отделно, повечето от тези екзит полс са измислени. почти никъде не можеш да намериш журналисти пред училищата, та да те питат на излизане от секцията за кого си гласувал.. соц агенциите са измамници. това е манипулация и трябва да се сезира и прокуратура, и ДАНС!
432
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Терзиев не беше моят избор преди балотажа, но после го подкрепиха като по-малкото зло. Той поне се къпе и не смята да раздаде парите на софиянци наготово на мързеливите маргинали с измислените ТЕЛКове.
431
7
 
10
 
! Отговори
преди 6 месеца
Трябва да направим български Майдан.
430
7
 
14
 
! Отговори
Идея преди 6 месеца
Може да я пратим в Газа, да се грижи за дечицата на терористите.
429
6
 
18
 
! Отговори
Ваня Лайното преди 6 месеца
Вайнето нещо се разтече, я подайте една ролка тоалетна хАртия.
428
3
 
9
 
! Отговори
Льотчик Дилетант преди 6 месеца
Радев зарина политическата сцена с проекти, тъй както протестери Тошко Йорданов с бутилки минерална вода и храчки.
427
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Със сигурност в сценария на Радев и ваня са намесени сценаристите на Слави. Личи отдалеч. Мутрофанова оедня. Вероятно плаща Дългия. Има с какво. Няма да се учудя, ако ванката е гостувала в 7/8 ТВ.
426
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Радев показа среден пръст на най-близките си по мислене съратници: БСП и Възраждане и си създаде проект "Ваня парашута". Не го е измислил сам обаче. Със сигурност ИТН имат намеса. Най-малкото финансова. Започни от там, че преди искаха президентска република. Няма нищо случайно. Искат да управляват като дърпат конците на Радеффф, а пък ваня да обира негативите. Ядец! По-възвожен е импийччмънт, отколкото планЪт на сценаристите.
425
12
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ преди 6 месеца
Пълна подкрепа за нашата Ваня! Няма да ви позволим да я обиждате! Бойко така ни каза.
424
7
 
7
 
! Отговори
Слава Україні! преди 6 месеца
Радев и кукловодите му в посолствоТО на Русия нямаха друг избор - трябваше да създадат по-срамен образ от този на Възраждане, за да обере негативите, защото хората масово започнаха да се подиграват на Цомчо какъва е yлигoфренин
423
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Паралелна Реалност От поста ти личи, че това е Твоят Най-голям враг. Не им го пробутвай на другите. Миришеш на руско л.но.
422
4
 
9
 
! Отговори
Стига бе! преди 6 месеца
Даже Костадин Костадинов се изуми от новия Радев проект с КГБ парашутистката му. А той не се шашка лесно. Смяааатай!
421
4
 
2
 
! Отговори
Meanwhile at ГЕРБ... преди 6 месеца
"Няма проблеми Баце, продължавай да си измисляш, говори каквото си искаш - Севда и Никола ще създадат що-годе реалистичен сюжет от делюзиите ти."
420
5
 
4
 
! Отговори
Паралелна Реалност преди 6 месеца
Комунистите от щаба на Ваня, както и всички останали и дори техният "най-голям враг" Боко Комундрела, много често разправят едни измислени неща, които никой нормален гражданин нито е чувал, нито е виждал. Например това, че ГЕРБ не са подкрепяли кака Вайна, а са ПП и Възраждане са в сглобка срещу демократите от ГЕРБ-БСП. Знам. И на мен не ми го побира акъла, но... Боко го е измислил.