Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София
Обновена: 11 апр 2024 17:44 | 7 ное 2023 09:04, Стела Стоянова
628
Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев
Снимка БГНЕС

Когато има фотофиниш, всеки глас е важен. Затова нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея многото сигнали за нарушения на изборното законодателство, каза пред bTV загубилата изборите за кмет на столицата Ваня Григорова.

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши, каза Григорова.

Тя обвини ПП-ДБ, че публикували екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%. Водещата обаче я контрира, че това са били екзитполове, поръчани от Би Ти Ви.

Григорова повтори написаното от нея вчера във фейсбук за "либералния лайномет" и каза, че през последните дни нейните опоненти публикували неверни факти и откровено фалшиви новини за нея. "Видях публикации, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет", каза Григорова.

Снощи тя написа във фейсбук, че "либералният лайномет продължавал с нова опорка - че съм спечелила в ромските махали. Но аз спечелих в 13 столични района", написа тя.

На Григорова ѝ се наложи да отговаря на въпроси относно закупуването на имот, близо до Равно поле на цена от 5 евро на квадратен метър.

„В кв. „Верила“ е промишлена зона, където няма водоснабдяване и канализация. А в bird.bg е написано, че имотът ми е до голф игрища. Такива има в Равно поле, което на километри от „Верила“. Моят район е заобиколен от промишлени сгради, складове и фирми. А кредитът ми заедно с мъжа ми ще го изплащаме 30 години“

А по повод публикации за бижу - висулка, забелязано от медиите, тя контрира с думите, че очаква следващия въпрос да е за бельото ѝ. Според нея през последните дни на кампанията нейните опоненти са публикували неверни факти и фалшиви новини.

Относно подкрепата на партията на Николай Малинов, обвинен в шпионаж в полза на Русия, Григорова препоръча на водещите да поканят самият Малинов, за да обясни той дали е работил в полза на друга държава.

„Нали няма да ме карате да държа дрегер и на г-н Сидеров“, запита Григорова, визирайки партия „Атака“, която също влиза в коалицията, подкрепила кандидатурата ѝ.

"Аз обикалях калните улици на "Факултета" и квартал "Христо Ботев". И във "Филиповци" бяхме", каза Григорова в отговор на въпроса как така е спечелила точно в ромските махали.

Григорова заяви, че не е водила разговори с дарители за кампанията, следователно не й се е налагало да връща дарители. "Аз сама си определях политиката, която ще защитавам, има си счетоводители, които ще напишат отчета за даренията", каза претендентката.

"Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин", отвърна Григорова на въпроса кой точно стои зад кандидатите за кмет на София.
   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
15
 
! Отговори
селянин преди 6 месеца
добре де кат стана въпрос за бикините какъв цвят са много ми е интересно
18
18
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тази женичка копае дъното. Слушам я, гледам я и се възхищавам каква перфектна комбинация от нахалство, простотия и агресия се е събрала в нея. Говори на българина все едно е кух като гъдулка и ***, че не може сам да вземе решение. Чудя се как изобщо е събрала гласове. Толкова ли ви липсва наглия комунистически стил от 90те?
17
6
 
28
 
! Отговори
Засрами се преди 6 месеца
ванче лъжеш като...бате Бойко нареди да се гласува за теб и по-голяма част от партията му гласува за теб!!! Ти не се отказа от гласовете му както ти предложи корнито, а сега извърташ фактите!
16
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изобщо няма да се учудя, ако един ден се докаже, че и зад двамата кандидат-кметове, които отидоха на балотаж, стои все Кремъл. И продлъжавам да напомням, всеки да си помисли дали Кремъл е в руски ръце или там командват едни други?
15
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много ниско ниво демонстрираха всички участници в тези мазни борби с уточнението, че Григорова може да си го позволи - тя се позиционира като човек от народа - докато съперницата й Терзиева е с претенции за изтънченост и проевропейщина. Въобще, политическата "върхушка" за пореден път си показа класата...
14
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значи всички обвиняват Ванчето, че е проруският кандидат в тези избори, а тя твърди, че такъв е всъщност опонентът й. Е, хубава работа, ама бхаратска!
13
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ванче, ходи и ти заедно с психиатъра от другата статия на преглед в Карлуково! Как пък едно нещо смислено не излезе от устата ти, освен популистки лозунги и празни приказки!
12
9
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
ХА ХА ХА ХА ХА ХА :D РОМКАТА ПУТИНИСТКА ОБВИНЯВА ВЪЗРАЖДАНЕ , ЧЕ СА ПУТИНСКА ПАРТИЯ :D АКО ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ Я СЪДИ ЗНАЧИ Е ИСТИНА :D
11
12
 
32
 
! Отговори
Рали преди 6 месеца
Да бе да. Промишлена зона, а до нея има други къщи. Кого лъже другарката!?!
10
17
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Другари герберуги, вижте я хубаво! Вижте я, запомнете я, и си сложете снимката и в рамка на стената! За ей тая неграмотна, изпростяла, тъмно - червена комунистка, масово гласувахте в неделя!
9
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Радев натресе тази парашутистка на Нинова. А Деса - на Радев. Путинистката ще прехвърля топката на друг, няма срам. ДС в момента е в щаба на Радев под името ДАНС. И това е публична тайна. Бългрия може да е в голяма степен русофилска, но не е путинистки настроена. Точно обратното. Ваня напразно се напъва. КГБ-то добре е обучило тази гЮBендия, но тя пак няма шанс.
8
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Разликата между екзит половете и реалния резултат, по-скоро говори за фалшификации от нейна страна, а не на Терзиев
7
42
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Браво на Ваня Григорова.
6
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 4, няма ПР, който да може да я спаси от нея самата! Тази е абсолютен пр0фан!
5
18
 
41
 
! Отговори
адолф преди 6 месеца
Тая другарка с тоя изказ тръгнала да става кмет на София?!?!?!Нямам думи!Кандидатите за кметове по селата са с по-богата култура от тая.
4
29
 
23
 
! Отговори
Възмутен преди 6 месеца
Хе, екзитполовете били поръчани от бТВ, а не от ПП ДБ? Че какво значение има, те бТВ отдавна е ясно, че са ПП ДБ.
3
21
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Възмутен съм от изказа на госпожата бесепарка!
2
25
 
30
 
! Отговори
.... преди 6 месеца
Дори не опита с тезата за хакнатия акаунт! Тази е дъно! Дъно! Който е гласувал за нея да отиде и да се самоосъди на строг тъмничен затвор! Какви индивиди има на тази територия! Срамно е да се наричате българи! Дъно! Дъно!
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не се тревожете , след Нова година , ше има много имоти за по 5 евро .