Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София
Обновена: 11 апр 2024 17:44 | 7 ное 2023 09:04, Стела Стоянова
628
Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев
Снимка БГНЕС

Когато има фотофиниш, всеки глас е важен. Затова нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея многото сигнали за нарушения на изборното законодателство, каза пред bTV загубилата изборите за кмет на столицата Ваня Григорова.

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши, каза Григорова.

Тя обвини ПП-ДБ, че публикували екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%. Водещата обаче я контрира, че това са били екзитполове, поръчани от Би Ти Ви.

Григорова повтори написаното от нея вчера във фейсбук за "либералния лайномет" и каза, че през последните дни нейните опоненти публикували неверни факти и откровено фалшиви новини за нея. "Видях публикации, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет", каза Григорова.

Снощи тя написа във фейсбук, че "либералният лайномет продължавал с нова опорка - че съм спечелила в ромските махали. Но аз спечелих в 13 столични района", написа тя.

На Григорова ѝ се наложи да отговаря на въпроси относно закупуването на имот, близо до Равно поле на цена от 5 евро на квадратен метър.

„В кв. „Верила“ е промишлена зона, където няма водоснабдяване и канализация. А в bird.bg е написано, че имотът ми е до голф игрища. Такива има в Равно поле, което на километри от „Верила“. Моят район е заобиколен от промишлени сгради, складове и фирми. А кредитът ми заедно с мъжа ми ще го изплащаме 30 години“

А по повод публикации за бижу - висулка, забелязано от медиите, тя контрира с думите, че очаква следващия въпрос да е за бельото ѝ. Според нея през последните дни на кампанията нейните опоненти са публикували неверни факти и фалшиви новини.

Относно подкрепата на партията на Николай Малинов, обвинен в шпионаж в полза на Русия, Григорова препоръча на водещите да поканят самият Малинов, за да обясни той дали е работил в полза на друга държава.

„Нали няма да ме карате да държа дрегер и на г-н Сидеров“, запита Григорова, визирайки партия „Атака“, която също влиза в коалицията, подкрепила кандидатурата ѝ.

"Аз обикалях калните улици на "Факултета" и квартал "Христо Ботев". И във "Филиповци" бяхме", каза Григорова в отговор на въпроса как така е спечелила точно в ромските махали.

Григорова заяви, че не е водила разговори с дарители за кампанията, следователно не й се е налагало да връща дарители. "Аз сама си определях политиката, която ще защитавам, има си счетоводители, които ще напишат отчета за даренията", каза претендентката.

"Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин", отвърна Григорова на въпроса кой точно стои зад кандидатите за кмет на София.
   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
459
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сиганката обра вотът от ***'алите, ама простите русофили реват, че "посолството" манипулирало и "сглобката била незаконна", хахахахахахахахаха
458
8
 
21
 
! Отговори
Вуте преди 6 месеца
Била ходила по улиците на Филиповци и Христо Ботев! Ами тя там живее! Къде да ходи? А- може да я повозят на каруца с жилязу!
457
10
 
13
 
! Отговори
само факти преди 6 месеца
рома от максуда костя поткрепа ромката от филиповци ваня
456
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това което на всички стана ясно е че самите избори са цирк в който водещ е американското посолство. Ако Ваня спечели на другия ден ще има платен протест от фондациите срещу нея както поръчково се мята тук, без значение незаконната сглобка и всички фалшификации по изборите, те са в американски интерес.
455
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как да покажат флашка като трябва да покажат и америкнското местоживенее на Асен Василев който отиде да "гласува"с него. Сигурно не е знаел, ззбравил или пропуснал?
454
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ромката пак ли неразбра бсп загуби
453
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо досега не видяхме флашката с кода? Защо замазаха гафа?
452
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нещо много се засегна лайнномета. Думата е съвсем точна и е по правилата на българското словобразуване. За разлика от онези думи които влязоха в енциклопедия британика като selfie twerk swag идващи познай от къде
451
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И Коцето нещо го съмнява във Ваня Григорова.
450
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ниска топка е Григорова. Както казва Явор Дачков. Няма политическо бъдеще.
449
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
474 ти няна как да купиш. Американците купуват земя не ти грантаджията. Американското посолство купи 30 декара жилищен комплекс от затворен тип. А ти лайннометиш за пица и кола.
448
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
470 напротив, терминологията е много точна и не се прави сега на ощипан. Даже онази "кансъл култура" е проява на либерастийната лайнометщина и даже америка пищи от нея. Тоест либераститите ще псуват наред и ще оклеветят обиждат и остракират всеки и никой не може да им каже какви са понеже ще се нанацупят и направят на ощипани, така ли?
447
2
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 6 месеца
Борисов изобщо не проведе никаква битка за София доброволно се оттегли изостави София подари София на шарлатаните това е
446
13
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 6 месеца
Григорова поздравявам те за правилните думи и ти пожелавам успех в политиката
445
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дайнов утре по кой ще сипе лайнна, остана ли някой по който не е метнал нещо.а мисирите знаят ли че е забранено да показват резултати по време на изборите?
444
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо дават дума на роми? Не ни трабва още един Копейкин. Този ъгъл е зает..
443
6
 
6
 
! Отговори
ВЪZРАЖДАНЕ преди 6 месеца
ПРО ПУТИНСКА ПАРТИЯ СМЕ НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СМЕ ПРО РОМСКА ОСВЕН АКО НЕ НИ СЕ ПЛАТИ А ПЛАЩАНЕ НЯМАШЕ!
442
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
457 460 461 457 това че някой лаййномет е издрискал над 400 коментара да симулира масовка тук не променя факта че хората я подкрепиха. А съвсем не е мистерия че до вчера нищо не знаеше за нея. И изведнъж "не я харесвал" Не, платен парцаал, хората не бягат по улиците или по коментарите да крещят "аз не харесвам магданоз в салатата" . Правиш го ти понеже ти се плаща и си пряко засегнат, толкова дълбоко си затънал че ако излезе права това е краят на твоят живот.
441
4
 
15
 
! Отговори
Обяснено за прости преди 6 месеца
Това, което се случи беше, че Терзиев си беше изначално фаворита, но изборните мошеници от ГЕРБ, ДПС, БСП и Радев искаха да си "упражнят" така да се каже "уменията", за да са подготвени за следващи избори. За това вдигнаха процентите на тая до процентите на Терзиев, иначе бяха много по-малко. Сега ше ми се правите на изненадани и че не сте го знаели това, нали?
440
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
***, ти още ли си тук? Преди се подвизаваше в дир бг но там сложиха капча и се премести