Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София
Обновена: 11 апр 2024 17:44 | 7 ное 2023 09:04, Стела Стоянова
628
Григорова за лайнометите, имотите и стои ли индиректно Путин зад Терзиев
Снимка БГНЕС

Когато има фотофиниш, всеки глас е важен. Затова нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея многото сигнали за нарушения на изборното законодателство, каза пред bTV загубилата изборите за кмет на столицата Ваня Григорова.

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши, каза Григорова.

Тя обвини ПП-ДБ, че публикували екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%. Водещата обаче я контрира, че това са били екзитполове, поръчани от Би Ти Ви.

Григорова повтори написаното от нея вчера във фейсбук за "либералния лайномет" и каза, че през последните дни нейните опоненти публикували неверни факти и откровено фалшиви новини за нея. "Видях публикации, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет", каза Григорова.

Снощи тя написа във фейсбук, че "либералният лайномет продължавал с нова опорка - че съм спечелила в ромските махали. Но аз спечелих в 13 столични района", написа тя.

На Григорова ѝ се наложи да отговаря на въпроси относно закупуването на имот, близо до Равно поле на цена от 5 евро на квадратен метър.

„В кв. „Верила“ е промишлена зона, където няма водоснабдяване и канализация. А в bird.bg е написано, че имотът ми е до голф игрища. Такива има в Равно поле, което на километри от „Верила“. Моят район е заобиколен от промишлени сгради, складове и фирми. А кредитът ми заедно с мъжа ми ще го изплащаме 30 години“

А по повод публикации за бижу - висулка, забелязано от медиите, тя контрира с думите, че очаква следващия въпрос да е за бельото ѝ. Според нея през последните дни на кампанията нейните опоненти са публикували неверни факти и фалшиви новини.

Относно подкрепата на партията на Николай Малинов, обвинен в шпионаж в полза на Русия, Григорова препоръча на водещите да поканят самият Малинов, за да обясни той дали е работил в полза на друга държава.

„Нали няма да ме карате да държа дрегер и на г-н Сидеров“, запита Григорова, визирайки партия „Атака“, която също влиза в коалицията, подкрепила кандидатурата ѝ.

"Аз обикалях калните улици на "Факултета" и квартал "Христо Ботев". И във "Филиповци" бяхме", каза Григорова в отговор на въпроса как така е спечелила точно в ромските махали.

Григорова заяви, че не е водила разговори с дарители за кампанията, следователно не й се е налагало да връща дарители. "Аз сама си определях политиката, която ще защитавам, има си счетоводители, които ще напишат отчета за даренията", каза претендентката.

"Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин", отвърна Григорова на въпроса кой точно стои зад кандидатите за кмет на София.
   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
419
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ау, тази жена е много про*с*та. Това не е обида, това е факт.
418
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Същите които финансират Рундьо да саботира държавата, плащат и на Ваня. Нов проект ЗЧШР: "Зелен Чорап за Шестнайста Република".
417
1
 
12
 
! Отговори
Кой? преди 6 месеца
Кой те финансира, Ванче, а?
416
5
 
0
 
! Отговори
Стоян Стелий : преди 6 месеца
С0р0ската Ваня говори за "либералниялайномет",докато к8ичеше за задължителна бустеризация с експерименталките,за защита на ЛГБТИФКШ+ и33вратеняците и за Истанбулската конвенция?!?!? Що за ши33оFрения,Ванче?!?!? С какво се различаваш от либера3тите Кикимянкоолу,Василка ДС,Виолетка Комитова и останалите евроатлантически метастази?!?!? Нали уж беше за "малкия човек" (каквото и да значи това). Неслучайно Възраждане не те подкрепиха,сега плюеш и тях,а миналата седмица ги молеше за гласове :) :) :)
415
5
 
12
 
! Отговори
Глас народен преди 6 месеца
Агент-провокатор и национален предател Радев: импийчмънт
414
13
 
4
 
! Отговори
РАЙНОМЕТИ преди 6 месеца
ВАНЯ ВИ ГО КАЗА - ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА!
413
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това е новото левашко лице на бъдещата руска Радева партия. сега се опитва да я проута за кмет, после тя да му прокара левашките идеи на следващи избори.
412
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ванята не знаела кой и финансира кампанията. Моля ви се! Няма кат да не знае. Не смее да каже, щото отива директно в талаша.
411
2
 
8
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
ЧАКАЙТЕ ДОГОДИНА РАДЕВ И ТАЯ КОКУМЯВКА ДА СЕ ПРЕГЪРНАТ В НОВ ХВЪРЛЕЛАЙН ПРОЕКТ !!!ВСИЧКИ ЛАЙНЕРИ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ ТОЧНОТО МЯСТО !!
410
6
 
5
 
! Отговори
АРТИЛЕРИСТ преди 6 месеца
И ТУК Е ПЪЛНО С ЛАЙмиНОМЕТИ.
409
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За изборите, ЦИК и ДАНС отговаря единствено резидентът Радеффф. Ваня да се сърди на него, че не му успя "активното мероприятие", разработвано от лятото.
408
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как само си обучава кадрите в наглост новото Митрофановско КГБ! И преди казваха на черното бяло, но по-деликатно някак. Сега не просто обръщат палачинката, ами нарочно я изтърват и плюнчат, преди да я сервират на народа. Личи си дългогодишната школовка на Радев и протежето му Ваничка Наядена Баничка. Костя е дилетант пред тия двамцата.
407
4
 
6
 
! Отговори
do 418 преди 6 месеца
Точно така, най-важно е да се мисли за пенсионерите, щото само те ще останат , че и 100 години се канят да живеят - ще взимат пенсии двойно по-дълго отколкото са работили някога.
406
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Както казват старите хора - никога не е късно човек да стане за резил.
405
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ТАЯ ЖЕНА САМА СИ ИЗКОПА ОКОПА С Л А Й Н О М Е Т И ...В ЕДНА ПРИКАЗКА ГЕРОЯТ ДУПКА ИЗКОПА И ТАМ ИЗКРЕЩЯ А ТЯ, МАЛИЙ- ТЕ ТАКОВА ПАДЕНИЕ СМЕ НЯМАЛИ....
404
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Лайнометите - ами те са ясни да ви ги посоча ли, ами русата *** от сутрешния им блок и оня "малоимотния" им водещ, ами те са си същите, преди викаха за ГЕРБ сега викат за простото, утре за който им донесе, от там трябва да се започне чистенето, от *** и лайнометите от екрана и уеба, те направиха Просто Киро, Радев и Кокорчо някой в тази кална дупка!
403
5
 
1
 
! Отговори
До 416 преди 6 месеца
Добре, Стефчо, тя веднага ще му докладва. Гледай си пенсийката и си трай
402
6
 
7
 
! Отговори
ПРОСТО СЕ ЧУДЯ? преди 6 месеца
КОЙ ПРЕПОРЪЧА КИРО, АСЕН И ДЕНКОВ НА РАДЕВ, КОЙ МУ КАЗА, ЧЕ СА ГОДНИ ДА ЗАСТАНАТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА??? АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ?
401
3
 
13
 
! Отговори
ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! преди 6 месеца
РАДЕВ ВКАРА МАШИНИТЕ ЗА ДА СИ ИЗБИРА С ТЯХ ПРАВИТЕЛСТВО - СЕГА ОТ ТЯХ ЗАГУБИ!
400
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Радев най-великия наш президент.Достоен,национално отговарен,мислещ за пенсионерите ,на него реално се държи държавността.Целия народ се моли да е наш президент още 100 години!