Британци искат инспектор Васил Панайотов, който разкри родните измамници на Острова, да е сър

Нашенците се възползвали от "великодушието и неадекватността" на Министерството на труда
3 юни 2024 18:00, Нели Христова
75
Британци искат инспектор Васил Панайотов, който разкри родните измамници на Острова, да е сър

В статия, озаглавена "Българите експлоатираха компютъра, който казва "да", вестник "Таймс" пише, че британската нация дължи благодарност на инспектор Васил Панайотов за разкриването на бандата български измамници, възползвала се от "великодушието и неадекватността" на Министерството на труда и пенсиите на Острова.

Ако отчета на българския полицай от Сливен е верен, то той заслужава рицарско звание, пише авторката на статията Либи Първис. Тя припомня, че Панайотов е човекът, който започва първи да изпитва подозрения за неочакван приток от огромни суми в неговия град, като стотици хора внезапно заживяват като барони, получавайки социални помощи от Обединеното кралство, използвайки слабостите на британската социална система. Ето защо той сигнализира за случващото се британското Министерство на труда и пенсиите.

Още по темата
В статията се посочва, че министерството вече е работило в началото на 2021 година по случая след арестуването на българските граждани.

Интересно е обаче, че през декември същата година Кейт Озамор, депутат от Лейбъристката партия, и Центърът за трудови права са се оплакали, че в нейния избирателен район има много оплаквания от българи, че им спират помощите и мизерстват в резултат на неоправдани задълбочени разследвания заради националността им.

Авторката пише, че наистина е тъжна констатацията, че някои наистина бедни българи са били отрязани от помощи чрез текстово съобщение, без предупреждение, яснота или информация как да обжалват, самите станали невинни жертви на престъпните си сънародници. Статията припомня, че прокурорът Том Литъл е заявил, че се провеждат още разследвания, че тези откраднати 54 милиона паунда може само "да са върхът на айсберга".

Междувременно той беше много критичен към Министерството на труда и пенсиите с неговата "ужасно неадекватна" система за проверка, която не може да идентифицира дори абсурдно повтарящо се използване на едни и същи имена, адреси и телефонни номера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от Свободно време.
Какво може да доведе до депресия във връзката?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Всичко ще им вземам. Англичаните няма да си оставят коня в реката, а нашите пък нищо няма да им откажат каквото поискат. Каквото са успели да си поживеят, това ще им остане
67
1
 
1
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 3 седмици
Тоя искат да го рицарясат, ама изловените *хайде да не казвам какво* не щат да ги екзекутират. Е бива ли така сега, тези са само пет, за няма и два часа ще ги оправят като на конвеир, само един дръвник пред Tower и една-две брадви трябват :).
66
8
 
12
 
! Отговори
кой му дава заплата преди 3 седмици
Излиза, че инспектор Панайот е нанесъл пряко щета на Българската икономика в размер на 50 млн паунда.
65
8
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Това казвам гяуур, те ще излязат и ще си харчат парите, нито къщите нито апартаментите ще им вземат, постъпили са умно, теглили кредит купили и върнали. А завистливия минзухар дето ги е топнал ще получи усмивка по радиото и ако е на Радев радиото, ще получи радио тишина ха ха ха мумуйк .Гаранция давам, че им е искал пари и те са го отрязали.
64
11
 
2
 
! Отговори
Гявур преди 3 седмици
Ней се грижите вий за тях, минджи сомотани.След 2г той излизат 50 млн.още намерят другпът! Скрили са по два-три куфар не-къде? Вий обаче, завистливото минджи смотано бедни каиши без хичмозик съдбата вий друга той ясна.0пъвай kaишa ади.,адиййййй
63
6
 
3
 
! Отговори
Зайцев преди 3 седмици
това е все едно американски войници и офицери ограбват някоя къща, резиденция,или държава,после некой журналист ги натопи на данъчните,,то примери много ,,просто тази държава толкова многоооо е крала ,че колкото и да откраднете ,,ако можете ,,все е малко,да не говорим за индийците и африканците които источват системата от години и имат по 100-150 къщи под наем ,,на които источно европейците плаяат наем,,корупцията е толкова голяма че ,просто е като айсберг в АНГЛИЯ..
62
6
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
62 ри друго исках да кажа, че тия къщи там са от 30 години и никой не е разбрал. Кротуват си и милицията не ги топи. Те и не крадат там. Казвам ти не съм виждал такива къщи в мрамори с медни покриви, дворци. Куката завидял
61
2
 
12
 
! Отговори
Гърч преди 3 седмици
Те и нас крадат! 3600 лева помощи и карат луксозни коли, а масовия българин работи за 2000 и дори 1500 халки. Дори в София. Само ИТтата са добре,но и тяхното е гърч.
60
1
 
12
 
! Отговори
До 59 преди 3 седмици
Тези къщи са за палене. Само ни излагат из Европа тия *** полуживотни.
59
5
 
7
 
! Отговори
Бобо преди 3 седмици
Индусите с 50 милки в паунди и безброй роднини ще му разплачат семейството на Панайотов. Този натегач не е ли помислил, че индусите не са измислили схемата. Някой с големи болтове е в играта. Ще го оправят като Серпико.
58
4
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Някой ходил ли е в Дългопол????Да види там едни палати за чудо и приказ.Ония бургуджий плетат сапани, ковачи са и имат много злато. Вижте им къщите...никъде няма такива и са от преди 30 години построени..
57
7
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Завистлива шматка
56
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Милиционера Васко е юнак милиционер или е обикновен юнак шматка.
55
4
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
На България враг не е необходим..
54
2
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Убеден съм, че черните там и табелите смуучат милиарди.
53
7
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Да речем съм на мястото на "съвестния" сър.За сигнала се подготвям, материали, видеа, снимки. Ако не говоря инглиш ще го направи секретарката с транслейтора, МВР град Сливен България, желае да попита тези лица, с каква дейности Ст се занимават???Защо не питат Божков черепа за платените протести, Стоилов, Банев Брендо ха ха ха откъде и как ...Та лицата показват висок неизвестни притоци на доходи....Как са знаели че са в Англия бре, защо не питат Франция например???
52
2
 
11
 
! Отговори
Български измамници преди 3 седмици
Разбрах защо пишат ,,български измамници ,, защото голям срам е че едни индо-българи им разказаха играта на ингилизите където се имат за най умните умнисте ,ама не сте попаднали на хиените от Сливен ,а Сливен е нещо като изостанало индииско село ....пълно е със българи ....
51
3
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Не. На делото няма да излезе. Ще говори техният адвокат, който вече се е споразумял и ще е тих като другите адвокати в България.Наясно ли си как адвокатите процедират??? Тва по филмите е ала бала.
50
1
 
18
 
! Отговори
Боляр преди 3 седмици
Английските МИ6 и Сикрет сървиз по добре да ги разпуснат,а на нашето полицайче да му подарят един от многобройните замъци.Щото нито един английски чиновник не е спестил толкова колкото нашето момче на икономиката им.
49
2
 
8
 
! Отговори
Български измамници преди 3 седмици
Това са индииски измамници бе ! Тези във Даунинг стриит да ни се извинят ! Това може въвъ най-добрия случай да го наречеш българин от индииски пройзход ама няма нищо общо със българин -да има паспорт защото живее във нашата страна но дори визуално е мнооого по различно от чистия българин !

Спонсорирани публикации