Експертизата: Екмекчиян, убил себе си и приятелката си, карал със 175 км/час

Разследването на инцидента продължава
Обновена: 29 май 2024 16:11 | 29 май 2024 16:11, Нели Христова
160
Експертизата: Екмекчиян, убил себе си и приятелката си, карал със 175 км/час
Снимка: Facebook

Със скорост от 175 км/час е карал 21-годишният Кристиан Екмекчиян джипа си по бул. "Руски", с който отсече три дървета и загина на място с 20-годишната Теодора Николова. Това сочи заключението на автотехническата експертиза, съобщиха от прокуратурата.

Кървавата катастрофа стана в  3,30 ч. на 13 май, когато джип "Рейндж Роувър" се заби с висока скорост в дебелите дървета между платната на булеварда в центъра на Пловдив. В болница бяха приети 22-годишните Иван и Николета, пътували на задната седалка. Пострада и един от отзовалите се на мястото огнеборци, след като третото дърво, блъснато от Кристиан, се стовари върху него. От прокуратурата твърдят, че състоянието на тримата се подобрява.

В дните след инцидента стана ясно, че Екмекчиян не е шофирал след употреба на алкохол. Вече са готови резултатите от химическата експертиза, според която не са открити следи от употреба на наркотици и упойващи вещества.

Разследването на инцидента продължава.

Кристиан и Теодора бяха погребани в два последователни дни - на 15 и 16 май. "Той е моето всичко, жалко за погубения живот", каза бабата на шофьора Кармен Торосян. По думите й той е единственото дете на дъщеря й Петя Екмекчиян. Както е известно, тя работи от много години в КАТ-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 месец
До Рендето 52 Какъв алкохол ? Я прочети какво пише.
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
от къде жипчету? от къде дрешките? маменцету и татинциту с какво се занимават.
50
3
 
11
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 1 месец
Да имаш едно дете е като да нямаш деца. За това две най малко.
49
3
 
8
 
! Отговори
Рендето преди 1 месец
""""......той е единственото дете на дъщеря й Петя Екмекчиян. Както е известно, тя работи от много години в КАТ-Пловдив."""""" -------- Мдаа....., доста красноречиво защо е шофирал спокойно след употреба на алкохол?! Жалко, наистина, много жалко..., още два погубени живота на млади хора!
48
2
 
12
 
! Отговори
Не ми пука за този преди 1 месец
Изобщо не ме интересува този. Важното е, че не е утрепал някой невинен. Хубавото е, че вече няма никаква опасност този да убие някого с безразсъдното си поведение.
47
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
курю pro100 с колко километра е карал че нещо се позабрави историята. с сфалтиращите какво се случва? НСО убиецът и неговият шеф защо са още на свобода? на записите от афера защо никой не обръща внимание? арестувай курьо да не избега у канада. арестувайте и баща му дон петко че е направил такъв *** с пиянската си ***.
46
1
 
9
 
! Отговори
Питанката преди 1 месец
Спазването на какви правила и закони очаквате да се случват, след като кадровия подбор в МВР и Прокуратурата от 15 години се извършва от Борисов и Пеевски? Дървета са единствените, които по случайност биха се притекли на помощ, за да спасят невинни граждани.
45
0
 
11
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
Няма случайни неща.
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама защо винаги се прикриват престъпниците и тези които нарушават закона.Дайте им физиономиите от кое село са да ги знаят хората,не са деца полнолетни са.Да вярно това не е Дейли Мейл а БГ.
43
0
 
19
 
! Отговори
Реалиста преди 1 месец
Защо казвате че е разбил джипа си като реално не е негов . Това е кола взета под наем . Нито талона е бил на негово име нито е имал пълномощно . Сега застрахователя трябва да съди тия които са го наследили за причинени щети .
42
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Маккакиан косматкиян с едната си мозъчна клетка треппач на хора, дървета. Краштестър на коли. Жалко за пожарникаря. Дано да се възстанови напълно
41
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На човек не му трябва ни алкохол, ни трева, ни пасти за зъби и чайчета, когато не го слуша главата.
40
0
 
26
 
! Отговори
Калинчо Шефа преди 1 месец
Затова са шефовете на МВР и прокуратурата, за да прикриват престъпниците от правосъдието. Затова Екмекчо е имал за 3 години 17 регистрирани нарушения и е продължил да кара. Затова след като Бакалова даде показания пред Рашков, се обадих на Нотариуса, да го предупредя. Затова Таки не фигура в делото в съда за ОПГ- то предвождано от Таки. Затова оставихме Брендо, Ружа и Пепи Еврото да духнат. Затова за НСО не важи закона.
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другото момче е от село до Пловдив и съселянките казват че продавало балони газ по дискотеките.
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, че не са пострадали невинни хора! В град да караш с над 170? Виктор Николаев от Нова, що не бил работел светофара нощем??!! Мигал само жълто да предупреждава за кръстовището! Немам думи!
37
2
 
11
 
! Отговори
Пепи преди 1 месец
Джипа е бил реално под наем . Даже не е бил и на лизинг . Стига сте ги превъзнасяли . Джипа си - не е правилно . Правилно е - разби колата взета под наем
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лека им пръст, но не мога да не отбележа, че аз съм шофьор от 20 години, имам стаж около 320 000 километра (живях в Германия 9 години и пътувах Бг-Гер. по 2-3 пъти годишно, отделно и сега пътувам постоянно в България, така че не се учудвайте от километрите), което е 8 обиколки на планетата и НИКОГА не съм карал със 175 в градски условия, защото е МНОГО ОПАСНО, дори и да е 4-5 сутринта. Не правете така. Може да се превърнете в самоубиец и/или убиец!!! Примера е на снимката горе.
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Градско с 175 км. мдам, дори да сте богати родители, не подарявайте на 20 годишните си деца джипове с по 400 коня. После ще ги погребвате и носите вината за всеки друг койо са прибрали в тъпотията си.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Горките дървета. Дано не изсъхнат!
33
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От такива мамини синчета не останаха крайпътни дървета

Спонсорирани публикации