Експертизата: Екмекчиян, убил себе си и приятелката си, карал със 175 км/час

Разследването на инцидента продължава
Обновена: 29 май 2024 16:11 | 29 май 2024 16:11, Нели Христова
160
Експертизата: Екмекчиян, убил себе си и приятелката си, карал със 175 км/час
Снимка: Facebook

Със скорост от 175 км/час е карал 21-годишният Кристиан Екмекчиян джипа си по бул. "Руски", с който отсече три дървета и загина на място с 20-годишната Теодора Николова. Това сочи заключението на автотехническата експертиза, съобщиха от прокуратурата.

Кървавата катастрофа стана в  3,30 ч. на 13 май, когато джип "Рейндж Роувър" се заби с висока скорост в дебелите дървета между платната на булеварда в центъра на Пловдив. В болница бяха приети 22-годишните Иван и Николета, пътували на задната седалка. Пострада и един от отзовалите се на мястото огнеборци, след като третото дърво, блъснато от Кристиан, се стовари върху него. От прокуратурата твърдят, че състоянието на тримата се подобрява.

В дните след инцидента стана ясно, че Екмекчиян не е шофирал след употреба на алкохол. Вече са готови резултатите от химическата експертиза, според която не са открити следи от употреба на наркотици и упойващи вещества.

Разследването на инцидента продължава.

Кристиан и Теодора бяха погребани в два последователни дни - на 15 и 16 май. "Той е моето всичко, жалко за погубения живот", каза бабата на шофьора Кармен Торосян. По думите й той е единственото дете на дъщеря й Петя Екмекчиян. Както е известно, тя работи от много години в КАТ-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
18
 
! Отговори
НЕ ТРЯБВА преди 1 месец
Бабата жали за загиналия Внук ?Вместо да си посипе белите коси с Пепел - как не те е Срам БАБО - Ти си възпитала Убиец .Трябва Държавата да праща на Психиатър и Баби .
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Селянин проУст!!Така е с майка и баща салавераджии. Рано или късно се случва точно ТОВА!!
70
2
 
19
 
! Отговори
ДРАГИ МИ УВАЖАЕМИ! преди 1 месец
Точно за това трябва да правите забележка, когато се возите при неразумни шофьори. Казвате им да намалят, ако не го направят, казвате им да спрат колата веднага, защото предпочитате да ходите пеш, пред това да умрете или да осакатеете. Няма нищо срамно. Напротив. Срамно е да си мълчите, когато някой кара като .... Отговорния шофьор трябва да кара дори ПОД ОГРАНИЧЕНИЯТА, когато вози други хора, защото не отговаря само за своя живот. Ако е сам - да се трепе, ама... За това, казвайте им.
69
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колата е идвала от посока гарата, а е приключила в насрещното платно на тротоара където е велоалеята.Това беше видно от снимките но никой не го каза.Този е карал в насрещното по тротоара.Цяло чудо,че е нямало пешеходци или идваща насреща кола.
68
0
 
14
 
! Отговори
Загрижен Гражданин преди 1 месец
КАТ Пловдив след 22:00 явно ляга да спи. Може би ги е страх от тъмното. Трябва да им плащаме вредни.
67
0
 
18
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
Важното е да е подрязана брадата, в комбинация с хиалурон в устните, черни очилца, лош поглед, колa поредна, не последна употреба, чалгата да върви. Скоростта е опционална
66
0
 
16
 
! Отговори
Извинявам се, но преди 1 месец
Това не е самоубиец, а самоубил се пътен убиец !
65
2
 
9
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
До Не ми пука за този Ами момичето загинало с него? То не е ли жертва? Или понеже е пасажер е виновно?
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мазната му физиономийка, зад която стои една куха ТИКВA. Момичетата какво им харесват на тия, че се качват с тях в колите им, които не знаят как да управляват. И майкa му на тоя улигoфрeн работи в КАТ - вместо да е пример за цялото общество как се кара, спазвайки законите, тоя неможач от ГЕРБ прави точно обратното. Мислил си е че като е хванал Лойко за шлиферa, водата му е до колене.
63
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До 64 "Слабо ме вълнува тоя убиец на колко балона е карал и с каква скорост." - а другите двама какво те вълнуват? Мен ме вълнуват дотолкова, доколкото ще стават ли до-но-ри.
62
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя майка му щом е от КАТ има ли връзки с ГЕРБ и как можем да си обясним тези луксозни коли? От банички ли е събирала тая катаджийка?
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нито думичка за другите двама в колата? Какво им е състоянието? Слабо ме вълнува тоя убиец на колко балона е карал и с каква скорост.
60
7
 
11
 
! Отговори
Идват Избори преди 1 месец
До кога ще ни газят ГЕРБ-аджии? Гошо Семеринга, после оня с полицейския патрул, сега тоя??? Народе???? Идват избори. Вдигайте се всички и отивайте до урните, време е да изритаме ГЕРБ от политиката и да ходят в тъмно-сивия сектор, където им е мястото на тези мутри.
59
0
 
3
 
! Отговори
Г-жа Хазартова преди 1 месец
До Анонимен .... и накрая загинал като последен ***!!!
58
0
 
1
 
! Отговори
Рендето до Я па ти преди 1 месец
Прав си!!!!! Кая се!!!!!! Шъ трябва да сменям очилата....
57
38
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Живял е като мъж и е летял като орел, а не като некви охлюви дето пълзят с 10км/ч под разрешената скорост!
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В този инцидент ми е жал само за дървото!
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В пловдивските сайтове пише,че камерите по булевардите в Пловдив не засичали скорост а били охранителни и вечер ги изключвали.Шефът щял да вземе мерки като увеличи патрулките нощем, тоест Камери и Радари не се предвиждат.
54
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Арменското лоби изцяло е зад Тик вата и Потин. Халваджии, Екмекчии (Хлебари), сичко дебелогьзо и кривомоцунесто е в ГЕРБ.
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един джигарханян по-малко, пак не е зле...

Спонсорирани публикации