Експертизата: Екмекчиян, убил себе си и приятелката си, карал със 175 км/час

Разследването на инцидента продължава
Обновена: 29 май 2024 16:11 | 29 май 2024 16:11, Нели Христова
160
Експертизата: Екмекчиян, убил себе си и приятелката си, карал със 175 км/час
Снимка: Facebook

Със скорост от 175 км/час е карал 21-годишният Кристиан Екмекчиян джипа си по бул. "Руски", с който отсече три дървета и загина на място с 20-годишната Теодора Николова. Това сочи заключението на автотехническата експертиза, съобщиха от прокуратурата.

Кървавата катастрофа стана в  3,30 ч. на 13 май, когато джип "Рейндж Роувър" се заби с висока скорост в дебелите дървета между платната на булеварда в центъра на Пловдив. В болница бяха приети 22-годишните Иван и Николета, пътували на задната седалка. Пострада и един от отзовалите се на мястото огнеборци, след като третото дърво, блъснато от Кристиан, се стовари върху него. От прокуратурата твърдят, че състоянието на тримата се подобрява.

В дните след инцидента стана ясно, че Екмекчиян не е шофирал след употреба на алкохол. Вече са готови резултатите от химическата експертиза, според която не са открити следи от употреба на наркотици и упойващи вещества.

Разследването на инцидента продължава.

Кристиан и Теодора бяха погребани в два последователни дни - на 15 и 16 май. "Той е моето всичко, жалко за погубения живот", каза бабата на шофьора Кармен Торосян. По думите й той е единственото дете на дъщеря й Петя Екмекчиян. Както е известно, тя работи от много години в КАТ-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
0
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 месец
Интересно ми е важи ли застраховката Каско в случаи с явно нарушаване на правилата.При удар с 50 вероятно щяха да са живи и застраховката нормално ще покрие щетите по дървото и тенекиите.
131
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не и карал в насрещното ами колата се усукала и половината изхвърчала в насрещното на тротоара.Пожарникарят на 56 години се е влошил и е в интензивно.Дано да се оправи човекът.
130
1
 
2
 
! Отговори
КАКВОТО преди 1 месец
ТЪРСИЛО-ТАКОВА НАМЕРИЛО
129
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде без драми, на малоумното и разлигавено момче, просто не му се е живеело повече в лукс.
128
1
 
8
 
! Отговори
Пудела преди 1 месец
На това КАТ-аджийско синче, само дрехите му струват, колкото моята кола. Интересно от къде има пари за подобен лукс? Да не купува гласове за ГЕРБ?
127
0
 
8
 
! Отговори
много кражби преди 1 месец
Делян Добрев от ДЖЕРБ май кара такъв джип. Или някой там друг беше, абе все таа. Всичките от ГЕРБ имат много пари. Помните ли да Дуловската Мадона как катастрофира с една лимузина, ами оня с поршето (не говора за Копейкин) дето полицията го ескортира с 200км/ч и накрая уби един френски турист в едно такси, което тъкмо беше на 15 минути от летище София.... ВРЕМЕ Е ДА ИЗКАРАМЕ ГЕРБ ОТ ПОЛИТИКАТА И ДА ХОДАТ ТАМ, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО - В ТЪМНОСИВИЯ МАФИОТСКИ СЕКТОР. И ДА ОСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВИЕ
126
0
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 месец
Видими Резултати.
125
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цяло чудо е, че има оцелели в тази касапница, причинена от мaлoумник.
124
0
 
7
 
! Отговори
Грозен факт преди 1 месец
Грозната неразказана история е, че ако този беше оцелял и беше убил тримата пътници и още 2-3 пешеходеца, КАТ и МВР щяха да го откарат с патрулката до Спешна Помощ и да обвинят някой от труповете, че е шофирал.
123
0
 
6
 
! Отговори
Има пари, угажда си. преди 1 месец
Тоя от къде има пари за Рейндж Роувър? Да не е ГЕРБ-аджия?
122
2
 
3
 
! Отговори
Майка му Петя преди 1 месец
Някой има ли телефона на майка му, да и позвъним. Честитих и смъртта на чадото и ненагледно по месинджър, ама не чете...
121
2
 
10
 
! Отговори
Иск срещу МВР преди 1 месец
Аз верно ще заведа един иск срещу МВР, че служителите им прикриват такива престъпни елементи като този и Семерджиев и ми застрашават живота докато се движа по пътищата или просто си ходя по тротоара. На единия някаква полицайка Симона му носила стълба, на това л...но майка му в КАТ му оправяла актовете
120
1
 
15
 
! Отговори
Спокоен преди 1 месец
Той повече никога няма да прави така...
119
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много е жалко. Млади хора. Животът беше пред тях.Гадното е в България че повечето хора правят по едно дете. Е така като стане всичко свършва. Ромите правят минимум три деца даже и повече. С едното ако стане нещо има други. Пак е тежко ама им остават им още деца заради които да имат стимул да живеят. На тази жена какъв ще и сега стимулаза живот? Сигурен съм че съжелява че не си е направила още деца.
118
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И този е от партията на Пудела с Пачките, явно доста е и захлебил я от контрабанда я от нещо друго покрай КЕША!
117
1
 
10
 
! Отговори
САМОЧУВСТВИЕТО преди 1 месец
НА БОГАТАШКИТЕ СИНЧЕТА ДО ТОВА ВОДИ
116
2
 
11
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 месец
Нещо с интеграцията на малцинствата не е наред. Не можем да ги интегрираме и си остават диивааци и карат като обезумели. Чак дървета отсичат с един удар. Тези дървета кой ще ги възстанови сега? Роднините на този шофер имат ли идея колко труд се полага за да израсте едно такова дърво на булевард?
115
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те такива автомобилистчета трепат сума ти народ,не виждам разлика със Семерджиев,този път жертвите са три невинни дървета!
114
2
 
10
 
! Отговори
Това преди 1 месец
е добре за генетичния фонд на РБ. И неговата е същата. Има нейни снимки в интернет. Ще се сетите. Сега баба, мама, тати да ходят по гробища. Ако имат и друго отроче дано си замине така. Жал ми е за дърветата, но по-добре те отколкото аз и семейството ми.Надявам се опечалената рода да го прочете.
113
1
 
22
 
! Отговори
Правда преди 1 месец
Родителите на убитото момиче трябва да съдят посмъртно убиеца на дъщеря им.

Спонсорирани публикации