Мис Силикон, която "лети" бясно с 250 км/ч, трудно ще бъде наказана

Тя може да отиде зад решетките за две години при доказване на вина
9 яну 2024 09:25, Нели Христова
175
Мис Силикон, която "лети" бясно с 250 км/ч, трудно ще бъде наказана
Снимка: Instagram

Прокуратурата трябва да се самосезира и да разследва мис Силикон Катрин Йорданова за умишлено опасно шофиране. Наказанието може да е до 2 години затвор.

Това препоръча пред NOVA телевизия адвокат Силвия Петкова.

Доказването на опасното шофиране обаче ще е много трудно, предупреди тя.

В понеделник мис Силикон за 2022 г. Катрин Йорданова публикува в социалните си мрежи как шофира по магистрала "Тракия" с 250 километра в час при ограничение от 140 км. Това клипче обаче се оказва недостатъчно, за да се наложи санкция.

"Изключително трудно ще е да се докаже, че мис Силикон Катрин Йорданова е шофирала с толкова опасна скорост. Може, ако се установи по камери и участък на магистралата", коментира обаче адвокат Петкова.

При доказване от страна на прокуратурата обаче Катрин Йорданова може да отнесе до 2 години затвор.

"Ако се докаже кой е бил зад волана, санкцията ще е около 1600 лв. Но тук не трябва да се прилага административно наказание, а по наказателния кодекс. Можем да говорим за извършено престъпление, защото имаме много голямо превишение на скоростта, безразсъдно шофиране и снимане. Има ясно съзнание, че може да се причини смърт на друг човек. Наказанието е до 2 години лишаване от свобода", разясни адвокат Силвия Петкова.

"Наказателната отговорност е лична. Законът за движение по пътищата предвижда наказания, ако собственик е предоставил автомобила на човек, който е под влияние на алкохол или наркотици", коментира тя възможността да бъде наказан поне собственикът на автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
Киберсигурен преди 2 месеца
Защо Мерцедес не е задлжен, да праща данни на държавта, в кяото е колата, акоколата лети с повече от 140 км в час, заендно с час и локация???! ММММ! ЗАЩО!
147
1
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 3 месеца
нали е мутреса финансирана у мутромафията!Естествено нищо няма да и направят!Те на оня *** с туртинетката ПедалеткатаЕмил нищо не могат да му направят че на някаква мутреса с телефони на тоя и оня ли
146
1
 
2
 
! Отговори
хммм преди 3 месеца
Не.ли Ристова космясалата лелка която си е цензурирала собственото име в сайта заради народната любов отново се е развихрила в триенето на коментари, внимавайте с послушното куче на властта, заради такива *** сме на това положение!
145
0
 
3
 
! Отговори
Шопендар преди 3 месеца
Това е доста важна новина.супер реклама на нашите пътища,злите езици трябва спрат да злословят,че адфалта бил тънък,асфалта бил къдрав и друсал.ако е така,кола с такава скорост би била неуправляема.предлагам да се махнат ограниченията на скороста по магистралите
144
1
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
Тази при челен удар може и да оцелее , защото ци_цките и са като въздушни възглавници а и силикона на джуките и е като предпазителя който си слагат боксьорите да не им избият зъбите.
143
1
 
3
 
! Отговори
Драго Бирата преди 3 месеца
Той дядо Боже не му трябват адвокати за да наложи наказание, следващия път кифлата ще стане на мекица и метър и половина под земята да могат червеите да се търкат по силикона.
142
1
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
За съжаление медицината може да постави силикон в определени части на тялото,но не може да присади мозък.Катрин има очевидна липса на второто
141
1
 
4
 
! Отговори
142 преди 3 месеца
Точно, поради тази причина, дядо ни караше, да гледаме, като коли животно или приспиваше някое куче или котка (имаше поне 15 на двора ... много ги харесваше, ама тогава нямаше толкова ветеринари и умираха много по-бързо) - за да ни покаже, колко е един живот и как лесно се затрива.
140
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До anon - Ем какво съзнание ... То си мисли, че е неподвластно на смъртта. За да умре, трябва да се блъзне, а в главицата му, това просто не е възможно.
139
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Икономическа полиция и НАП ще проверяват ли или ще тарашат случайни хора, че имал сметка с 11000 лева, която трупал от 15 години ... Защото знам за много такива случаи, но не и за един, дето са му взели мерцедеса за 150 000 евро ...
138
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
138 стига да е само тя, без правилно каращи по пътя
137
1
 
8
 
! Отговори
anon преди 3 месеца
"Има ясно съзнание, че може да се причини смърт на друг човек"Няма ясно съзнание, няма даже мозък, още повече съзнание. Това са не-хора, картофи, ***, меркантилни индивиди. Извършено е без умисъл, защото те не са способни на мислят.
136
1
 
7
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 3 месеца
От коя ли мантинела ще я изтъргват тая ако продължава да кара така ...
135
1
 
4
 
! Отговори
Изтребител преди 3 месеца
Да вдигне 300 и от там поемам аз.
134
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 128 - Ако говориш за ония, дето минал 20 метра пред тях, на най-умрялата улица в историята, да, беше доста смешно, как изкачаха и се изкавха какви ли не шемети с какви ли не "страстни" идеи. А за тая ... нищо! Тя от нашите! Интригантка и мутреска!
133
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 134 - Само дето няма да е в стълб, ами ще е я в друга кола, я в нечия къща. С 200 км в час, среден размер кола прави цял автобус на хармоника. С 250 и ако е някоя тежка S класа по 2.2 тона, може и да събори къща ...
132
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Остявете я да се пребие в някой стълб. Какво ще я наказвате.
131
0
 
17
 
! Отговори
Държавата България преди 3 месеца
Държавата може да се справи със подобни , ама не иска или в момента не е наложително. А тази ако беше пукнала предна гума при тази скорост щяха да я събират със лъжичка. Приятно пътуване и бъдете умни.
130
1
 
4
 
! Отговори
до 128 преди 3 месеца
До Анонимен,това би могло да е каже,за която и да е страна по света,но за българите не важи,както знаем всички,господ е българин,затова българите винаги се измъкват сухи от водата и косъм не пада от главите им
129
4
 
9
 
! Отговори
ПЕШЕВ преди 3 месеца
АМи да си го признаем. Родната милиция и държавата не може да се справи с този проблем по пътищата...

Спонсорирани публикации