Медведев обеща "фойерверки" в германския военен завод Rheinmetall в Украйна

Rheinmetall обяви готовност за първи танков завод в Украйна
26 окт 2024 19:56, Гергана Попова
71
Медведев обеща "фойерверки" в германския военен завод Rheinmetall в Украйна
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия ще отпразнува пускането на военния завод в Украйна на германския концерн Rheinmetall с „празничен фойерверк“, написа заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев. Той придружи поста си в канала Telegram с кадри от силна експлозия.

„Германският концерн Rheinmetall пусна първия от четирите военни завода в Украйна, както беше обещано по-рано, очакваме с нетърпение празничната руска заря точно в завода“, написа Медведев.


Ръководителят на германския концерн Rheinmetall обяви готовност за първи танков завод в Украйна. До края на 2024 г. също така има планове за създаване на първата „ултрамодерна бойна машина на пехотата Lynx“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от Русия
Захарова: Дадоха на Зеленски 50 милиарда, за да не дрънка за ядрени оръжия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 14 минути
Не мисля, че добре Медведев да гръмне немския завод, зашото Германия единствено се дърпа от предоставяне на Украйна на дългобойни отъжия. След това може да не се дърпа толкова много. А дали строежа на завода, не цели точно това - да провокира руска атака върху германско имущество?
65
1
 
2
 
! Отговори
Някой преди 28 минути
Германците сигурно са ***, но в Гугъл и Яндекс има адресите и снимки на входовете на Мотовилихинския завод (гр. Перм) и Завод 9 (Екатеринбург). Това са заводите оборудвани с западни станове за производство на оръдейни цеви. Така Медведев може да случи на взаимност.
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 36 минути
До Сега"И още нещо към някой незнайковци а то е че още преди ВСВ украинци и руси никога не са се обичали винаги са били на нож" , руснаци и украинци са един народ, не са били един срещу друг изобщо, конфликта започва след ПСВ, когато част от руснаците са насилвани да се пишат "украинци" от чужди шпиони, включително са били вкарвани в концлагери през ПСВ и ВСВ, а са се били бели с червени помежду си в миналото, но това не е руснаци и украинци, а са били разделени от външни сили по партиен принц
63
4
 
6
 
! Отговори
емо преди 42 минути
ако немците са толкова глупави и открият такъв завод, руснаците със сигурност ще го вдигнат във въздуха, както много други военни предприятия на украинците.
62
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 45 минути
По-обре да ударят заводите, които наливат масло в огъня, отколкото да се удължава агонията и смъртта на славяните и от двете страни, удри бай Путине!
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 48 минути
Да видим дали ще си удържи обещанието? Защото немците са майстори на фойерверките !!
60
4
 
1
 
! Отговори
Ужасът да си рашист преди 52 минути
Този не знам дали и бедното му семе, ако има такова, го взима на сериозно. Впиянчен и деградирал, драскаш простащини, в стила на вярната маса продънени спиртосани кратуняци, които отпиват поредна глътка спирт, бленувайки в делириум, вярвайки на всяка оригня на този тежък случай. Нещо от изхълцаното от Медведи през последните две години да се е случило?
59
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 57 минути
Украинци и руснаци са една нация, теорията, е има вражда между двата братски народа е пропаганда на Запада. Те са нещо като славяни и прабългари, едно цяло са.
58
0
 
4
 
! Отговори
До 34 преди 59 минути
Не си наясно с историята и географията.
57
4
 
11
 
! Отговори
Шефрет преди 1 час
Вероятно завода пак е в район с училища и детски градини) Тва му е специалитета на Наркомана като му треснат завода , да показва счупени дограми на училище или болница)
56
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Добре че имат още ютюб в русия да разберат за тея заводи, скоро и това няма да знаят.
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Доковете за подводници във Франция до ден днешен седят, въпреки че по тях са меткани стотици свръх тежки бомби и са функционирали до последно, така че ако е проектирано и изпълнено от германия, мое да си меткате бомби по тях колкото искате))) освен фоерверки друга файда нема да има
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Само да кажат къде е завода, руснаците бързо ще му организират зарята.
53
3
 
4
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 1 час
Ама зарята след 3 дни ли ще е и тя?
52
6
 
6
 
! Отговори
Минал е на домашна преди 1 час
Напоследък украински дронове цункаха три-четири инсталации за алкохол, може фабричният вече да е кът, затова изглежда, че Димата се налива с прочутата руска "сивуха" (тоест най-долнопробната шльокавица). Никой не е прокопсал от такова къркане, а той и без това деградира с всяка година, завалията.
51
6
 
8
 
! Отговори
Ако искаш преди 1 час
военна машина за парад - купи си американска, френска или немска. Ако ти трябва за воюване - ясно каква. Ако не знаете, питайте украинците, те го разбраха по трудния начин. От Рейнметал ще усвоят парите от ЕС и САЩ, и ще построят две бараки за да отбият номера.
50
1
 
0
 
! Отговори
49 50 преди 1 час
анонимен *** будала
49
6
 
6
 
! Отговори
пикая преди 1 час
на такива, дето пикаят на Русия!
48
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Държавата русия, скоро ще изчезне в вида си сега. Тея са толкова жалки че чак е тъжно
47
2
 
8
 
! Отговори
Сега преди 1 час
И още нещо към някой незнайковци а то е че още преди ВСВ украинци и руси никога не са се обичали винаги са били на нож