В Босилеград ще гласуват само с хартиена бюлетина

Късно вечерта секцията ще бъде запечатана
26 окт 2024 21:06, Гергана Попова
4
В Босилеград ще гласуват само с хартиена бюлетина
Снимка: БГНЕС

В Босилеград ще гласуват само с хартиена бюлетина - за разлика от вота на 9 юни, когато имаше и машинно гласуване, съобщава БНР.

Още по темата

"Това е така, след като на миналите избори до урните са отишли под 300 с право на глас", коментира директорът на Културно-информационния център "Босилеград", където неизменно се помещава избирателната секция, Иван Николов.

Петчленната секционна избирателна комисия, само с представители на Посолството ни в Белград, се събра в късния следобед за окончателната подготовка по утрешния вот в Босилеград. Засега няма проблеми.
Късно вечерта секцията ще бъде запечатана, но няма да е под постоянна полицейска охрана през нощта, каза директорът на КИЦ-а Иван Николов.
Известен проблем при гласуването досега е, че немалко от упражнилите вота си в квадратчето отбелязват кръгче, а не кръстче.
На досегашните парламентарни и президентски избори в Босилеград обикновено гласуват около 250-260 сънародници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Балкани
Гръцката брегова охрана провежда спасителна операция край остров Самос
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Политолог преди 18 минути
2 А на БСП до мизерия и грабежи те Междодругото не са спиралиМилионите от .Обществените поръчки доколкото ми е известно не ги взимам аз.
3
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 час
Проблемът не е в малкият брой гласували, а в това, че няма за кого да се гласува, защото всичките партии са партии на статуквото /путинистки/ и забранените със закон етнически партии /турски и ромски/.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Управлението на СДС, тройната коалиция и ГЕРБ доведе до безаконие и безчинства и убийства. 35 години безобразия в България. Това са управляващите ви които искат пак да ви управляват искат още!
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Голяма работата....