Гърция се готви за гореща вълна в началото на юни

Термометрите в южната ни съседка ще достигат до 37°
3 юни 2024 20:30, Анисия Иванова
5
Гърция се готви за гореща вълна в началото на юни
Снимка: Pixabay

Гърция се готви за преминаването на гореща вълна през първата седмица на юни, съобщава електронното издание на атинския ежедневник "Kathimerini".

Националната метеорологична служба на страната (EMY) предупреждава, че през следващите дни термометрите в южната ни съседка ще достигат до 37 градуса в континенталната част и на полуостров Пелопонес. В северната част на страната може да връхлетят внезапни бури.

Горещата вълна ще започне още днес и се очаква да продължи до петък. Междувременно гражданите на страната и туристите биват съветвани да пият много вода и да избягват излизането навън в обедните часове, съобщава "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Политика
Радев за Сребреница: Неуместно е кабинетът да проявява колебание
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Wikipedia:))Въпреки относителната неточност на термографа, в световен мащаб той е по-често използвания уред за измерване на температурата на въздуха, в сравнение с термометъра, грешките в показанията могат да достигнат от 2 до 5 гр.С..
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пращат инструктори в държава,която не е член на НАТО,за да набутат НАТО във война и после се чудят защо им е жега като в ада...То там ще горят ако докарат световна война и загинат милиарди невинни.
3
0
 
3
 
! Отговори
Тони преди 3 седмици
Изобщо не е евтино. В AirBnb приложението гледам 200 лева на страната в Гърция. Проверих и в Италия, там цените са по около 100 лева, но има даже и 70-90 лева на вечер.
2
6
 
7
 
! Отговори
\m/ преди 3 седмици
Гърция е супер! И България е уникална красива. В Гърция е отдавна по-вкусно и вече по-евтино. А вечните хейтъри, те така или иначе никъде не мърдат, цъкат си коментарите и зиме и лете, и това е. Живи и здрави :)
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А турция за кафява вълна