Венера във Везни, какво предстои за зодиите?

Прогноза за периода
29 авг 2024 21:08, Ивета Иванова
0
Венера във Везни, какво предстои за зодиите?
Снимка: iStock/bernardbodo

 На 29-и август Венера влиза в знака на Везни и ще остане там до 23-и септември. Това е много романтичен период, подходящ за любов. Във връзките и отношенията ще цари хармония, красотата ще е навсякъде около нас, ставаме артистични и любовните партньорства процъфтяват. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Woman's World".

Овен
 
Обикновено са доста горди и изключително независими, винаги искат да са на върха и първи. Но романтичната Венера поставя на фокус връзките и така Овните стават по-дипломатични, намират компромиса, виждат нещата от гледната точка на партньора и са на едно мнение с него. Разбират се по-добре и с колеги и приятели. Всичко това ги кара да се чувстват страхотно. Ще прекарват много време с близките и това ще им помогне да постигнат напредък със своя цел. Хармонията цари във въздуха и ще се справят с определено несъгласие.

Телец
 
Ежедневните навици, рутината, грижата за тялото и ума - всичко това ще им носи повече наслада. Ще станат по-социални и ще вършат тези дейности с любими хора. На фокус е доброто здравословно състояние. Ще завършат определени задачи, ще се отдадат на йога, Пилатес и ще канят приятел или любим човек да ги придружи - така ще се наслаждават още повече на всички тези неща. Внасят креативност в ежедневните задължения, някак нещата около тях стават по-леки, спокойни и така Телците намират баланс.

Близнаци
 
Да се подготвят за един от най-игривите, палави, радостни, забавни периоди в годината. На фокус са романтиката и начинът, по който изразяват себе си. Стават още по-спонтанни и артистични. Чувстват се по-силни и могъщи, споделят творческите си идеи, говорят с увереност, прекарват много време с любими хора. Весели са и безгрижни. Стават майстори на флирта и така очароват половинката или потенциалния партньор. Нека кажат на глас желанията си, сега те могат да се сбъднат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Ако щете - вярвайте
Кои са най-ревнивите зодии?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари