Зодиите, които живеят в свят на мечтите

Вижте кои са те
13 сеп 2024 17:45, Ивета Иванова
4
Зодиите, които живеят в свят на мечтите
Снимка: iStock/Khosrork

За тези зодиакални знаци се казва, че просто живеят в една друга реалност. Те се потапят в мечтите, постоянно си фантазират, имат богато въображение, не спират да си представят различни сценарии и понякога да ги приемат за истина. Живеят в един свят на мечтите. Ето кои са те, според "Times Of India".

Телец
 
Управлявани са от Венера - планетата на красотата, романтиката и любовта. Не е изненада, че копнеят за един по-романтичен, по-различен свят. Често се потапят в света на мечтите и удоволствията. Те са практични и сериозни зодии. Но в някои моменти се отдават на наслада, на хубавите емоции, фантазират си, че водят луксозен живот, живеят в много модерно и уютно жилище и т.н. Често си представят материален просперитет, невероятна природа около тях и лукс.

Лъв
 
Те са кралете на зодиака. Лъвовете обичат всичкото внимание да е за тях, винаги да се забелязват и изпъкват, всеки да им обръща внимание. Често си представят, че постоянно те са център на внимание, че хората им се възхищават и искат да са като тях. Фантазират си, че са знаменитост, че водят луксозен начин на живот, че пътуват много, че са известни и имат фенове. Представят си и различни драматични сценарии за живота. Много са амбициозни, мечтаят да са лидери и шефове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Ако щете - вярвайте
Сабо - обувката на есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
тел ец преди 3 дни
предствям си как минавам 100 метра баница с препятствия от компот
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Мечтаят си да са обичани! Като всички.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Гопожата от снимката защо си подпира брадичката? Да не падне ли?
1
4
 
2
 
! Отговори
Риалити тв преди 4 дни
Останалите са скучни, темерути и мижитурки.