Септември носи магия на някои зодии

Вижте кои са късметлиите през месеца
4 сеп 2024 23:25, Ивета Иванова
5
Септември носи магия на някои зодии
Снимка: iStock/Marko Stojkovic

 Септември вече е тук! Наслаждаваме се на последните по-топли и слънчеви дни, изпращаме веселото лято, през което създаваме чудни спомени, а в края на месеца посрещаме красивата и магична есен. Септември е един период на преход, които носи много топли спомени, хубави емоции, ново начало и надежда за нещо хубаво. Ето за кои зодии този месец ще бъде вълшебен, според "Your Tango".

Скорпион
 
Месец септември ще бъде драматичен за тях, но не в лошия смисъл - просто предстоят грандиозни промени. Някои Скорпиони ще открият себе си и ще осъзнаят колко силни могат да бъдат. Други пък сега разбират какво точно значи да обичаш истински някого. Марс влиза в Рак на 4-и септември и тези зодии са много повлияни от това събитие. Марс ги управлява и сега изкарва на показ състрадателната им страна. Сега Скорпионите преследват това, което най-много искат, независимо дали говорим за професионално развитие, любов или нещо друго. Да очакват красиви промени и големи благословии. Пълнолунието в Риби и лунното затъмнение на 18-и септември също им влияят доста. Тогава тези зодии стават по-интуитивни и така успяват да вземат много добри решения. Нека държат до себе си бележник (хартиен или в телефона), за да записват и анализират какво преживяват. Септември наистина ще ги трансформира.

Лъв
 
Веднъж, когато Лъвовете вземат решение, нищо не може да ги спре! Именно такава енергия носи целия месец септември за тях. Ще станат по-силни, много по-уверени и ще приличат на природна стихия. Усещат благословиите още от 3-и септември. Тогава има новолуние в Дева и Лъвовете да не са изненадани, ако започнат да намират помощ и подкрепа от най-неочакваните места. Намират и доброта, любезност от малко очаквани места. Окуражени са тогава да си пожелаят нещо, луната носи магия и сбъдва желанието им. Марс преминава в Рак на 4-и септември и това също им влияе. Обикновено тези зодии действат малко прибързано, необуздани, раздразнителни и огнени са. Но тогава това бива смекчено. Те стават по-креативни, омайват всички, включително себе си - с талантите си и творческото си вдъхновение. Много добра енергия има и в периода 11-13 септември. Лъвовете показват талантите си, дарбите си и правят невероятни неща с тях. За някои в тези дни ще има много важно събитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Ако щете - вярвайте
Дънковите елеци - задължителни за края на лятото и ранната есен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Черна магия :)))
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Омайват с визия. Вижте кои са те. Модни икони са.
1
0
 
1
 
! Отговори
Мерлин преди 1 седмица
Бяла или друга магия носи?