Флирт: Бургаската батка загражда Беба Янева в Big Brother

Пламнаха и скандали за храна
11 окт 2024 08:44, Александър Попов
77
Флирт: Бургаската батка загражда Беба Янева в Big Brother
Снимка: Нова тв

Прехвърчаха първи любовни искри в Къщата на Big Brother, а главните действащи лица са бургаската батка Виктор и Теодора, която била позната като Беба Янева. Виктор не крие, че е привлечен от бившата гимнастичка, а и тя не е безралична. Ще се мушнат ли под един юрган ще стане ясно в следващите епизоди.

В Къщата не закъсняваха и първите скандали за храна, като в центъра бяха Георги и Анджела, а темата на спора им беше мусаката без лук на гласовития карлуковец. Причината за избухливостта на Анджи бързо стана ясна - тя разкри пред поп фолк дивата Атижа и бившия свещеник Марио, че наскоро е загубила баща си.

Още в първия ден на престоя в Къщата участниците си позволиха и да нарушат правилата, за което бяха сурово наказани. Кристи донесе глоба от 5% на съквартирантите след като наруши правилника за сън в Къщата. Анджела получи служебна номинация след разговор с Петър за дискусията му с Big Brother в изповедалнята, а Ивонне намали бюджета с 25% след като обсъди потенциалния си избор за номинации.

Петър, който е агентът на зрителите, получи задача от зрителите да саботира предстоящата мисия на съквартирантите за бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Big Brother
Още от Звезди
Ричард Гиър и съпругата му като в романтичен филм
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като чуе че е безработен ще и мине бърже интереса
61
0
 
0
 
! Отговори
хах преди 1 седмица
Вчера се насилих да ги гледам , говорят един през друг , викат , нищо не им се разбира . Игрите дет ги играя са за детската градина . Скука пълна , тоз сезон е провал , ако залагат на любовни истории като таз пишете ги провал 2024 години сме на никой не са им интересни бебки , мебки
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Класика в жанра Бебка и Батка :)
59
0
 
1
 
! Отговори
Колю заразения преди 1 седмица
Това някакви роми ли са? Кому е интересно да гледа роми как правят секиш? Вие порно канали нямате ли, че до националната телевизия допряхте? Там друго освен роми няма какво да се покаже.
58
0
 
3
 
! Отговори
боклуци преди 1 седмица
Батка и кифла,класическа БГ комбинация...аман от такива!
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Във всеки сезон на Брадъра на 80 % са участвали отпадъци, но този сезон изби рибата. Един свестен да няма в къщата. Имам чувството че тия от предаването нарочно са избрали най-големите oтрeпки от обществото
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Брадчед Брадър - най-гледаното реалити по РОМАЛЯ ТВ....
55
0
 
2
 
! Отговори
ха ха ха преди 1 седмица
Тодора, която била позната като Беба... МАЙКА И И ВИКАЛА ТАКА, БАБА И И БАЩА И КОГИ СЕ НАПИЕЛ С ОНАЯ ЛЮТАТА РИКИЯ,
54
0
 
7
 
! Отговори
Бай Иван мазния преди 1 седмица
Утайката на утайката на Северното полукълбо . Всичкото плод на трудови злопулуки на труженички на древната професия от магистралата.
53
0
 
3
 
! Отговори
Топли Спомени преди 1 седмица
Веднъж на някакво събиране беше със много народ станах за посмешище,че не познавам всеизвестен национален герой,бивш участник от някакъв ,,Брадър'' та бая се посмяха за моя сметка.Аз се опитах да се измъкна от така създалата се неловка ситуация със предлога че нямам телевизор и не гледам телевизия,и вместо разбиране от страна на брадър-феновете,всички започнаха да викат ,,Ууууууу...Уууууу.." Умрах си от срам тогава.Телевизия не гледам от времето на Майк Тайсън,бях му голям фен.
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Повечето коментиращи грешат като мислят ,че подобна пошла продукция опростачва народа.Истината е,че сме си прости и затова подобни продукции,чалгата и Славчо Трифонов намериха благодатна почва за развитие.Ако нямаше интерес към подобни формати,те нямаше да съществуват.Ще ви припомня ,че по времето на соца също не бяхме кой знае колко извисени.Тогава най-масовата музика беше сръбската.Това се слушаше на сватби,кръщенета,новобрански и събори.
51
0
 
3
 
! Отговори
090 преди 1 седмица
До Обективен -- от 25 г нямам ТВ, не я гледам БТ ТВ и в нета за да си пазя нервите от наште боклукчии
50
0
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 1 седмица
"Шамбала текстил" прекратява рекламния си договор с Нова ТВ относно продуктовото позициониране в биг брадър . В мотивите се посочва ,че фирмата не иска да свързват името и с участниците , които меко казано са подбрани от най-долната изmeт на обществото.
49
0
 
4
 
! Отговори
do 46 преди 1 седмица
До Въпросчетова остана у БГ за съжаление - всичко читаво се ИЗНЕСЕ ! бургаски батки , евтини и простовати момиченца - гимнастички , инфлуенсърки ,певачки --чалгарки и тн ***...за съжаление това е БГ днес ....
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какви са тези римляни? С какво са известни?
47
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да повърнеш е малко.Бойкотирайте тази простотия!
46
0
 
28
 
! Отговори
Въпросче преди 1 седмица
Това ли е Новия елит? Татуси, джуки, мутро-аристокрация!
45
1
 
22
 
! Отговори
Евгения преди 1 седмица
На Нова ТВ трябва да им друснат една солена глоба за тази антикултурна продукция. Толкова ли няма хора с капацитет в тази държава, да се създаде нещо качествено, градивно, развиващо? На какво учим подрастващите? Ние възрастните какво им показваме? Накъде сме се запътили? Много ми е болно за България.
44
2
 
0
 
! Отговори
Anonimna до мммдааа преди 1 седмица
:)) Защо ме караш да мисля за такива неща :))
43
0
 
20
 
! Отговори
Костя преди 1 седмица
снощи го пуснах за 5 минути. Едната била тъжна от сабахлем, другата беше дегизирана като куче и лаеше, а третия грухтеше. И го спрях