Флирт: Бургаската батка загражда Беба Янева в Big Brother

Пламнаха и скандали за храна
11 окт 2024 08:44, Александър Попов
77
Флирт: Бургаската батка загражда Беба Янева в Big Brother
Снимка: Нова тв

Прехвърчаха първи любовни искри в Къщата на Big Brother, а главните действащи лица са бургаската батка Виктор и Теодора, която била позната като Беба Янева. Виктор не крие, че е привлечен от бившата гимнастичка, а и тя не е безралична. Ще се мушнат ли под един юрган ще стане ясно в следващите епизоди.

В Къщата не закъсняваха и първите скандали за храна, като в центъра бяха Георги и Анджела, а темата на спора им беше мусаката без лук на гласовития карлуковец. Причината за избухливостта на Анджи бързо стана ясна - тя разкри пред поп фолк дивата Атижа и бившия свещеник Марио, че наскоро е загубила баща си.

Още в първия ден на престоя в Къщата участниците си позволиха и да нарушат правилата, за което бяха сурово наказани. Кристи донесе глоба от 5% на съквартирантите след като наруши правилника за сън в Къщата. Анджела получи служебна номинация след разговор с Петър за дискусията му с Big Brother в изповедалнята, а Ивонне намали бюджета с 25% след като обсъди потенциалния си избор за номинации.

Петър, който е агентът на зрителите, получи задача от зрителите да саботира предстоящата мисия на съквартирантите за бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Big Brother
Още от Звезди
Ричард Гиър и съпругата му като в романтичен филм
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
31
 
! Отговори
ужас преди 1 седмица
Удариха по-ниско и от дъното с този кастинг. Сигурно това ще е предаването с най-нисък рейтинг. Добре, че го дават по-късно, та по-малко хора да го гледат.
1
4
 
13
 
! Отговори
Мая Дупето преди 1 седмица
Уникален татус. Истинска батка. Уважение!