79-годишният Бьорн от АВВА сключи трети брак

С Кристина Сас са заедно от три години
23 сеп 2024 08:16, Александър Попов
32
79-годишният Бьорн от АВВА сключи трети брак
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бьорн Улвеус от АВВА се е оженил за своята настояща приятелка на церемония, водена от телевизионната водеща Санди Токсвиг, пише „Гардиън“.

79-годишният шведски певец, който вече е бил женен два пъти, се запознал с Кристина Сас през 2021 г. в Нюрнберг, Германия, във връзка с издаването на последния албум на АВВА Voyage.

"Сватбата се състоя в Копенхаген в присъствието на близки приятели и семейството. Санди Токсвиг, Ан Линет и Кая Брюл изнесоха свои изпълнения и направиха вечерта изключително специална", гласи съобщението на младоженеца.

Улвеус публикува снимки от деня, на една от които бившата водеща на британското състезание Great British Bake Off Токсвиг е облечена в червена роба. Водещата е застанала до Улваеус, облечен в костюм, и съпругата му, облечена в нежна зелена рокля.

Представители на Улвеус потвърдиха пред информационната агенция PA, че Токсвиг е провела церемонията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Бьорн Улвеус
Още от Звезди
Известните мъже, които намериха любовта по-късно в живота
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
2
 
! Отговори
Гита преди 4 дни
Тоя нали беше с деменция...дали знае, че се е оженил или са му внушили нещо
28
1
 
2
 
! Отговори
Сексолог преди 4 дни
Ами , човекът е сексуално активен и не иска да гняви стари чанти. Мдааа, всеки иска свежо месце !
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
За дамите: - Колко е привликателен мъжът, който е донесъл: 1 Цветя - 30%... 2 Храна - 50%.. 3 Вино - 70% 4 Тебе, пияна в къщи - 100%...
26
1
 
1
 
! Отговори
Спиро преди 4 дни
Да-а.Вижда се,че има вид на полов атлет.Ишиаса малко го е огънал,но ще се оправи.Като се видят с пари и откачат.И това е правило за всички произлезли от нищото.А пяха осем години.Нищо в сравнение с други.Скараха се,не могат да се гледат от злоба,и се обвиняват кой е по-***.
25
1
 
3
 
! Отговори
Козарчето Салил преди 4 дни
А мислят ли да имат деца ? :D
24
1
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 4 дни
Старец на 70 се жени за 20 годишна. Какво ще я правиш? - ще си я ч.укам, но след 10 години ти ставаш на 80, а тя на 30, - ще си я ч.укам, но след още 10 години ти ставаш на 90 а тя на 40, какво ще я правиш? - ще си я ч.укам, но след още 10 ти ставаш на 100 а тя на 50 какво ще я правиш? Кой ч.ука тия 50 годишните?
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Бравос! До 120 още 2 пъти.
22
0
 
7
 
! Отговори
Itso преди 4 дни
За какъв 4еп му е да се жени, с парите, кото има може да спи всяка вече с елитна *** до края на живота си - няма скъпи разводи и обезщетения, няма натяквания и мърморене, няма грам ядове.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ами вица за евреина и баща му .Та за кои да се оженя тате?1път за почтена евреика ,с положение и пари2 път за руска *** =за да наваксаш пропиляното3път за естонка =щот добре са грижили за гробовете на бившите си мъже
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тая на 79 години лъже. Хората на 79 години имат 79 брака! Стига си лъгала маpи пyйко!
19
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 дни
всъщност,"Цвети",въпроса опира до това:..-Колко пъти през живота си човек можи до се жени или омъжва?..И какъв е смисъла да сключваш брак с някого,ако смяташ да го разтрогнеш ?..Бракът е "СВЕЩЕН СЪЮЗ",той не е носна кърпичка,която да захвърлиш след употреба !!!...Дори някои птици,като лебедите,примерно,са разбрали това !
18
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 дни
може!...Но бъди така добра,"просветли" ме все пак !..И не казвай:-"Ти си безнадежден случай,нема да разбиреш"...Защожто като нямаш аргументи ,единствения начин да се измъкнеш от ситуацията е да обявиш,че.."НЕМА ДА ТА РАЗБЕРАТ".../древна тактика на мизерниците/..
17
1
 
0
 
! Отговори
Цвети преди 4 дни
Не може да разбереш щото си просто
16
1
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 дни
сериозно,не мога да разбера защо един мъж на 79 би се оженил ?...Освен да направи богата съответната златотърсачка..Защото ако е озорясал толкова,да си извика платена...Макар че да си на 79 НЕ Е СЪЩОТО,далече не е същото,каквото е ако си на 29..
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Време е и Байдън да се пробва!
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Хейт - Всеки има право да е щастлив на всяка възраст.
13
1
 
12
 
! Отговори
Хейт преди 4 дни
Явно акълът му още не е дошъл.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
На пика изглежда на 40. Това не е ли постижение? Парите и световната слава са подробности. Идва меден месец, няма да стават от леглото. Тя искала поне още 2 дечица. Първото било на път...
11
0
 
24
 
! Отговори
Име преди 4 дни
Човекът е единственото животно което повтаря грешките си!
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Този път се ожени за жена.