6 интимни пози, които помогнат да отслабнете

Вижте кои са
27 сеп 2024 23:00, Михаела Лазарова
8
6 интимни пози, които помогнат да отслабнете
Снимка: Istock

Съвсем спокойно можем да наречем секса най-добрият метод за съчетаване на полезното с приятното. Ако искате да изглеждате и да се чувствате по-добре и да влезете във форма, практикувайте го по-често. А ето и някои пози, които ще ви помогнат да отслабнете:

Мост

Позицията на мост е едно от най-добрите упражнения за секс, тъй като ще натовари мускулите от ръцете до краката. Ако правите йога, тогава може да сте свикнали с някои подобни движения, но не е нужно да го довеждате до същите крайности. Тази поза се изпълнява като жената се поддържа с ръце и крака, повдигайки бедрата си във въздуха, за да образува мост.

Вашият партньор може да ви помогне да поддържате бедрата си, но колкото повече разчитате на силата на собственото си тяло, толкова повече това ще се превърне в тренировка за вашите мускули на ръцете и краката.

Ръчна количка

Това е една от позициите с най-високо изгаряне на калории и колкото по-дълго можете да я поддържате, толкова повече ще прилича на упражнение във фитнес зала. Усвоете това и дори можете да пропуснете известно време във фитнеса.

Тя се изпълнява като жената се поддържа изцяло на ръцете си, докато партньорът държи долната част на тялото ѝ. Но колкото повече тежест трябва да държи жената, толкова по-силово упражнение ще стане това. Това е нещо като интензивно упражнение с дъска, което може да стане много приятно.

Източник: 6 секс пози, които могат да ви помогнат да отслабнете

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от ЕС
Изменението на климата удвоява вероятността от тежки наводнения
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.