Зодиите, които най-често преглеждат телефона на половинката

Ето кои са те
27 сеп 2024 23:15, Ивета Иванова
4
Зодиите, които най-често преглеждат телефона на половинката
Снимка: iStock/dragana991

Тези зодии са доста любопитни и винаги подозират партньора. Не могат напълно да се доверят на половинката, постоянно мислят, че тя ги лъже или крие нещо, ревниви са. Затова редовно опитват да преглеждат телефона ѝ, да видят какви чатове и разговори има. Вижте кои са те, според "Times Of India".

Скорпион
 
Познати са като напрегнати, емоционални, страстни зодии. Държат на дълбоките връзки и отношения, мразят повърхностното. Имат огромна нужда от стабилност и сигурност във връзките, от истина, честност и искреност. Те са супер лоялни зодии, държат половинката също да е вярна и мразят предателството. За тях изневярата, дори стъпките към нея, са подигравка. Освен това, Скорпионите имат проблеми с доверието - много трудно допускат някого до себе си и не се доверяват лесно. Всичко това ги кара редовно да проверяват телефона на половинката, особено, ако нещо от разговорите и обясненията не се връзва. Искат да се уверят, че любимият човек е верен. Те са и детективи по природа.

Дева
Девите са известни с това, че са аналитични, премислят всичко, дълго разсъждават, служат си с логиката. Изключително прецизни са, наблюдателни, обръщат голямо внимание на всеки детайл и са перфекционисти. Това води до едно желание за контрол над всичко - искат да контролират и партньора, и връзката. Държат на реда, стабилността, лоялността. Биха преглеждали често телефона на половинката, за да получат яснота, ако нямат такава. Както и ако са забелязали несъответствия в някои от казаните от партньора неща. Не пропускат нито един детайл, така че лесно ще ви хванат в крачка. Ако сте непостоянни, веднага разбират какъв е проблемът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Ако щете - вярвайте
Хитове в обувките за есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.