Юпитер става ретрограден в Близнаци на 9 октомври

Очакват ни промени
2
Юпитер става ретрограден в Близнаци на 9 октомври
Снимка: Istock

На 26 май 2024 година Юпитер премина в зодиакалния знак Близнаци, който е променлив и въздушен знак. Там планетата на късмета ще остане до 9 юни 2025 година, когато ще се премести в Рак.

Зодия Близнаци се управлява от Меркурий – планетата, която контролира събирането и споделянето на информация, транспорта и технологиите и е свързана с трети дом на комуникацията.

Когато Юпитер премина през знака на Близнаци, той засили фокуса ни за новини, знания, общуване. Юпитер ни информира как можете да привлечете изобилие, да бъдете по-интелектуално любопитни, ориентирани към хората и комуникативни. Именно това е ключът към по-добрите възможности за нас от май месец насам.

На 9 октомври 2024 година Юпитер става ретрограден и така ще се задържи в рамките на 4 месеца до 4 февруари 2025. Ретроградната планета ще ни покаже как бихме могли да внесем повече късмет, изобилие и лично израстване във всяка област от живота. Ще можем да намалим мащаба и да добием по-добро усещане за голямата картина, за да се променим, приспособим и усъвършенстваме своя план за действие.

Източник: Ретрограден Юпитер в Близнаци на 9 октомври 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 7 - 13 октомври
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой командва тука - Меркурий или Юпитер :)))
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аха, звездите, всъщност планети ни водят и определят живота ни. Таз е много сбъркана.