Бил военен и на мисии, но стана за смях: Уолц не може да зареди пушка

Кандидатът за вице опита да отстреля фазан
14 окт 2024 20:00, Инна Ангелова
89
Бил военен и на мисии, но стана за смях: Уолц не може да зареди пушка
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Губернаторът на Минесота Тим Уолц стана обект на подигравки в социалните медии, след като беше заснет на видео как се мъчи да зареди пушката си по време на лов на фазани.

“Тим Уолц твърдеше, че е носил “бойни оръжия в битка“, но не може да зареди пушка?”, “Този човек е повече от слаб”, “Трябва да гледате това“, “Той е за пръв път тук”, и “Изглежда като човек, който никога не е държал пушка”, са само част от коментарите в Х, съобщава Fox News.

Кандидатът за вицепрезидентът на Камала Харис се включи в деня на откриването на сезона за лов на фазани в Минесота. Уолц покани членове на пресата да документират събитието.

“Шоуто” обаче определено го прави кандидатът за вицепрезидент Уолц, който се “бореше” да зареди пушката си. Опитите му за лов обаче станаха обект на много иронични коментари, още повече, че самият Уолт няколко пъти е казвал, че е военен и е бил на мисии.

“Тим Уолц изглежда толкова добър да зарежда пушка, колкото и Камала, отговаряйки на основни въпроси“, каза консервативният коментатор Бък Секстън в отговор на видеото.

Кампанията на Камала Харис се фокусира до голяма степен на корените на Тим Уолц от Средния Запад в опит да се хареса на гласоподавателите в този район. Като губернаторът на Минесота на Уолт често му се случва рекламира статута си на собственик на оръжие и историята му като ловец, но едновременно с това призовава за "здрав разум" при законодателство за оръжията.

“Ловните умения” бяха поставени под въпрос след тричасовия лов, за който CBS News съобщи, че губернаторът на Минесота не е произвел нито един изстрел.

“Тим Уолц твърди, че е ловец на птици цял живот, но това ясно доказва, че той няма представа как да зарежда полуавтоматична пушка“, каза коментаторът Джон Кардило.

Видеото дори предизвика сравнения с класическия герой на Looney Tunes Елмър Фъд, който често се бореше със собствената си пушка в преследването на Бъгс Бъни.

От администрацията на кампанията на Харис за момента не са направили коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: ловСАЩфазанТим Уолц
Още от САЩ
Starship на SpaceX с историческо постижение
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
1
 
! Отговори
Чики на на преди 3 дни
Тя Американетата затъпяха и станаха по-зле и от дивите комунисти едно време.
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Този тип не знае какво държи в ръце
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
САЩ - империята на лъжата, какво повече да коментираме!
79
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Има няколко вида зареждане на огнестрелните оръжия и е напълно възможно никога переди да не е позвал точно такава пушка с точно такова зареждане.
78
1
 
2
 
! Отговори
Семо преди 3 дни
Нормално за многото военни, мисии и многото военни постове! Пистолет,пушка и противогаз не може да зареди,но резето отзад зареждат без откат!
77
1
 
1
 
! Отговори
Ако е демократ то преди 3 дни
това е нормално - нали те са за разоръжаване на гражданите в САЩ? Иронично са "за" военна намеса в чужбина всеки път. Нескопосана работа.
76
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
А аз мога да сглобя и разглобя Калашников дори със затворени очи. Имахме военно обучение. Освен това знам какво е мушка и целя безпогрешно. По панаирите уцелвах всичко и накрая ме гонеха, че им обирах играчките.
75
1
 
3
 
! Отговори
Geshev преди 3 дни
Само чакам да гръмне пушката и този да си смени пола безплатно :) Кой *** си опира приклада там?????
74
0
 
12
 
! Отговори
Отличник преди 3 дни
To и при нас Каракачантичката беше военен министър, па не може дори каската да си сложи правилно...
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Анонимен 67 Моделът е А400, казва си го във видеото
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
От щаба на Тръмп са пробутали на оръжейника ръждясала пушка.
71
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Евроатлантически лъжи. Класика.
70
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Той има опит с лов на млади момчета в хотелски стаи. След първия разказал за подвизите му вече се появиха няколко, а Мат Уолш изкара бая снимки вчера. И Камала я има с Александрия Оркасио-Кортес(по-известна като АОС бивша барманка, дето сега е сенатор) на партита на Диди. Абе, политици от класа са това- педофилията не им е чужда и разбират от ценности.
69
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Този има ли ПР-и изобщо, преди избори не се ходи на лов защото много хора ще се издразнят!
68
20
 
3
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 3 дни
Човека е стрелял на мисии с автомат а не с въздушна пушка или пушка за зайци.И на мен да я дадат и аз няма да мога да я заредя
67
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Пушка не може да заради, но на кравичката и пръска. Типичен кравар психопат.
66
2
 
12
 
! Отговори
Някой преди 4 дни
Тоя непохватен *** с оръжие в ръка е опсен за околните. Като *** с ръчна граната - нито знаеш кога ще дръпне клечката, нито къде ще хвърли ганатата. Да иде на уроци при Камила как се пълни и празни пушка.. от кожа.
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
*** тампона му викат...
64
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ако ви интересува модела на пушката - Berreta полуавтоматична. Модел.. AL3901, AL390 или AL391. Може и някой по-нов модел да е. Както и да . Има още две издънки. Защо са му дали непознато оръжие. И защо са му дали италианско орръжие? В тоя нео-наци дух на САЩ можеше нещо с нещо по-американско да ходи на лов. РПГ! ***? Сбирщина от неграмотни комплексари с история голяма колкото договор за наем на квартира. Тоя дали знае как изглежда фазан щом ходи на лов за него? Като дребни бързи мексиканчета
63
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Може и да е можел да сглобява преди , но го пере вече деменцията и роднините му от алчност не му казват че му е време вече да пусне кокала и става за смях точно както Бай Дрън