Тръмп за оттеглянето на Байдън: Ще победим Камала Харис по-лесно

Той постигна позицията на президент само с лъжи, написа той
21 юли 2024 21:50, Нели Христова
168
Тръмп за оттеглянето на Байдън: Ще победим Камала Харис по-лесно
Снимка: БГНЕС

В телефонен разговор със CNN минути след като президентът Джо Байдън обяви оттеглянето си от надпреварата през 2024 г., бившият президент Доналд Тръмп описа Байдън като „най-лошия единствен президент в историята на нашата страна“.

Въпреки че не е ясно кой ще бъде кандидатът на демократите, Тръмп каза, че смята, че вицепрезидентът Камала Харис ще бъде по-лесен за победа, отколкото би бил Байдън.

"Изкривеният Джо Байдън не беше годен да се кандидатира за президент и със сигурност не е годен да служи - И никога не е бил! Той постигна позицията на президент само с лъжи, фалшиви новини и не напускане на мазето си. Всички около него, включително неговият доктор и медиите, знаеха, че той не е способен да бъде президент и той не беше - И сега, вижте какво направи той на страната ни, с милиони хора, които преминават границата ни, напълно непроверени и непроверени, много от затвори, психиатрични заведения и рекорден брой терористи. Ще страдаме много заради неговото президентство, но много бързо ще поправим щетите, които той нанесе. НАПРАВЕТЕ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО!", написа по-късно Тръмп в социалната си мрежа Truth Social.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
6
 
! Отговори
BBC преди 1 месец
Британските политически анализатори са на мнение ,че САЩ още не са на етап за избиране на жена президент. Членовете на демократическата партия най вероятно ще номинират разпознаваем за американците кандидат ,който ще е в състояние да победи тръмп.
106
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Печатницата на анти лайкове пак тръгна. ...
105
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това че байДън е кандидат беше блъф на подлите демократи. Камала има визия и може да спечели.
104
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Зеленски мандата му изтече така че може него да номинират той е еврей. Подходящ е за поста вСАЩ .
103
6
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Какво мислите за продължаващата тригодишна специална военна излагация на Путин?
102
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По лесно ще е определено. Тръмп ще си е мъж, а либералната мулатка ще се прави на гей феминистка обаче няма да и издържат нервите, защото когато прекрачиш всякакви граници на нормалността вече не знаеш какво се случва и кой кой е.
101
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп Тромпета е единствения изкуфял старец който остана в кампанията
100
7
 
25
 
! Отговори
Началото преди 1 месец
На края на оранжевият бабуин.
99
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не вярвам да е по-лесно! Но се надявам задълго.
98
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако някой може да ни вкара по бързо в трета световна това е тръмп. Миналото преложение за спиране на войната било заплаха за атака по Москва само да ви припомня.
97
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От жена ще изгуби и ще го боли повече.
96
7
 
19
 
! Отговори
Сем. Паралиеви преди 1 месец
Парите са в САЩ, вкл. и авоарите на пyтuняшkuтe "бизнесмени". Рассия-пepycтия е главен спонсор на САЩ, както и Поднебесната. Няма как да фалира. КапитализЪмът фалира ежедневно в болните ви червени мозъци и в теориите на алкохолик-пeдoфuлa Маркс и неговата сянка сифилитикът Ленин. За кашмер станахте с вашите уйдурми.
95
16
 
16
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 месец
Още един Американски кандидат за бъдещ президент, който е не само расист , но и явен женомразец с патриархален и селски манталитет.
94
5
 
1
 
! Отговори
Wsi4koznaj преди 1 месец
До 96...Така е... За съжаление, на това се радваме - поне не с деменция...
93
7
 
16
 
! Отговори
До 101 преди 1 месец
Тръмп имаше информация, че Байдън ще го оттеглят. Още преди седмица преди стрелбата на трибуната Тръмп нито дума не каза за Байдън. Също не каза името му и преди два дни когато представи вицепрезидента си Винс. Хора, които познават речите на Тръмп забелязаха още тогава, че не случайно не казва името на Байдън. Тръмп има информация за всичко от кухнята на Байдън.
92
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахаха...изнервен ми се вижда. Май му объркаха сметките в 6 без 10? А само как се виждаше вече победител срещу Джо...
91
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега ще гледаме ссеира на американската Цецка Цачева.
90
1
 
20
 
! Отговори
До 93 преди 1 месец
Добре ли сте? Какъв блъф, бе човек? Милиони долари се дадоха за предварителни избори за 10 месеца. Това са хиляди екипи, секции, изборни щабове и колко реклами, билбордове, колко пътувания... Америка не е Асеновград. Милиони хора са ангажирали. Никакъв блъф не е било.
89
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евала !Направи най-правилното нещо! Само голям патриот може да се откаже и да признае, че вече тялото и ума му започват да не го слушат! Но сърцето си му е същото! Той се притеснява за Америка и за бъдещето ни! И затова и дава път на Камала! Гордеем се с Теб, мистър Президент! А сега Трумпутин се е изпуснал в гащите, защото септември на дебата, Харис ще му спука гайдата..и ще мига на парцали изкуфeлия стаpчок..ще го унищожи на дебата
88
4
 
15
 
! Отговори
До 89 преди 1 месец
Чакаме! Една седмица ще приключи следващата неделя. Купи си машина за пуканки и сядай пред СеСеСеРейския ТВ приьомник да зяпаш финалът на Зеленски.