Тръмп за оттеглянето на Байдън: Ще победим Камала Харис по-лесно

Той постигна позицията на президент само с лъжи, написа той
21 юли 2024 21:50, Нели Христова
168
Тръмп за оттеглянето на Байдън: Ще победим Камала Харис по-лесно
Снимка: БГНЕС

В телефонен разговор със CNN минути след като президентът Джо Байдън обяви оттеглянето си от надпреварата през 2024 г., бившият президент Доналд Тръмп описа Байдън като „най-лошия единствен президент в историята на нашата страна“.

Въпреки че не е ясно кой ще бъде кандидатът на демократите, Тръмп каза, че смята, че вицепрезидентът Камала Харис ще бъде по-лесен за победа, отколкото би бил Байдън.

"Изкривеният Джо Байдън не беше годен да се кандидатира за президент и със сигурност не е годен да служи - И никога не е бил! Той постигна позицията на президент само с лъжи, фалшиви новини и не напускане на мазето си. Всички около него, включително неговият доктор и медиите, знаеха, че той не е способен да бъде президент и той не беше - И сега, вижте какво направи той на страната ни, с милиони хора, които преминават границата ни, напълно непроверени и непроверени, много от затвори, психиатрични заведения и рекорден брой терористи. Ще страдаме много заради неговото президентство, но много бързо ще поправим щетите, които той нанесе. НАПРАВЕТЕ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО!", написа по-късно Тръмп в социалната си мрежа Truth Social.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така, значи Тръмп продрисна. Байдън в сегашното му състояние беше за него лесен съперник. За новият кандидат-президент не се знае.
6
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България или трябва да създаде собствена армия или ще последва украинския сценарий (не казвам че точно Русия ще ни нападне, може и друг) защото Тръмп е антиНАТО
5
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Харис е кукумицин като Урсула. Като нищо ще подпали III Световна война. Но трудно ще фалшифицират изборите. Нямат време. Една година по-рано започнаха предварителните избори. Всеки месец хора гласуваха в различните щати. В ЩАТА НЕВАДА не може да се подмени кандидата понеже срока беше последния петък на юни в 17 часа. Това са административни пречки, които са заложени в Конституцията на САЩ. Кандидата за Невада ще е Байдън. Името му ще е в списъците за гласуване, но гласовете няма да се броят.
4
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само, че Демократите нямат намерение да издигнат Камила Харис. Ако пък издигнат 20 години по-младите от Тръмп, сенатора Дийн Филипс или конгресмена Гавин Нюсън , ще отвеят Тръмп с голяма преднина.
3
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо не се знае все още обратните в сащ имат много власт
2
26
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Покушението героизира Тръмп и вдигна рейтинга му. Но върху него остана да тежи грехът срещу демокрацията, когато насърчи вандали да осквернят Капитолия. Освен това лъже най-безсрамно.
1
19
 
35
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Сега нашенското Тръмп общество, бъкано с дърти кагебисти и ДС доносници, трескаво требе да мисли каква помия да приготви за заместника му в надпреварата! Лакейните *** вече са наострили пеленгаторите да слушат и са наточили пера да дращят!