Тръмп за оттеглянето на Байдън: Ще победим Камала Харис по-лесно

Той постигна позицията на президент само с лъжи, написа той
21 юли 2024 21:50, Нели Христова
168
Тръмп за оттеглянето на Байдън: Ще победим Камала Харис по-лесно
Снимка: БГНЕС

В телефонен разговор със CNN минути след като президентът Джо Байдън обяви оттеглянето си от надпреварата през 2024 г., бившият президент Доналд Тръмп описа Байдън като „най-лошия единствен президент в историята на нашата страна“.

Въпреки че не е ясно кой ще бъде кандидатът на демократите, Тръмп каза, че смята, че вицепрезидентът Камала Харис ще бъде по-лесен за победа, отколкото би бил Байдън.

"Изкривеният Джо Байдън не беше годен да се кандидатира за президент и със сигурност не е годен да служи - И никога не е бил! Той постигна позицията на президент само с лъжи, фалшиви новини и не напускане на мазето си. Всички около него, включително неговият доктор и медиите, знаеха, че той не е способен да бъде президент и той не беше - И сега, вижте какво направи той на страната ни, с милиони хора, които преминават границата ни, напълно непроверени и непроверени, много от затвори, психиатрични заведения и рекорден брой терористи. Ще страдаме много заради неговото президентство, но много бързо ще поправим щетите, които той нанесе. НАПРАВЕТЕ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО!", написа по-късно Тръмп в социалната си мрежа Truth Social.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
9
 
! Отговори
дива омраза преди 1 месец
Разликата в рейтинга между Тръмп и Байдън не нарастна толкова много след опита за убийство. Това означава, че в САЩ има много хора, които мразят Тръмп до дъното на душата си и са готови отново да опитат да го убият. Има хора в САЩ като ги попиташ какво толкова против Тръмп/Байдън и позеленяват от омраза, не могат да ядат. Такова разделение на обшеството, безумна ненавист един към друг, такава омраза е имало и в Русия през 1917г.
46
4
 
10
 
! Отговори
Тези Избори преди 1 месец
може да бъдат Спечелени само с много тежка Фалшификация - Бялата Килъри Клинтън, не можа да стане 1вата Жена Презедент на Колонията на Юдею, Съединените Ашкенаци Щати, а сега трябва да Повярвате, че Цветнокожата Камила, ще Спечели и то срещу вече бивш Прецедент с Успехите на Тръмп - това вече си е Психологическа Операция, ако го вярвате!
45
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борис Джонсън в статията си в Daily Mail пише, че е предложил на Тръмп ако изнесе войските на САЩ от Европа и на тяхно място да се инставлите украински войски. Хем Америка няма да се харчи, изтегля 300 хиляди войници и на тяхно място идват 300 хиляди бандеровци свирепи проверени русофоби които да пазят и да контролират Европа под негово комантване. Аз бях този който ги накара да се бият с Русия, сега мога да ги командвам и Европа. И такива бандеровци ще има много желаещи за Европа.
44
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ясно е, че ако САЩ (Тръмп) каже - вие там сами се защитавайте, тогава Европа няма да се справи - няма нито пари, нито ресурси, нито кадри да изгради мощна военна индустрия колкото и да си говори Урсула. В този смисъл проектът на Борис Джонсън САЩ да се изтегли, а на тяхно място да се въведат украински бандеровски войски може да намери почва във Вашингтон.
43
2
 
5
 
! Отговори
УТРЕШНИЯ ВЕСТНИК преди 1 месец
До Камала за Прецедент/ В КРЕМЪЛ СЕ ЛЕЕ ШАМПАНСКО И СЪЛЗИ , КЕ СЕ НАПИЯТ ОТ МЪКА!
42
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САЩ вече не може да бъде държавата на "америкската мечта", която беше градена с десетилетия. Всичко рухна. А българите 35 години ручаха жабета, мизерстваха и целуваха гьзовете на американците, с надеждата и те да опитат поне малко от "американската мечта", но дори и визи не им дадоха, ха ха ха, а следващите 35 години ще бъдат още по-мизерни.
41
2
 
5
 
! Отговори
sd преди 1 месец
едва ли автоматично ще номинират камала харис. ще има партийна конвенция, на която ще определят кандидата.
40
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп ще отeбe тотално Брюксел, Брюксел вече е нищо, и ще разговаря само с Будапеща. Изобщо след разпада на ЕСето Будапеща ще бъде entry point към Европа както за САЩ, така и за Китай. А васалите като България отиват в нищото.
39
0
 
10
 
! Отговори
Рендето преди 1 месец
Тромпета шъ трябва да усили Охраната си, Кланът Клинтън не се шегува, ама никак, щото знаят какви ще са последствията за тях ако за Президент на Щатите бъде избран Тромпета!!!
38
14
 
5
 
! Отговори
КАМАЛА ХАРИС преди 1 месец
ПОЛИТИКАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА УКРАЙНА ЩЕ СЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО НЕ ГО ИЗПРАВИМ САМОЗВАНИЯ ТЪПУТИН ПРЕД ТРИБУНАЛ НА ООН ЗА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ АКО Е ЖИВ ДОТОГАВА!
37
5
 
8
 
! Отговори
Това е Пърният Ден преди 1 месец
от Краят на Империята на Злото!
36
5
 
8
 
! Отговори
Камала за Прецедент преди 1 месец
Даааааааааааааааааа! в Кремъл - вече се Лее Шампанското!!
35
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп най-вероятно ще стане президент. Тръмп е много озлобен, понеже години наред издевателстват над него и накрая се опитаха да го убият. Кой е негов вицепрезидент - Джей Д. Венс. С кого общува Тръмп в Европа - с Виктор Орбан.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В щата Невада след първичните избори сега, за да сменят кандидата трябва да го обявят за невменяем или мъртъв. По законите там не може да се подмени кандидата по свое желание.
33
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп, Венс, Байдън, Гевин, Камала - няма никакво значение, при всички положения след края на СВО хегемонията на САЩ си отива. Въпросът е колко време ще отнеме, и да се направи без катаклизми и резки движения.
32
18
 
7
 
! Отговори
Споко преди 1 месец
Споко, наесен Камалата ще отвее сенилния старец Тръмп като куцо пиле домат, и до дни, дори до часове украинската армия влиза в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама Камалата може да и е по-точен мерника , бай Дън не видеше .
30
0
 
14
 
! Отговори
Последни Новини преди 1 месец
Килъри и Бил тощу-що Подкрепиха Кандидатурата на Камала!
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Панели Махай се грантаджия, нямаш място тук.
28
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо няма да победиш:))А какво беше по време на управлението на Тръмп за имигрантите? - другата крайност! Хиляди депортирани, разделени семейства на границата, деца плачат в лагери, отделени от родителите си, някои приспивани с антидепресанти от служителите!! Досущ като при Хитлер и..режима на Путин! Спомнете си какво направи Лейди Гага на супербоул шоуто си, като жест към десетки мексиканци, гонени от щатите от Тръмп