Червената линия за БСП винаги е била ГЕРБ и ДПС, заяви Трифон Панчев

Той е категоричен, че трябват нови лица, тъй като доверието в политическия елит е ниско
16 сеп 2024 22:25, Красимир Ангелов
24

Колаборация с ГЕРБ няма как да се случи. "Червената линия" за БСП винаги е била ГЕРБ и ДПС. Всеки един разговор за правителство, експертно или коалиционно такова, трябва да почива на базата на тези решения. Всеки един, който се е прегърнал с Пеевски и Борисов, след това е изчезнал от политическия живот. Това коментира Трифон Панчев от БСП в предаването "Денят ON AIR".

По думите му не е невъзможна коалиция между политическите субекти, които са в парламента, извън Пеевски и Борисов.

"Това е идеята на широкото ляво обединение - да съберем всички леви формации, да работим заедно, да не си пречим, а да си помагаме. Това е сбор на различни идеи. Събираме се, не се разделяме", каза Панчев пред Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че трябват нови лица, тъй като доверието в политическия елит е много ниско. Панчев обясни, че поради тази причина БСП предлага формулата "експертен кабинет" - хора, които не са политически лица, а са специалисти в сферите, в които работят.

"Разцеплението в ДПС дава голяма възможност и на БСП да влезе в смесените райони с правилни послания и с лица, които да накарат хората да ни повярват. Това, което се случва в ДПС, ще помогне на неговия избирател да потърси нещо различно", смята Панчев и добави, че голяма част от избирателите на БСП са по-възрастни хора.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от Избори 2024
ВАС остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 18 часа
каква червена линия кои направи троината коалиция с дпс и ндсв кои вкара българияв нато и ес без референдум и сега станишев бил готов да влиза пак в нс хаиде стигавече
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ами те за да станат "ве лики специалисти", и да се пеомъкнат до високите етажи на властта винаги са се провирали първо през БКП и след това във всички нейни леторасти!
22
1
 
1
 
! Отговори
Бай Орков преди 1 ден
Защо така без ДПС?! Това е партия, с която БСП традиционно управляват! Близки са си, познават се добре... Пък сега подобно пренебрежение!
21
1
 
2
 
! Отговори
Афро Руснак преди 1 ден
.........Червената линия е да Не се Узакони Проституцията и Марихуаната .......
20
0
 
4
 
! Отговори
Петко преди 1 ден
А тройната коалиция?С кого беше?
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Сбор на неуспели лидери на партии с големи претенции.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Гласувал съм поне 5 пъти за БСП, но тази група превърна партията в смрадлив ке*еф, много жалко..
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
БСП под 4%. Това ще е най-доброто за България на 27 октомври 2024 г.
16
1
 
7
 
! Отговори
Какво ме интересуват преди 1 ден
вашите червени линии Инфлацията е безумна, напомпана от държавни заплати. Данъчното бреме е непосилно. Идва борса ток от 2026, според формулата на василев ако след плащане на ток и парно ти остават 620 лева си богат и няма енергийни помощи. В същото време само храната и лекарствата на един пенсионер са 600 лева. Като трябва да плаща, минимум 200 лв вода, такса вход, мобилен, телевизия, местни данъци и такси, елементарни хигиенни продукти. А с новата тесла такса смет на Терзиев, средна класа НЯМА
15
0
 
10
 
! Отговори
ароматния пръч преди 1 ден
Помним,помним и правителството с премиер Беров и правителството на Станишев и с мандата на ДПС и разпределението на постовете в държавата в съотношение 3 за ДПС : 5 за НДСВ : 8 за БСП и правителството с премиер Орешарски и предложението Пеевски да шеф на ДАНС и как се прегърнаха и разцелуваха по братски Станишев и Местан.Всичко помним за червениге ви линии и ви ВЕРВАМЕ!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
БСП са крива червена линия!
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Освен това,Нинова излъга,че ням да пращаме оръжия в Украйна,а пращаше.Бсп е бита карта,ГерП,пп,***-също.Това са фирми за крадене.Що след 35 години демонократизация сме най-бедни в Европа?Що сме най-болни в ЕС?Що след като бяхме 8 млн. при Бай Тошо сега сме под 5млн?Кво ни топли,че сме в нато и предплащаме вече мухлясъли чертежи за хвърчила Ф-16???
12
1
 
7
 
! Отговори
Няма такава наглост преди 2 дни
БСП 10 ГОДИНИ УПРАВЛЯВА С ДПС и още 5 години управлява с ГЕРБ и сега викат - червената линия ВИНАГИ е била ГЕРБ и ДПС. Той народът е пpocт, ама чак трева не пасе и такива неща ги помни.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
станишев управлява с ДПС, въпреки че не беше необходимо, имаха мнозинство с НДСВ, но той не е българин, така че за него това не беше проблем, това срина БСП, нинова породи надежди, но се оказаха напразни, тя е ликвидатор, сега станишев отново е в БСП, дали Зафиров ще устои на обещанието си да не ги допуска на избираеми места в листите?
10
0
 
3
 
! Отговори
Карачанаков преди 2 дни
Този пък анонимник къв е?
9
2
 
5
 
! Отговори
Аде де преди 2 дни
До кога да чакаме ? Закривайте го тоя цирей БКП опа пардон БСП и дано повлечете крак и на другите без исключение
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
БСП си направиха сепуко.
7
2
 
6
 
! Отговори
ЦЕЛУВАХА СЕ С ДПС преди 2 дни
ДО 2008 - БСП И ДПС ЗАЕДНО ПРАВИХА ПРИВАТИЗАЦИЯТА.... ЗАЕДНО НАПЕАВИХА ИБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ..... КОГО ЩЕ ИЗЛЪЖЕТЕ, БЕ РУСКИ ППОДЛОГИ.... МАКЕДОНИЯ, РОСЕНЕЦ, ЧАЙКА - ВИЕ ГИ ОТКЪСНАХТЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ГИ ПОДАРИХТЕ НА РУСИЯ И СЪРБИЯ....
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Червената линия на нормалния български избирател винаги е била БСП.
5
1
 
3
 
! Отговори
Обяснявам преди 2 дни
Този на снимката само се прави на български политик, за дегизировка. Всъщност е индийски супер гений, работещ за Скритата държава. Създател е на свръх-мощен изкуствен интелект, който след десет години ще пороби човечеството.