Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?

Пост на журналиста Петър Волгин взриви социалните мрежи
Обновена: 17 ное 2017 10:48 | 17 ное 2017 08:52,
263
Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?
Снимка: Reuters

Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.

Коментарът на журналиста Петър Волгин успя да предизвика бурна вълна от емоции, реакции и мнения във Facebook.

Призивът "Мачкай, Гришо" отново е актуален. Тенис талантът ни победи на Мастърса в Лондон Доминик Тийм, Давид Гофен, с което си уреди участие на полуфиналите на заключителния турнир ATP на осемте най-добри.

За пореден път обаче се оказа, че в нашата татковина има хора, които смятат за прекалена възхвалата на тенисиста ни, роден в Хасково.

Според журналиста е досадно медиите постоянно да ни занимават с Гришо, а превръщането на един спортист в идол е признак на много нисък интелект.

Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?
Facebook

Само за броени часове публикацията на Волгин обиколи и взриви социалната мрежа.

"Пошлостта не успя да ми попречи да се почувствам ГОРД БЪЛГАРИН от победата на Гришо!", пишат потребители под поста на Волгин.

Повечето хора не се съгласяват с мнението на журналиста и влизат в спор с него, а някои просто го иронизират.

"Ами прав е другаря Волгин.
Как така ще превръщаме някакъв си спортист в идол?
Откъдя накъдя?
Отивам да си сипя 200 грама нафта с малко лед...", коментира музикантът Венци Мицов.

Разбира се, появиха се и подръжници на Волгин: "Съгласна съм, Волгин! Докато народът брои стотинките, Гришо си пълни милионерската сметка... Ако можеше възторг да се пече и яде... Бербатов създаде фондация в помощ на даровити деца, време е Григор да направи нещо благотворително!".

За сведение на високоинтелектуалните, дето се дразнят на Григор - третият му мач в Лондон е тази вечер (петък), след 22:00 часа. Ние, простаците, ще го гледаме!

А и Гришо има да Ви каже нещо:

"Дълбоко в сърцето ми аз съм българин. Паспортът ми е български. Състезавам се за България. Горд съм, че съм българин и не се срамувам от нищо", отсече той пресконференцията в сряда, веднага след победата над Гофен.

Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?
Facebook

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
3
 
12
 
! Отговори
До 115 преди 6 години
И какво като Стоичков не е блести с особен интелект, защо пък да не съм горд с него? Защо му е на Стоичков висок интелект, след като неговата работа е да твори на футболния терен, а не да пише научни трудове? Хората по света харесват Стоичков, защото той е футболен гении. И да аз съм горд със Стоичков защото той е българин, той е прославил нашия род и родина, съзнателно или не, няма значение. Ти като искаш може да си горд с другаря Георги Димитров, който направи от българите македонци.
116
1
 
23
 
! Отговори
666 преди 6 години
Моля да плюят по Григор само тези които са 6-ти в света по нещо.каквото и да е то,иначе да замълчат завинаги!!!Всички останали ще му се радваме:)))
115
1
 
5
 
! Отговори
от маалата преди 6 години
До аз-ът104Ма, ти не ядеш ли сармички, свинско със зеле, сегедински гулаш, бе. Я, какви ефирни същества са се извъдили от бившите селяци с опинци, миришещи на лук и вкиснали.Море, маате и сланина и филии с мас, и печена титквау та ушите ви пукат, па сте взели тук да ми се правите на парижани. Море, яка гьостерица за вас!
114
0
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До аз-ътЗащото аз целия ми живот в чужди фирми е минал...-------------- Вероятно като разсилен, ако се съди по изказа ти.
113
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 104 - и каква е ползата от всичко това? някои хора се гордееха и с простака Стоичков защото е много успял, но той като отиде някъде навън си показва се-лянията. Изказав се срещу видни персони, последният път беше срещу детенцето на премиера на испания. Григор и Кобрата са същата работа - не е достатъчон да си успял сред българите, и да простееш като излезеш навън. Трябва всеки миг да си сред елита - вкл. и като култура Инак повече вредиш на страната си отколкото помагаш и създаваш лош имид
112
3
 
13
 
! Отговори
123 преди 6 години
волгин си е типичен червен б****к. Трябва всячески да се плюе по българското и да се възхваляват чужди идоли. Каквито и да са те, само да не са български. А Гришо може играе и печели. ама нали е българин, ако беше Джокович например, щеше да е бог в очите на гнусният русофил волгин, ама нали е българин... То нали и кирилицата е македонска.
111
4
 
5
 
! Отговори
До 96 преди 6 години
Така е повечето хора, ама не тук в България, а въобще по света не могат да изброят 10 учени, но логически това е напълно нормално. Нито при Волгин, нито при теб има белег за мисъл, има само долнопробна злоба и завист. На учените не им е необходимо да са популярни личности, това е тотална глупост, а професионалните спортисти играят за радват феновете си и ако не можеш да осъзнаеш това, директно попадаш в графата на нискоинтелигентен.
110
3
 
20
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Волгин винаги е бил и ще си остане смрадливо червено Л*0 !Не съм фен на тениса, но се радвам за Григор Димитров, защото като българин, го чувствам близък. Радвам се за всеки,който е успял благодарение на способностите си и упоритата си, честна и съвестна работа, особено ако е българин!А от Волгин ми се повръща!
109
1
 
8
 
! Отговори
До 95 преди 6 години
До мистър хиксПочти на 30г????Григор е на 26.А ти, верно си мр.Х- никому непознат.Ходи се скрий. Сигурно за пример за подражание ще ни изтъкнеш някой пиян руснак...вместо Григор или някой друг българин.
108
1
 
3
 
! Отговори
група гробаджии преди 6 години
До Шопопе, бе, нима искаш да каже, че НАШЕТО ЯРКО СЛЪНЦЕ, НАШИЯ БЛАГОДЕТЕЛ И ЗАКРИЛНИК, другарят генерал-полковник Бойко Методиев Борисов е кръгъл *** и туп?! Ти си в голяма грешка, която ще ти доведе само нещастия върху умната, но наивна главица..
107
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не искам да казвам, че е лошо Григор да побеждава. но има още много хляб да изяде за ко наричат "велик". Ако сега се изправи срещу някой от "големите" федерер, джокович, Мъри, Милаш Раонич, Вавринка ще яде тупаник. И после ще троши ракети, ще губи спечелени мачове, заради слаба психика и ще се цупи.ОСвен това говори много лош български и не съм го чул да говори много-много, че се отъждествява с България. Величието предполага големи успехи и голяма култура - две неща които липсват на Григор.
106
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен проблемът е на медиите, защото вървят по течението. Не полагат усилия да търсят информация и да популяризират, а вземат наготово от сайтове с международен обмен. По-подходящо за професията щеше да е да има репортажи за условията, в които се тренира в страната, за наличие и напредъка на детски школи. А не само кой футболист колко пари има и коя е актуалната му к .ва. Не са само нашите медии.Хубавото им е скучно на медиите, търсят извращения, патология, уродливост, т.е. сеир.
105
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мистър ХиксЗа такива като теб...Гришо, дори и да прегръща деца...ще го изкарате педофил.Знаем ви деформираното мислене.За вас не е българин, защото не живее в панелка. Не е успял, защото тенисът е просто удряне на топка с ракета...Ходи се скрий някъде.
104
1
 
9
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До мистър хиксЗащо просто не се радвате на хубавото.Какъв гаден живот живеете.
103
1
 
7
 
! Отговори
Мислител преди 6 години
Нещо повече ,с какво впрочем се различават тези дето подкрепят Гришата от т нар хейтъри ?Ами с нищо ,омразата се лее из ведро .Говори се за хладилници ,пари ,мацки ,коли ,а всъщност държавата ни е смазана от липса на справедливост и прогрес на талантите без гръб от олигарсите.Да,Гришо е и от олигархията защото той без парите на обръчите щеше да си е просто момче някъде из Хасково .И това боде очите на олигарсите.Те развиват само бизнеса си ,а държавата рухна.
102
7
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
ще напавя бегъл опит да ви обясня /докато претакате бидона с зелето/ да обясня защо не е прав Волгин. Защото сме мизерна нация на мизерна държава. Защото когато чужденците дойдат и се дивят *** красивата природа и жени - те го правят защото няма на какво друго. Защото аз целия ми живот в чужди фирми е минал и знам искреното мнение за българите.ЗАТОВА такива като Гришо са полезни, защото с такива като тях дъха ви и краката ви миришат по-малко в очите на Света. Разбрахте ли?Бегом към бидона.
101
1
 
8
 
! Отговори
До 92 преди 6 години
До АнонименРусофилее...писна ни от вас вече 60г.Ходете се радвайте на успехите на Путин...Всички сте такива. Ако беше някой руснак щяхте да оревете мрежата как трябвало да подкрепяме нашите "братя"...как громят лошите империалисти.
100
1
 
13
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Ако някой не е знаел,че Волгин е комплексирано ,малко човече вече го е разбрал.Даже на заслужава внимание.
99
2
 
3
 
! Отговори
Сговорна дружина преди 6 години
До Анонимен 94Всички русофили са българофоби, защото отричат правилния път на Бългаиря, който преминава през Анкара и Истанбул на път за сияйните Атлантически висини, които ще достигнем след Второ пришествие.
98
8
 
5
 
! Отговори
Мистър Хикс преди 6 години
На олимпиадата отпадна за кръг и подминаваше децата, исакщи автограф от него като малик гари, само дето не ги напсува. Журналистите ги псуваше, обиден че го питат за слабата му игра. коментираше че дървата не му е дала нищо, а се оказа че тя му е платила пътните разходи.поведедението му не е на голямо звезда. Виште джкович, който гушка деца и раздава с кеф автографи дори когато пада.