Тийм отвя Гришо на турнира в Акапулко

Нашето момче определено разочарова със слабата си игра
26 фев 2016 08:14,
54
Тийм отвя Гришо на турнира в Акапулко
Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна от турнира в Акапулко, Мексико, след като бе победен от младока Доминик Тийм с 5:7, 2:6.

Австриецът е най-бързо прогресиращият талант в световния тенис и към днешна дата заема 15-ата позиция в световната ранглиста.

Това бе първи мач между двамата, а Гришо определено разочарова пред погледа на своята любима Никол Шерцингер, която го гледаше от ложите. Срещата завърши за 1 час и 38 минути.

Първият сет започна зле за българина и той допусна пробив още в първия гейм, но в четвъртия успя да го върне и да изравни геймовете на 2:2.

Тийм обаче намери сили да пробие за 6:5, а след това си взе подаването, за да спечели сета на откриването.

Вторият сет бе доста нервен за Григор и той отново загуби първия си гейм, а след това австриецът умело си взимаше подаванията и проби за втори път в сета за 5:2, а след това си взе на нула сервис гейма, за да спечели и самия мач.

В спор за място на финала Тийм ще спори с някой от американците Тейлър Фриц или Сам Куери.

Още спортни новини в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МАЧКАЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!!!!!!!!
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Връщай парите, ***! Шампиони гладни ходят!
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както вчера писах, можеше спокойно да заложите срещу Грифон. Осмо място в ранглистата беше плод на чиста случайност и стечение на обстоятелствата. Грифон си е за Топ 50, но никога в Топ 20.
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ako e играл още сетове с лел4ето преди ма4а.....
22
4
 
0
 
! Отговори
Гришо преди 8 години
Лошото е, че тия двамата последните поне имат желание да играят за България!
21
3
 
9
 
! Отговори
Евробет преди 8 години
Вече 128 ли е в ранглистата ?
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
навреме отпадна, тъкмо ще може да се заеме с основното си занимение - селфита, интервюта и компаньон на застаряващи дами
19
3
 
15
 
! Отговори
dfxj преди 8 години
Тоя наш "велик" тенисист няма повече да го гледам и да се ядосвам от смешните му напъни!Има хубава техника, но слаба физика и психика, а жените в живота му явно правят мозъка му на пихтия! А може би е и доста мързелив...с две думи НЯМА ШАНС за нищо повече от това, което е сега --25-30то място. А относно парите за спорт, според мен няма нужда държавата да го субсидира, твреме е вече сам да си изкарва парите, държавата трябва да помага в други спортове-примерно Марко Косев 5 пъти световен е унизен
18
4
 
9
 
! Отговори
Гришо преди 8 години
Пичове, не съм разочарован. Цъкам си, взимам си кинтите, ке.ам си! Важното е да следвам идолите си - Николери, Малката перука...!
17
4
 
8
 
! Отговори
УП преди 8 години
А ЗАЩО НЕ ЦЪКАХТЕ МИНУСЧЕТА,КОГАТО НАШИТЕ ЕЛИТНИ СПОРТИСТИ,ЗА КОИТО БЪЛГАРИЯ ХВЪРЛИ70000000 ТРЪГНАХА ЗА ОЛИМПИАДАТА В ЛОНДОН КАТО АСЛАНИ,А СЕ ВЪРНАХА КАТО Н.....И И ЕДНА ОТ ТЯХ НАХИЛЕНО СЪОБЩИ,ЧЕ ОСТАНАЛА В ЛОНДОН ДО КРАЯ И СИ ПРЕКАРАЛА ЧУДЕСНО?!А ЗА ТЕЗИ ЕЛИТИ ДЪРЖАВАТА НЕПРЕКЪСНАТО ХВЪРЛЯ МИЛИОНИ.А ТЕ ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ ЛИ?
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хасковска,селска физиономия! Как му връзват на този малък ***?!?
15
5
 
19
 
! Отговори
Мей Ли преди 8 години
Така! Чета статията и ....! Ако съм правилно разбрал България е дала за това, Гришо да се прави на плейбой и тенисист втора ръка над 1 мил. лв. Твърдо съм за спорта да се дават пари, но не и за такива, като него! Колко дечица са лишени от възможност да спортуват, защото трябва да спонсорираме хора, които не заслужават, за тях България е нещо, което можеш да подминеш! Много ще ми е интересно, дали си плаща данъците? Нямам нищо против, че харесва каките, ами не ни занимавайте с "нашето момче"!
14
4
 
15
 
! Отговори
Ееех! преди 8 години
Гришко, за да влезеш в Топ 10 трябва да се откажеш от каките, и да си хванеш по-младо гадже! Тия каки ти влияят зле на самочувствието!
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама какво очаквате....той ами преди дни каза....във Акапулко стават най страхотните партита
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 8Там е работата , че той самият заявява че е голямата работа и ако не номер 1 някой ден, поне титла от ГШ можел да спечели. Ето това дразни хората у нас- да даваш някакви надежди било то и с думи само, а на практика да си пълен цъ.рвул който и финал на Мастърс даже не може да достигне посмъртно. Ето затова се дразнят хората, а не за друго. Разбра ли? Лек ден !
11
3
 
22
 
! Отговори
Вичо преди 8 години
До ТиневНикол е красавица, но има излъчване на зряла жена, до нея Гришката с хлапашката физиономия е като син до младата си майка.
10
7
 
24
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Явно Григор си харесва, ..... как да се изразя по-.....по-меко де, по ПООТРАСНАЛИ каки. Първо Шарапова / 28 г. /, второ Никол Шерцингер / 37 г. /.И все известни каки.Да се готви за щурм Ангела Меркел / 61 г /.П.П.Тениса????????
9
3
 
10
 
! Отговори
упорит профан преди 8 години
Никол много му свири на мандолината и не си почива добре за мачовете!
8
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо да е некадърник най-успелият бг тенисист в световния мъжки тенис откак ни има като държава. Ако той е некадърен, толкова по-зле за всички нас, понеже всички останали са по-зле от него в Бг, толкова по-зле и за вас - непознавайки собствената си история. Григор не играе така, както ни се иска, но и номер 1 да стане, пак ще има същият на брой плюнки и обиди по него. Понеже не става въпрос за него, а за комплексите и манталитета на пишещите. Хубав ден!
7
3
 
15
 
! Отговори
кауня преди 8 години
Нищо, сега ще даде интервю в което ще каже, че играе все по-добре, като типичен хасковски ***.