Федерер спря мечтите на Гришо в Мелбърн

Българинът все пак взе втория сет на швейцареца
22 яну 2016 10:07,
57
Федерер спря мечтите на Гришо в Мелбърн
Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна в 3-ия кръг на Australian Open, след като загуби от бившия №1 в света Роджър Федерер, който стигна до успеха след 6:4, 3:6, 6;1, 6:4.

Това бе пети сблъсък между двамата и първи на турнир от подобен ранг. Хасковлията не показа лош тенис, но в крайна сметка класата на ветерана си каза думата и нашето момче бе надиграно.

24-годишният ни тенисист трябваше да достигне до 4-ия кръг на турнира, за да защити точките, които спечели през миналия сезон, но така и не успя да го направи.

Следващият противник на швейцареца пък е белгиецът Давид Гофен, който победи Доминик Тийм.

Развоят на срещата може да проследите в Gol.bg



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 26Мдаа, "за сега" нямал качества но..........може пък да ги добие от някъде???? като стане на 35........Ако нямаш качества на 22-23 НИКОГА няма да ги имаш (говоря за тениса).
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да влезеш в топ 10 ти трябват 2 полуфинала минимум на турнири от Големия шлем или поне 3 спечелени турнира от АТП 1000 на година.За да се задържиш там пък е още по-трудно.Григор няма за сега качества за това.
20
7
 
5
 
! Отговори
мда преди 8 години
Гришо няма стил ,това е.Всеки който го гледа не вижда нещо ала Надал,ала Федерер,Ала Сампрес,Агаси.Какъв топ играч ,моля ви се.Вижда се поредния чичко с парички зад дупето му дето го тика в АТП.
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гришо не е нищо друго освен мъжката Курникова. Трябва да следим не мачовете му, защото той е изчерпан като тенисист, а това коя кака, лелка или бабка е забил.Клюката с коя жена е Гришката важна, тенисът е на втори план!
18
0
 
6
 
! Отговори
четящ форума преди 8 години
Съгласен съм със Зрител-и на мен ми прави впечатление лошото оформление на тенис-сайтовете,грешките,които не стряскат никого.Преди в Тенис-кафе имаше интересни дискусии,добри коментари от феновете.Сложиха регистрация и какво?Загуби се очарованието от споделяне.Имам чевството,че е направен този сайт,просто защото трябва да има такъв.Не виждам желание да се развива,да се ограмотява-напротив-пълна тъпня отвсякъде.Иначе за Григор-той е достигнал върха в развието си и в това няма нищо лошо.Драма НЯМ
17
0
 
14
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Не е само до сервиз. Гледах му мача с Троицки преди седмица, днес само сет и половина. Ами не може да правиш толкова много непредизвикани грешки и да очакваш да си топ-играч. То не бяха мрежи, то не бяха аутове, то не беше отново слаб първи сервиз...
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обикновено темите за Григор винаги са много интересни, тъй като започваме анализ на поредната му загуба. Някой ако е очаквал нещо друго срещу Федерер, трябва да е бил голям оптимист. Това не са демонстративни мачове, където Фед да играе с една ръка. Нищо ново под слънцето. Григор има сили във всеки турнир до 3-4 кръг, след това го отписвайте.
15
2
 
14
 
! Отговори
:) преди 8 години
Е докога Федерер, ще си е Федерер...? Кофти за Гришо, ама явно толкова може. Да се радваме, че някой ни представлява на големите турнири и толкова!
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проидължаваме напред.Шпека ме чака да я тресна.
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този мач за пореден път доказа колко съм бил прав преди години когато казах че Потника еедин от пълнежа на АТП. естествено без такива като него, Сепи, Баутиста Агут, Лопез и много други няма как да видим колко добри са ЗВЕЗДИТЕ като Ноле, дедо Роч, Мъри и т.н.Когато гледаш неудачниците тогава разбираш колко ЯРКИ са ЗВЕЗДИТЕ.
12
3
 
9
 
! Отговори
а преди 8 години
Григорчо трудно го отличавах от тия дето гонеха топките около корта-подавачите.
11
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 11Ти друсан ли си бе?!Топ 5??Турнир от големият шлем???Потника не може да мине 3 кръг на който и да е турнир ти за топ 5 ми говориш.А турнир от ГШ моеже ................ ама ако не играе никой от първите 20.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8Предполагам че според твоите очаквания в трети кръг на ГШ трябваше да играе с баба Гицка.
9
2
 
8
 
! Отговори
Крал Федерер преди 8 години
Без истински мощен сервиз няма бъдеще за никой тенисист.
8
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С такава игра скоро и парите ще му свършат. Нищо, може да започне като жиголо, ще има клиентела поне. Ясно е, че колкото и да се пъне си е посредствен тенисист, играе го и обиден даже. Манекен, като оня от Благоевград. Налягане под пара, въздух без покритие. А от всичките хубавелки може и някоя болест да хване, ако вече не е.
7
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добра игра на Гришо, но Федерер си е Федерер. Малшанс беше да го срещне в третият кръг.
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как още не се е постнал оня съселянин на *** който обяснява как "Потника" си обикаля света и си печели парички и бамка "хубавелки" а вие си драскайте пред компа в панелките.А иначе си знаем ............втори кръг.Книгата стана като роман на Толстой.
5
7
 
6
 
! Отговори
На Буров чичата преди 8 години
До ВъпросИ що да идва ???!!! Да види какви аборигени сме...
4
2
 
5
 
! Отговори
ШОПО преди 8 години
До Донка КазискаПообаняй се и му се обади,ако не си много грозна,че те огрее едноокио смок...
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е нивото на нашто момче. Което естествено е добро но не е най-добро. Благодаря му, че ме вълнува и радва.