Гришо призна: Трудно бе, но трябва търпение!

В следващия кръг ще играе срещу Томи Робредо
16 мар 2015 09:21,
15
Гришо призна: Трудно бе, но трябва търпение!
Снимка: Getty images/guliver photos

Григор Димитров призна, че е спечелил трудно с 7:6 (2), 3:6, 7:6 (4) в мача срещу австралиеца Ник Кириос от втория кръг на турнира по тенис в Индиън Уелс.

"Условията бяха тежки и беше трудно, защото той (Кириос) сервираше за мача. Трябваше да се задържа в двубоя. Знаех, че ще даде всичко от себе си, за да спечели, след като поведох след първата част. В края показах хладнокръвие и се възползвах по-добре от грешките му", заяви хасковлията след победата си над австралиеца.

В третия сет Кириос се контузи при едно от разиграванията и това помогна на българина да се поздрави с краен успех в двубоя, завършил драматично след тайбрек.

"Бях концентриран върху разиграването. Неговият удар попадна на линията и това ме изненада. Не видях, че (Кириос) е паднал, но такива неща се случват в спорта. Нивото ми беше добро и в крайна сметка всичко се разви добре. Победата е важна, но продължавам в търсене на още успехи. Трябва да бъда по-търпелив и да мисля за челната десетка в световната ранглиста, както и за бъдещи големи победи на най-големите турнири", каза още Григор след срещата от третия кръг на турнира в Калифорния.

В следващия кръг най-добрият ни тенисист ще се изправи срещу Томи Робредо, който победи Андрей Голубьов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: григор димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пичове, четем че много я разбирате тая игра, ама не знам дали гледате тенис?! оная вечер оня полудивак, ако беше спечелил требеше да целува ръце на Гришката за безбройните подаръци които получи / в тениса им викат - непредизвикани грешки/. колкото до тва да отпаднеш на този етап - питайте Давид Ферер, Стан Вавринка, Гулбис и другите отпаднали дали ги е срам.
8
2
 
1
 
! Отговори
бай Шано преди 9 години
радвам се ,че нашето момче се чува по турнирите , но за жалост ще си остане вечният втори . Прави някоя сензация чат-пат , но така е в спорта винаги има подгласници и точно такава е психиката му на тоя етап
7
4
 
3
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
от много време насам не съм гледал ма4 без григор да се мъ4и...или пробив му направят и после да играе за оставане в ма4а или спасява ма4боли..ееееее докога бе ,ако си мислиш 4е твоите фенове имат здрави нерви много се лъжеш
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
11 място в световната ранглиста. Който е пред него да го критикува, а останалите да мълчат!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонименен преди 9 години
Пък и Мария да знаеш как се нуждае от твойта загриженост...
4
6
 
2
 
! Отговори
Дришо преди 9 години
Да точно така, търпение трябва.. и контузия ако има още по-добре!
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонименен преди 9 години
До Анонимен 4Стига с тая злоба и завист. Много лесно е да критикуваш анонимно, ама за да излезеш на световната сцена се искат "топки"...
2
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Писна ми този селянин с хитри очички да представя България. Горката Maрия как се е прекарала с това недоразумение, с този балкански тарикат и гларус.
1
17
 
14
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Щом с мъка би контузен, смятай колко си слаб.