Нишикори спря устрема на Гришо в Маями

Нашето момче отпадна в третия кръг след загуба в два сета
Обновена: 24 мар 2014 12:00 | 24 мар 2014 07:16,
31
Нишикори спря устрема на Гришо в Маями
Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров загуби от японеца Кеи Нишикори в мач от 3-ия кръг на силния турнир в Маями, след като неговият противник стигна до успеха със 7:6(1), 7:5.

Двамата спретнаха здрав мач, но нашето момче нямаше късмет в ключовите моменти и така се стигна до загубата му.

Това бе втори двубой между двамата, като въпреки загубата Гришо няма да загуби точки за световната ранглиста, тъй като през миналата година отново достигна до 3-ия кръг на този турнир.

Подробностите за срещата в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
24Минке, оФффф-кай на село при козите и не давай акъл щото за себе си нямаш та какво остана да учиш другите.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оффф мн сте зле,явно тук се събирате хейтъри предимно,такива, недоволни от собствения си живот и битие.Ми за какво ви е тази омраза,злоба,завист??? Вредите на себе си и на хората около вас!Бъдете добри,бъдете оптимисти! Заради нашия песимизъм,черногледство и мързел сме на тоя хал! Ценете труда и усилията на другите,пък може и да прихванете нещо! Успех & GOOD LUCK :)
17
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
5Споко Генчо!Лайнишо е в топ 20 за момента.Такива е имало хиляди през историята на АТП.Мандришо е постигнал НИЩО.А Мануела като беше 3-та дали е постигнала нещо???Но тогава хората бяха скромни и УСПЕЛИ.И никой не тръбеше от сутрин до вечер как някой бг спортист е победил номер НАЕСЕ в световната Ранг листа.Тогава сребърен олимпийски медал се смяташе за ПРОВАЛ!А сега с това некачествено поколение ........... Мандришо пак ми седнА на ШишО!Айде бегай да цункаш Джиджи!
16
5
 
1
 
! Отговори
много сте зле преди 10 години
абре тъпчо тъпчав - по какво оприличи геройския лудогорец с тоя разглезен женкар? ее на всеки ще му се услади да ходи на секс-туризъм и да завъртва килката час-пак, ама друго си е да си в отборен режим и в течение на мача да ти правят дупки по краката.
15
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
типично за България е да се трият смислените и логични коментари и отговори на такива с цел да могат да блеснат и бъдат видени *** като този " X " и неговите клишета ..и това се отнася и до спорта и до политиката и на всякъде в БГ а твоята КАУЗА каква е ..възхвала на партиините кадри ли ..ок но го прави с достойнство и не трий коментарите на другите плюейки по мен (защото съм Българин с мнение) плюеш и по себе си и по любимия ти гришо и лудогорец
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 9Ей тикво не намесвай Гришо в жалкия отбор на разград...Гришо е българин, а половината футболери на разград са чижденци. Айде улево - нагледци ***
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Парите са следствие,причината е - любов към спорта и в случая към тениса,към играта.Григор има талант за тенис,факт,но явно има и други качества необходими за големия спорт.Професионалният спорт не е лесна работа,хора...не е като да седиш пред компа.Нека му се радваме и подкрепяме!Нашата позитивна енергия ще му помага!
12
1
 
4
 
! Отговори
nikawr преди 10 години
До АнонименПич, от мнение до оплюване има голяма разлика..... Нещо не си ме разбрал явно!
11
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шарапова много го дърпа назад нашето момче. Заради нея не му се получава играта.
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди да плюте си помислете - ако вие трябва да се състезавате с други работници от вашата професия, на кое място в света ще сте?
9
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
стига сте се превземали и пенили с подвизите на този човечец ,искам да припомня ,че той играе в професионални състезания и го прави за пари а не в името и славата на България...по света а и у нас има много Българи които са в топ 100 на света но и те го правят за пари и никои в БГ не ги знае и не ни се налага да четем и гледаме кога са станали,пръцнали и с кого спят...та молбата ми е : стига с това "наше момче"...той си е на тяхните и играе за пари а не за нашета гордост и не се гордеем с него
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До nikawrНе си прав. По твоята логика излиза, че никой няма право да коментира Меси и Роналдо във футбола, а преди години и великия Сампрас в тениса. Аз съм икономист, създадохме със съпругата ми малка фирма, и какво, нямаме право да обсъждаме и коментираме по-големите и успели от нас ли? Аз също съм на мнение, че Гришо прекалено лъкатуши, нямам право да го изкажа ли?
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много си е добро представянето му. Топ 20 на СВЕТОВНИЯТ ТЕНИС!!! А злобарите да си ударят по една, та да олабят жилата :)
6
16
 
12
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Аз ви казах,че Гришко ке падне. Ама айде толкова си може. Миналата седмицата у Аскуу като разсаждаха кауните, Гришко си напрегна доста кръста, пък и спа у Машини и не се очаква да е много във форма, та камоли на световно ниво и да бие титана Никишнапори. Майка му днес след часовете и по физическо ще я питам какво и е казал Гришко след мача и ще споделя. Но най-вероятно е питал дали са се хванали кауните, които присаждаше. Земеделец си е Гришко и това си е.
5
11
 
21
 
! Отговори
nikawr преди 10 години
Чета Ви великите коментари и си мисля, какво ли сте постигнали Вие, че да коментирате така по адрес на човек, който е във топ 20 на нещо в света!!?? Може би Вие сте 1 в света, в своята област???Ако 50% от плюещите безмозъчно като вас, бяха в топ 1000 в своята област в света, България щеше да най-доброто място за живеене и нямаше да е това дереже! Толкова сте жалки с тъпите си коментарчета, че ми е смешно....А колкото до Григор, него не го мислете Вийййй.... ;)
4
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да участва вече при ветераните-там може и да спечели няколко турнира.
3
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
еднодневката пак паднал на голям турнир.сефте
2
9
 
13
 
! Отговори
Фен преди 10 години
МАЧКАЙ ГРИШООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Реално силите на нашия са до топ 10. Много смешници когато направи някоя победа над някой от топ 10 веднага го слагат като будещия номер едно. Стига сте се заблуждавали бе. За да си бъдещ номер едно ти на 23 години в този спорт трябва да имаш някоя голяма титла като от мастърс или ГШ. Нашия даже финал не може да стигне в такъв турнир. За к'во си говорим.Хайде чаткайте ми минусите сега, пишман националисти-оптимисти.