Гришо стигна до 1/2-финалите в Стокхолм

Той победи французина Кени дьо Шепе с 6:4, 6:2
Обновена: 19 окт 2013 09:02 | 19 окт 2013 09:02,
9
Гришо стигна до 1/2-финалите в Стокхолм

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров започна да набира скорост и да навлиза във форма. Нашето момче успя да се класира за 1/2-финалите на турнира в Стокхолм, като по този начин за седми път в своята кариера се класира за тази фаза от турнир, от сериите АТП.

Той победи французина Кени дьо Шепе с 6:4, 6:2, като нямаше особени трудности, докато стигне до успеха в срещата.

В опит да се класира за финала нашето момче ще срещне друг французин - Беноа Пер. Последният изненада много неприятно силния канадец Милош Раонич, като го победи със 7:6(3), 6:3.

Намиращият се под номер 25 в световната ранглиста французин е играл до момента два пъти с българския тенисист и е постигнал две победи над него.

Още за мача вижте вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
359 преди 10 години
До toughСтигна до финал!
6
2
 
4
 
! Отговори
4 преди 10 години
5"The ATP World Tour 250 series is the newest series for tennis tournaments of the Association of Tennis Professionals (ATP) from the 2009 ATP World Tour. It is the lowest tier of events on the tour, and is a continuation of the ATP International Series.[1]"Къде прочете Masters в ГОРНОТО???Разликата м/у Masters и Сериите 250 е колкото първенството на Бг и и Висшата лига.Но *** като теб "от дИе дъ знай"
5
1
 
5
 
! Отговори
4 преди 10 години
5Дамяне,ти *** ли си или на *** дрехите носиш?Имаш тежко изоставане в менталното развитие.Лимона е кисел независимо дали повече или по-малко.Когато в една държава повечето са чукчи като теб които интерпретират действителносттапо техен си начин НАСТЪПВА глад!
4
2
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
4-ти, преди да пишеш първо прочети! Да не си чукча?Най-малкото мача за който се говори с Kenny De Schepper - 96-и е в ранглистата (другата седмица ще е 88-ми). Ама пишете ОЧЕВИДНИ глупости.Колкото до турнира - е, не е от шлема но си е Мастърс с доста топ играчи, като се почне с Ферер. За информация на "специалистите" той е 3 в момента и след него са Мъри и Федерер. Да кажеш, че това е слаб турнир и да го сравняваш с Чалънджър е меко казано идиотско!
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като сте тръгнали да "информирате" кажете че турнира е от сериите 250.Сериите 250 са най-ниският клас преди Чалънджър на които пък играят тенисистиизвън топ 200.Информирайте също че за да стигне до "големият" 1/2 финал горкият *** НЕ срещна играч от Топ-100.ГоУем турнир - ГоУем успех,няма що......
2
4
 
10
 
! Отговори
Svilenov преди 10 години
Bravo, Grigore! Jelaya ti novi pobedi i mnogo radost i lubov i sled uspehite!
1
10
 
5
 
! Отговори
tough преди 10 години
Миии успех! Странно как досега не е стигал до полуфинал.