Наближава есенният тенис турнир за дипломати, депутати и журналисти

Състезанието ще започне с регистрация на участниците в 10.00 часа на 10 септември, събота
8 сеп 2005 12:30,
За 4-та поредна година Овергаз ще бъде основен организатор на 13-то издание на традиционния есенен тенис турнир за дипломати, депутати и журналисти, който ще се проведе на 10 и 11 септември 2005 г., събота и неделя, на кортовете в Дипломатическия клуб “Глория Палас” в Горна Баня.

Състезанието ще започне с регистрация на участниците в 10.00 часа на 10 септември, събота, след което специална техническа комисия ще разпредели състезателите в схемата.

Участниците ще се състезават за петте Големи купи – първите места при жените и при мъжете и отличията за победителите по двойки, разпределени в три категории: мъже, жени и смесени двойки. Всички регистрирани тенисисти ще получат спортни подаръци от Овергаз, а за призьорите ще има и специални предметни награди.

Двеста души, дипломати, депутати, журналисти и членове на клуба са получили покани да премерят сили на турнира. Регламентът предвижда игра при директна елиминация на всички регистрирани тенисисти, подредени по специална схема.

Финалите започват в 10.00 часа на 11 септември, неделя. Наградите на победителите ще бъдат връчени в същия ден, на коктейл, който ще започне около 14.00 часа и на който вие сте поканени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание