Разпитват още свидетели по делото "Дебора"

Прокуратурата поиска максимална присъда за Георги
40
Разпитват още свидетели по делото "Дебора"
Снимка: БГНЕС

Делото "Дебора" продължава днес в Пловдив с разпит на свидетели. Подсъдим в процеса е бившият ѝ приятел - охранителят Георги Георгиев, обвинен в нанасяне на прорезни рани с макетно ножче, насилствено подстригване на косата ѝ и заплахи с убийство.

В петък Районният съд в Пловдив разпита първо пострадалата Дебора Михайлова, която получи над 400 шева по лицето и тялото. После изслуша основните десет свидетели.

Днес предстои съдът да разпита още толкова. После в два различни дни ще чуе вещите лица, които са изготвили експертизите, включително и най-оспорваната - съдебно-медицинската.

Адвокатите на Дебора и прокуратурата поискаха за подсъдимия максималната присъда - десет години затвор. Делото се гледа при закрити врата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Дебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
26
 
! Отговори
Отпадък преди 4 седмици
До кога ще ни занимават с това морално пропаднали същество. То не бе абитуриентка н1, най красивата и тн. Занимават ни с Тази евтина труженичка една година. Правила се на важна и сутеньора я наредил. Няма нищо сложно. Иначе пълната измама за събитията уж 400 разреза пък те накрая 18. Дават я по тв аз поне 1 белег не видях. Скриха истината от обществото за да прокарат истанбулската конвенция. Тя каза че й е минало и го доказва чалга песни, клипове и тн съд за майка й дето не я е гледала кво върши
9
11
 
5
 
! Отговори
една преди 4 седмици
До брадаткото - ти какво очакваш от едно момиче, да пращи от мозък ли, що ли, да си избира съвсем правилния и да е перфектна, да, ама не! И както писа по-долу анонимен, винаги е виновен в по-голяма степен по-възрастния, а разликата им е седем - осем години. Или никакво значение няма това? Тази практика да се обвиняват жените за щяло и нещяло, за едно и също нещо тя да е сещате се каква, а като тоя - герои, е крайно несправедлива и меко казано, примитивна.
8
1
 
5
 
! Отговори
Алов преди 4 седмици
До Като я видяЧак пък алкохол, цигари
7
10
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 4 седмици
Стига сте плюли момичето, бе....! Тя не била стока, ходела с женен и темподобни, а той пък цветенце, дето не си гледа жената и детето, а бяга подир непълнолетна, каквато дефакто е била тогава! Че откъде накъде други ще мислят за семейството му?! Навсякъде по света е виновен пълнолетния, ама тя била еди-каква си, ама никакво значение нямало какви изобщо ги е вършил и преди това?! Това е или най-обикновено съзнание за мъжко превъзходство, или откровена пррррростотия...
6
6
 
10
 
! Отговори
Брадаткото е ясен преди 4 седмици
Той е п0лучовек. Но е редно и да се потърси отговорност в Дебора за действия поради неадекватност довели до инцидента с нея и да се установи дали тя е психически нормална. НИКОЯ НОМАЛНА ЖЕНА не се сношава с животни и не избира за партньор техни представители като този бръснат, мyргаляв, брадат татуиран с поглед на *** п0лучовек. Който бърка в огъня с голи ръце също има вина за случилото се с него, не само огъня. Примaта е примaт но ти пaтк0 сама и доброволно се захвана с него.
5
3
 
17
 
! Отговори
400 шева ??? преди 4 седмици
Естествено, че ще е при закрити врати. Съдии, прокурори, съдебни експерти и медици масово си подаваха отвод по това дело, защото е съшито с бели конци и доказателства за вината на оня заблуден и ревнив кръчмарски бияч НЯМА. А малката палава чалгарка реши че с публичност по делото ще сложи начало на кариерата си на чалга певица. Не се получава. Твърде много неудобни въпроси започнаха да задават всички. Въпроси на които Дебора и НПО-то което стои зад нея НЯМАТ ОТГОВОРИ. ЗАТОВА са закритите врати.
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Съчувствието на нормалните хора към това момиче постепенно изчезна. Видя се ,че тя търси капитализация от случилото се и то в същата среда на чалгата, която е доведе до страданието. Поведението на майка й и на самата Дебора стопиха съчувствието.
3
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тая и е като войнишко кепе който не я познава той не я...
2
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Делото се гледало на закрити врати казаха по тв защото сек. .. .. лните историй на довойката били много пикантни какео ще рече туй целия град я прекарал
1
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нагласиха човека