Таро прогноза за 1 - 7 юли

Ето какво показват картите таро
1
Таро прогноза за 1 - 7 юли
Снимка: Istock

Таро картите за първата седмица на месец юли са Паж пентакли и Двойка мечове.

Първата таро карта в гаданието е Паж пентакли. Тази карта обикновено ни носи послание за настъпващо ново начало, вдъхновение, стартиране на творчески проект или начинание. Пентаклите управляват материалното и съответстват на елемента земя. С таро карта Паж пентакли ще осъзнаем стойността на парите, богатството, притежанията, кариерата и физическото здраве. Ще търсим начини да получим повече от тези неща.

Време е да приветстваме новите възможности в материалния си живот. За някои хора това може да се прояви като нова работа, нов бизнес или неочаквани финансови печалби. Желанието ни да превърнем мечтите си в реалност се повишава.

Въпреки е Паж пентакли показва желанието ни и високата ни енергия за по-добър живот, таро картата не ни дава точен план как да осъществим всичко това.

От нас ще зависи да си поставим ясни планове за постигане на мечти и целите си.

Важно е да сме фокусирани, дейни, да останем фокусирани върху практичните и осезаеми елементи, като държим краката си стъпили здраво на земята. Здравият ни разум и прагматичният ни подход ще ни доведат до решение, което е работещо.

Възможно е да ни се наложи да подобрим някои свои умения, но това ще е част от постигането на успехите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Здраве
Фази на Луната за лунната диета
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Ze nigmar преди 2 дни
Гледа на микрофон...:)))