»збирай от селекци€ безжични слушалки на лизинг без оскъп€ване от ј1 до кра€ на април

—понсорирано съдържание | 15 апр 2024 13:48, јлександър ѕопов
1
»збирай от селекци€ безжични слушалки на лизинг без оскъп€ване от ј1 до кра€ на април
·     »збрани модели безжични слушалки на лизинг с 0% оскъп€ване от ј1
 
·     ¬земи с мобилен тарифен план Unlimited S
 
·     »збирай между модели слушалки от водещи производители Samsung, Huawei и Apple
 
ѕрез април клиентите на ј1 могат да вземат за себе си или близък нови безжични слушалки на лизинг без оскъп€ване. ќфертата важи за селекци€ слушалки от н€кои от водещите технологични компании - Samsung, Apple и Huawei. ћоделите, между които клиентите на ј1 могат да избират, са Samsung Galaxy Buds2 Pro, Apple AirPods 2 MV7N2ZM/A, Huawei FreeBuds 5 и Samsung Galaxy Buds FE.
 
≈ргономични€т дизайн на слушалките Samsung Galaxy Buds2 Prо с 15% по-малък размер осигур€ва удобно носене с добро фиксиране в ушите. —лушалките разполагат със сензорна повърхност за управление на функциите с едно или н€колко докосвани€, както и възможност за активно шумопотискане (ANC), ко€то вече елиминира повече звуци от околната среда. ¬ъпреки шумопотискащата функци€ обаче, този модел е снабден и с чувствителен Voice Detect, който от сво€ страна при долав€не на глас автоматично превключва от ANC режим към Ambient звук. “ака не се налага свал€нето им, за да чуете събеседника. ¬земи Samsung Galaxy Buds2 Prо на изплащане с мобилен план Unlimited S от ј1 за 14,94 лева на месец за 24 месеца
 
„аст от селекци€та на ј1 са и слушалките Samsung Galaxy Buds FE, които са на по-достъпна цена. Tози модел също разполага с функци€ за изолиране на околните звуци, както и възможности за лесно сдво€ване, гласов асистент и събуждане с глас. ѕрез насто€щи€ месец Galaxy Buds FE са достъпни на изплащане без лихва за 24 месеца срещу 8,28 лева на месец с план Unlimited S.
 
Apple AirPods 2 MV7N2ZM/A са друг модел, който телекомът предлага на изплащане без оскъп€ване през цели€ април. Ѕезжичните слушалки от второ поколение разполагат с двойни микрофони, които автоматично оптимизират параметрите на обработка на звука, и акселерометър, измерващ ускорението по време на движение. ≈дно зареждане на слушалките позвол€ва до 5 часа слушане на музика, а само 15 минути в специалната кути€ с батери€ дава до 3 часа време за слушане и до 2 часа за разговори. ћоделът е достъпен срещу 11,22 лева на месец без оскъп€ване с план Unlimited S от ј1.
 
Huawei FreeBuds 5 е моделът безжични слушалки с един от най-нестандартните дизайни. “е са първите слушалки от китайски€ технологичен производител с подобна форма, вдъхновена от т.нар. ефект на капката на принц –упърт. ƒизайнът им не само се отличава, но и осигур€ва продължително използване, тъй като не предизвиква дискомфорт и умора в ухото. FreeBuds 5 разполага с 3 микрофона и алгоритъм за дълбока невронна мрежа (DNN), които подобр€ват гласа и намал€ват странични€ шум за по-€сни и чисти разговори. ћоделът се предлага на лизинг без оскъп€ване за 8,28 лева на месец с план Unlimited S.

«ащо се нуждаеш от безжични слушалки?

—вободно движение
 
— безжични слушалки движението става лесно и без оплитане в излишни кабели. ѕо този начин спортуването, танцуването или дори чистенето у дома е по-при€тно и свободно, а рискът от това да закачиш кабела и телефонът ти да падне – липсва.
 
 ачество на звука
 
Ѕезжичните слушалки са често см€тани за слаби откъм сила и качество на звучене. ƒнес това съвсем не е така – те често са оборудвани с най-новите технологии за шумоизолаци€ и позвол€ват персонални настройки, с които устройството да следва тво€ говор и движение до съвършенство.
 
—тилен и компактен дизайн
 
Ѕезжичните слушалки несъмнено са аксесоарът на новото поколение. “е често са носени дори без да се използват, просто защото допадат на сво€ собственик, без да пречат. ћоделите и цветовете, в които се предлагат са разнообразни, а подход€ща форма може да се намери за всеки тип ухо.
 
ѕрез месец април селекци€та безжични слушалки от ј1 е достъпна за потребителите на лизинг с 0% оскъп€ване и мобилен план Unlimited. »збери подход€щи€ за теб модел и направи ежедневието си по-цветно.

1
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
1
0
 
1
 
! ќтговори
—имо преди 1 месец
¬ алиекспрес са по 20 лева тези слушалки . “е€ тотално ни взеха за балъци .