Вземи новия Nothing Phone 2A с 3 години гаранция и план от А1

Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 апр 2024 11:32 | 12 апр 2024 11:31, Александър Попов
Вземи новия Nothing Phone 2A с 3 години гаранция и план от А1

·     Nothing Phone 2A вече наличен в магазините на А1

·     Вземи в брой за 199,99 лева или на изплащане срещу 9,98 лева на месец с план Unlimited Ultra

·     Купи от онлайн магазина на А1.bg и получи 3 години гаранция

·     През април всички нови потребители получават 50% отстъпка за първите 6 месеца от договора с план Unlimited

Новият Nothing Phone 2A вече се предлага в магазините на А1. Смартфонът е най-новото устройство от марката и първият модел, който телекомът предлага на своите клиенти. Nothing 2A предоставя редица технически характеристики, функции и удобства. Потребителите могат да го закупят както от магазините на А1, така и онлайн на сайта на A1.bg, като при закупуване от онлайн магазина, устройството идва с 3 години гаранция.

Nothing Phone 2A се предлага от А1 срещу 199,99 лева в брой или 9,98 лева на месец на изплащане с план Unlimited Ultra, а през април всяко закупено устройство с договор с план Unlimited е достъпно с 50% отстъпка от таксата за мобилна услуга за първите 6 месеца.

Защо се нуждаеш от новия Nothing Phone 2A?

Футуристичен дизайн

Марката Nothing е позната като производител на устройства с нестандартен дизайн и различни прозрачни елементи. Phone 2A не е изключение и също е с отличителен дизайн, като в същото време е проектиран с грижа за природата. Рамката на устройството е изработена от 100% рециклиран алуминий. Смартфонът разполага с прозрачен заден панел, което дава възможност за видимост какво се крие под капачето, а предвид двете заоблени камери, създава роботизирано излъчване. Освен прозрачен гръб, друга отличителна характеристика на смартфона е системата Glyph, състояща се от специални LED светлини, които известяват при различни нотификации. При входящо обаждане, промяна на звука или възпроизвеждане на музика, светлините сигнализират в тон с мелодията.

Камера, екшън

Nothing Phone 2A разполага с двойна 50-мегапикселова основна камера и 32 MP селфи камера, с които дава големи възможности за снимки. Моделът притежава сензор 1/1.56” с бленда f/1.88 и оптична стабилизация, както и ултраширокоъгълна оптика. Този смартфон от средния клас предоставя добро качество на изображенията дори при ниско осветление и разнообразни функции на камерата.

Бърз процесор

Nothing Phone 2A залага на чипсет Dimensity 7200 Pro, създаден в партньорство с MediaTek, който осигурява плавна работа дори при едновременно отваряне на много приложения и извършване на различни команди. В системата за охлаждане на процесора също има подобрения, което помага за по-високата производителност на устройството.

Дълъг живот на батерията

Nothing Phone 2A е с 5000 mAh батерия и поддържа бързо зареждане до 45 W с пълно зареждане за 59 минути. Според данни на производителя батерията ще запази 90% от своя оригинален капацитет дори след 1000 цикъла на зареждане.

Nothing 2A е вече достъпен в магазините на А1 и онлайн на А1.bg срещу 9,98 лева на месец или 199,99 лева в брой с план Unlimited Ultra. При купуване онлайн идва и с удължена 3 годишна гаранция. През целия месец плановете Unlimited M, L и Ultra са с промоционални цени с 50% отстъпка на за първите 6 месеца при преподписване или сключване на нов договор.