Селфита, клипчета... Стотици нарушения в новия тунел "Железница"

Засечени са и над 500 случая на превишена скорост
55
Селфита, клипчета... Стотици нарушения в новия тунел "Железница"
Снимка: БГНЕС

Новооткритият тунел "Железница" е първият у нас, който отговаря на всички параметри за подобно съоръжение. Той е най-дългият и най-скъпият и това явно предизвиква интереса на шофьорите.

Само за седмица камерите на "Пътна полиция" са заснели над 560 нарушения, като някои от тях са не само странни, но и много опасни.

Шофьор е засечен да кара назад в тунела, като се оправдал пред униформените, че така му "казала" навигацията. Други трима водачи си позволили да спрат в тунела. Шофьори и пътници пък излизали да си направят селфи или да заснемат клипче.

Иначе очаквано най-много са нарушенията за превишаване на скоростта в тунела, която е ограничена до 80 км/ч. Случаите са над 560 за седем дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: тунел железница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
2
 
! Отговори
Грозен тумор преди 6 месеца
До Красив ТунелЗнаеш ли от кога е построен тунела? А? Не го пуснаха заради некачествени геоложки проучвания и свлачище след него. Май "честните и поЧетените" още не могат да ги намерят 8 милиарди, дето ГЕРБ са крадяли. Оказа се, че"лошата практика"с раздаването на милиони в края на годината продължава. При Бойко поне се правеше публично от джипката и се знаеше за какво са дадени. А сега за по-голямата част не се знае. Комитова го каза. Ако са правени с търгове лотовете. По 5 години на лот!!!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Смятай тоя тунел колко добре е направен, щом хората си правят труда да спират и да го снимат. Видими резултати - когато Бойко е далеч от строежа на пътища.
11
4
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 месеца
До ППДБ - Как изглежда магистралата до Ловеч-Плевен?..... Нали спряхте едни 700 милиона от този проект....... Сега същотото това строителство ще струва 1,3 МЛРД....... Инфлация???? Вероятно.... Само с разликата можехте да направите всичките тОнели в България да изглеждат така
10
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 6 месеца
Защото хората се радват на хубавото :) Но не трябва всеки да си прави клипче, а бацевите мис'ирки - филм трябваше да направят и да го излъчат. Но медиите техни и по цял ден гледаме баце и дебелян, вместо държавната лаборатория на Капитан Андреево и тунела "Железница".
9
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 6 месеца
До ВРЕМЕ Е ДА РЕШИМ - искаме ли държавата да бъде подарена или не
8
1
 
8
 
! Отговори
мдаааа преди 6 месеца
за някой селфар поредното селфи в тунела може да е последно . сбъркан народ !
7
4
 
5
 
! Отговори
хубав тонел преди 6 месеца
Не е строен от ГЕРБ и вижте колко е хубав.
6
4
 
3
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е ДА РЕШИМ преди 6 месеца
Такива тунели ли искаме или искаме Бойко Борисов да се върне и да краде половината пари от всичко, което "строи"
5
3
 
5
 
! Отговори
ППДБ преди 6 месеца
ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ТУНЕЛ, НА КОЙТО БОРИСОВ НЕ МУ Е ОТКРАДНАЛ ПОЛОВИНАТА ОТ ИНВЕСТИЦИЯТА - СВЕТИ, ИМА ВЕНТИЛАТОРИ И ОБОЗНАЧЕНИЯ + Всички екстри.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Супер, от целата работа преместиха тапата в тунела. За 500метра не можаха да отделят трафика за БанскоЛеСи от тоя за Кулата. Летото ще чекаме в тунела на сенка и смрад. Браво на всички тиквеници у прламенто.
3
4
 
10
 
! Отговори
Асфалт Паша преди 6 месеца
Това ако беше строено от ГЕРБ, вече щеше да е за ремонт.
2
9
 
6
 
! Отговори
Красив Тунел преди 6 месеца
Денков го построи. Денков е пътестроителя на републиката. Бойко щеше да открадне половината пари и тунела нямаше да има лампи. БРАВО ДЕНКОВ! БРАВО!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е как да не си направиш клипче или селфи. ТУНЕЛ В БЪЛГАРИЯ НА КОЙТО ВСИЧКО МУ РАБОТИ ! Това нещо никога не е виждано или чувано.