Инфраструктура София
Инфраструктура София
Света Троица, а може би Пакистан?!? Снимка: Иво | 17 юли 2021 18:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
29
3255
9
2
Напиши коментар Коментари
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като те гледам как пишеш, файдата не е много голяма от магистърската ти степен. И не излизай с глyпостите за матури и такива ми ти. То си е за самоуважение. Ти се излагаш като кифладжия с неграмотността си, а парадираш с много по-големи работи. Кoмплекси до небето. Молил съм те и преди - моля те, не ни излагай там. Казвай че си босненец, или албанец. Нещо такова. Много си зле хахаххахаха
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес правих пълен десен в една малка уличка. В такъв момент отпред дясно се получава една мъртва зона. А там какво? ТРАП! Бам - задна дясна гума. Целия се свих, чу се удар все едно метал се удря в метал. Не се спука, но утре ще съм при гумаджията. Дано да няма нещо накривено или счупено.
23
1
 
3
 
! Отговори
Каратиста преди 2 години
До Анонимен Па много си учил бре - кога е останало време да работиш
22
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако аз съм с ниско образование, техникум и университет магистърска степен със следипломна квалификация в научен институт в технопарк в западна европа, то сметай твойто образование колко ниско трябва да е, на р00млянин по Европейските програми за развитие. Поздрави на Грамотното от Новия Свят
21
2
 
6
 
! Отговори
Неграмотното от Оз преди 2 години
Ами пиши в австралийските сайтове, защо досаждаш 10 години тук със стриптийз на личната си информация? В един коментар правиш елементарни грешки - "соцялка", извинявай но без никаква обида, това е стил на изразяване на човек, който не е прочел една книга през живота си. Вие вероятно не сте имали домашна библиотека, а също си имал много ниско ниво на образование.
20
4
 
7
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 2 години
Българите си останаха едно полу-номадско племе от Хиндустан и това е. 1400 години в Европа не му бяха достатачни на това племе да се цивилизова и да заживее като хора от първия свят.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи Грамотното не дава обяснения къде живее и работи, ама първи си е изтъпанчил данните по соцялките да лъсне като награден кооператор. И с ориенталското си мислене, очаква че и аз съм от неговото стадото и може да ме зяпа по соцялките. Грамотното е агроном с примитивна бит и култура според която сигурно аз не съществувам щом ме няма по соцялките. Поздрави на Грамотното от най райския край на планетата
18
0
 
5
 
! Отговори
Неграмотника от Оз преди 2 години
Не съм длъжен да давам обяснения на никого къде живея, какво работя и какви са ми доходите. В този сайт идвам да прочета новините, да си дам мнението и толкова. Синдьо-неграмотното споделя неща, които не интересуват дори най-близките му роднини но се крие с тунели, ВПН-и и проксита за да не видим каква му е физиономията. Дай си профила в ЛинкедИн и аз ще ти кажа как да ме намериш.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е ти понеже си грамотник и нищо повече, затова кой си къде си? Панелистанец в африкански пейзаж. Последното не е обида а комплимент за теб. Поздрави от Новия Свят, но за теб го брой друга вселена
16
0
 
3
 
! Отговори
Неграмотника от Оз преди 2 години
Синдьо-неграмотното даже не може да напише две думи на английски за да види какво точно става тези дни в ЮАР. Този ЮАР, който неграмотното преди 2 седмици ни даваше за пример като дестинация за емиграция и живот.
15
1
 
11
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Я съм пепи програмиста - това е моя артистичен аватар . По принцип съм кравар в едно село до своге . Ама кое точно - нема да ви кажа че да не ми разваляте рахата . Ама искам да питам - в чужбината нема толкова кал нали .
14
1
 
11
 
! Отговори
Селски до Пепи преди 2 години
забелязал съм, че се Испания ти е в устата под всяка статия, но тук темата е друга!! Виж селянино я кажи лакво програмира ти до сега, че си Пепи програмиста??? Или може би освен сам да си харесваш коментарите друго с компютър не можеш да направиш, и да си избиваш комплексите на *** от делбоката провинция друго ми се струва, че не умееш!! Само като видя да напишеш ТУЙ в коментарите си и става ясно, че си сериозен селски бек!!!
13
10
 
5
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
До ХохоЕ те туй го играе разярен майстор на късия разказ . 16 години живее в Испания ама ... ни апартамент , ни кола ни деца.И все гледа промоциите в карфур диа и аора мас - да вземе от най евтиното олио на 1,2 евро.Ама иначе като дойде в България - голям го раздава .
12
2
 
12
 
! Отговори
Хохо преди 2 години
ти ли го казваш бе Пешо *** ти ли го казваш бре нещастно същество комплексирано. Провинциален ***, сeреш под всяка статия.
11
8
 
10
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
Тука има само душевно болни хора . Които се представят веднъж за сидни от австралия с колелото , после за студент в Испания и взима снимки от гугъл мапс , после се прави на много разярен успял имигрант пак в Испания . А бре - клуб на безработния .
10
5
 
10
 
! Отговори
Да уточним преди 2 години
Че София е гето, гето е. За толкова години и адски много пари не беше направено за София нищо. Е да, метро, но то бе заложено като план още преди 30 год. пък и ние и Европа го платихме 8 пъти докато стане, факт. Но и че Синди не е допринесъл с нищо в София да не е толкова зле, както и че не е допринесъл в Аустрелия да е по-добре също факт. Той е един емигрант, който съска и плюе и е нищо повече от това. Уж изкарвал пари, ок, не са му помогнали, нито е по-добър, нито по-грамотен. Абе пази боже.
9
9
 
0
 
! Отговори
до 8 преди 2 години
Стилът ми на писане е на човек живеещ от 10 години в цивилизация на челните места по всякакви индекси и човешко развитие. А твоя сил на писане е на полудив панелистанец минал Европейска регионална за развитие на р0мск0то население. Поздрави от Новия Свят
8
4
 
3
 
! Отговори
Цялата преди 2 години
София е фекална яма, но робите плащат с удоволствие зелена зона както и синя, в частност Света Троица е зелена зона, но от снимката е трудно да се каже, по-скоро прилича на на Багдад след бомбандировка!!
7
4
 
3
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Това е кафявата зона за паркиране. Обхваща цалата ви т.нар столица.
6
0
 
8
 
! Отговори
Неграмотника от Оз преди 2 години
Стилът ти на писане показва, че твоя произход е точно от ромско гето.