Южна Корея обеща контрамерки за съюза на Севера с Русия

Ким Тае-хьо обвини Пхенян, че действа като "престъпна организация"
22 окт 2024 13:11, Гергана Попова
36
Южна Корея обеща контрамерки за съюза на Севера с Русия
Снимка: БГНЕС/ EPA

Южна Корея постепенно ще предприеме контрамерки в съответствие с нивото на военно сътрудничество между Русия и Северна Корея, каза заместник-съветникът по националната сигурност Ким Тае-хьо, пише Ройтерс.

Още по темата
Коментарите дойдоха, след като президентската канцелария на Южна Корея призова Пхенян незабавно да изтегли севернокорейските войски, които според Сеул са били изпратени в Русия за войната с Украйна.

Ким направи коментарите на телевизионен брифинг след среща, организирана от съветника по националната сигурност Шин Уон-сик относно изпращането на севернокорейски войски по-рано във вторник.

Ким Тае-хьо обвини Пхенян, че действа като "престъпна организация", като изпраща млади севернокорейци да се бият в Русия и обеща да си сътрудничи със съюзниците за осигуряване на контрамерки срещу военното сътрудничество между Северна Корея и Русия.

Остава възможността Южна Корея да достави офанзивни оръжия на Украйна, съобщи агенция Йонхап, цитирайки президентската канцелария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от Русия
Русия демонстрира нарастващо влияние на БРИКС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
С Южна Корея преди 3 минути
се оправя Китай. Ако САЩ и ЕС всигнат прекомерно митата за китайски стоки, Тайпе заминава на управление от континента. САЩ няма да посмеят да се месят освен с помощ, но това няма да свърши работа. Южна Корея, както и Япония могат да вдигат само врява и нищо повече. Австралия ще си седи на д-то. Дано Путин не се ограничи само до Донбас и Луганск, за да може продажното ръководство да падне заедно с НАТО и ЕС стане самостоятелен с ново ръководство.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 минути
До Айляк И какви контрамерки ще вземе Южна Корея? ............. далекобойни ракети да опpacкат получовецитe в радиус от 2-3000км например
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 минути
До Анонимен Всички пудели на САЩ вече са впрегнати да джвкат по мечката. -- ква мечка ве оpъфлек, оня дето е метър и дваесе ли ве :))))
27
4
 
6
 
! Отговори
Сводка от фронта преди 47 минути
Има съобщения, че всички пътища към Покровск са прекъснати Мечока се приближава към пълното освобождаване на Донбас. Селидово е обкръжено - три полуобръча вече не позволяват на укрите активно да отстъпват, заклещвайки ги под интензивен огън. Има дупка в отбраната на 5 км.
26
2
 
4
 
! Отговори
Големите специалисти преди 56 минути
До Анонимен 7: Кажи го това на поляците дето почнаха масово да купуват артилерия и танкове от Южна Корея, а даже и взеха лиценз да ги произвеждат в Полша ;)
25
3
 
6
 
! Отговори
Донки Хот преди 1 час
До Анонимен 3 Точно заради краварите има Южна Корея.
24
7
 
3
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 1 час
Това вече е много добра новина ! Освен "пушечно" месо , Южна Корея произвежда всичко , и качествено ! Дори и танковете са им от най-добрите в света !
23
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
А Русия не е ли престъпна организация- на 22 февр 2022г тръгнаха да освобождават руснаците в Украйна пък ги избиваха наред с Украинците- руснаците са фашисти и убийци.
22
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Всички пудели на САЩ вече са впрегнати да джвкат по мечката. Това, както се вижда, не променя очаквания ход на нещата. Някаква промяна може да настъпи, ако господарите им ги насъскат да хапят. Но то хапането не е като лаенето, европейските атлантици са живият пример.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
на този да не му изстине смешното полуостровче
20
6
 
9
 
! Отговори
Айляк преди 1 час
И какви контрамерки ще вземе Южна Корея? Никакви. Значи ЮК може да е в съюз с ФАЩ, а СК с Русия, не може. Ще вземат контрамерки, ама ще ще има нови пратки балони от братовчедите-северняци. И това ще е най-малкото.
19
6
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 час
Северна Корея скоро ще смажи Южна Корея. След това с Китаи и Русия ще пометат сащ
18
9
 
9
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 1 час
До Анонимен 2. "Русия може да започне да въоръжава Северна Корея като за последно"......... Абе льо льо, как ще стане това, като Раша проси оръжие от Северна Корея?
17
9
 
11
 
! Отговори
Мечока преди 1 час
Най вече не е ясно защо Запада,Зельо и южнокорейците толкова много ги е страх от севернокорейците.Уж бяха гладни,щяха да дезертират и какво ли не а всички реват че ще идват.Голям страх ги гони нещо.
16
7
 
11
 
! Отговори
Нане Вуте преди 1 час
Тия па какви са че пъхат гагата дето не ги канят? Поредната краварска колония в поза партер!!
15
0
 
3
 
! Отговори
Хххх преди 1 час
До 10Никога не е имал връзка с реалността че да я губи..
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тези в позицията си накакви ще казват на друга суверенна държава какво да прави с военните си в другия край на света? Ако са толкова ербап да направят като руснаците - предупредиха франсетата да не пращат военни, седмица по-късно изпариха 150 франсета с искандер.
13
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Нищо не разбрах от тоя....т.е. самсунгите могат да са в съюз с краваристан, но Северна Корея не могат да бъдат в съюз с Русия и Китай.....
12
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Руснаците са уммряли от страх.
11
3
 
8
 
! Отговори
хаха преди 1 час
Покрай истерията последните дни, има един колаж, който се върти. Путин към Ким - Не искате ли да повоювате в Украйна? Ким стресиран - не, какви ги говориш?!, Путин - там има американци. Ким радостен - заминаваме.