јрми€та на –уси€ превзе още едно село в »зточна ”крайна

ѕод руска власт от минали€ месец е и јвдийка
21 мар 2024 16:25, »нна јнгелова
130
јрми€та на –уси€ превзе още едно село в »зточна ”крайна
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

–уската арми€ е превзела село, което се намира близо до »зточна ”крайна. “ова е второто село западно от јвдийвка, което ћосква твърди, че е завзела тази седмица, като в последно време –уси€ отбел€зва н€кои успехи на бойното поле, тъй като  иев страда от недостиг на боеприпаси.

ћинали€т месец руската арми€ превзе и јвдийка. “ова идва в момент, в който –уси€ предприе мащабна ракетна атака срещу  иев в началото на ден€, като ”крайна за€ви, че ћосква е изпратила над 30 ракети по столицата ѝ.

“огава министерството на отбраната на –уси€ каза, че е използвало хиперзвукови ракети " инжал", по "командни центрове" на украинските въоръжени сили. ћинистерството на отбраната долъпни още, че руските части "продължават да изпълн€ват мерки за предотврат€ване на проникването на диверсионни и разузнавателни групи" в гранични€ регион Ѕелгород.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


130
ќще по темата: война”крайна–уси€
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
107
7
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо Ќ€маме чували на вас ще ви тр€бват олгин на вас )) руси€ сме € били преди ћожем да повторим
106
2
 
6
 
! ќтговори
Ќ€маме чували преди 1 месец
–сзбирам че нашите майцепродавци искат да прат€т войски в ”крайна, но имаме ли чували? „ували в които да ги върнем?
105
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
и само в белгород загубиха “–»
104
4
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
взели едно загубили пет и така ))
103
9
 
4
 
! ќтговори
Ѕез паника, мол€ ! преди 1 месец
ѕј  ў≈ —≈ ѕ–≈Ѕ–ќ»ћ ѕ–≈« 2025 ! –”—Ќј÷»“≈ »ћј“ ѕ–ќЅЋ≈ћ» — ѕј–»“≈ «ј ¬ќ…Ќј ! ћј–“ ≈, ј –”—»я ¬≈„≈ »« ќЌ—”ћ»–ј 92 ѕ–ќ÷≈Ќ“ј ќ“ Ѕёƒ∆≈“ј —» «ј 2024 ! ¬  –јя Ќј √ќƒ»Ќј“ј »«“»„ј“ ƒќ√ќ¬ќ–»“≈ «ј “–јЌ«»“ Ќј √ј« ѕ–≈« ” –ј…Ќј » «ј —ЌјЅƒя¬јЌ≈ Ќј ≈¬–ќѕј — ≈Ќ≈–√ќЌќ—»“≈Ћ» ! Ќяћј ƒј ЅЏƒј“ ѕќƒЌќ¬≈Ќ» ! «»ћј“ј Ѕ≈Ў≈ ћ≈ ј » ≈¬–ќѕј Ќ≈ »«–ј«’ќƒ» –≈«≈–¬»“≈ —» ! √≈–ћјЌ»я ѕ–≈ћ»Ќј¬ј Ќј ¬ќƒќ–ќƒ, ј Ќќ–¬≈√»я, ’ќЋјЌƒ»я » Ўќ“ЋјЌƒ»я ѕќ Ќќ¬» ƒќ√ќ¬ќ–» ¬≈„≈ —ЌјЅƒя¬ј“ ≈¬–ќѕј — ≈Ќ≈–√ќЌќ—»“≈Ћ» !
102
4
 
1
 
! ќтговори
јбе н€кой преди 1 месец
“ук се е нацелил в къйив, селата са му дребни. ƒобреее, после да ни ривети!
101
5
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»скате да кажете, че руснаците би€т като маче от дирек нацистите, ама така по деликатно, нали евролеворезбарииии? —лава на –уси€!
100
1
 
15
 
! ќтговори
јбе преди 1 месец
вие не разбрахте ли, че това за трите дни го каза говеждата тор ћарк ћили бе, пършиви евроатлантически ***? ƒъвчете го от началото на войната, а го пише вавс€къде в √угъл. Ќе ни го пробутвайте като руско из€вление, че се излагате!
99
1
 
13
 
! ќтговори
Ўвейк преди 1 месец
ѕропагандата вече удр€ дъното!
98
5
 
20
 
! ќтговори
ѕздравлени€! преди 1 месец
¬ън наглите окраинците!
97
4
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»зненадата, за ко€то говореше Ќюланд беше опитът да се влезе в Ѕелгород.  оето изглежда е било очаквано и първата група войски - унищожена. ¬ъпрос колко осигурена с машини и състав е атаката.
96
5
 
7
 
! ќтговори
наци-шредера преди 1 месец
не е спирал.
95
9
 
12
 
! ќтговори
Uraa преди 1 месец
Skoro i Kievv
94
4
 
24
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќј“ќ подкреп€ продължаване на мобилизаци€та в ”крайна, каза –об Ѕауер, председател на ¬оенни€ комитет на Ќј“ќ. «а съжаление има нужда от нови войници, защото войниците умират и войниците са ранени, об€сни той. ƒо последни€ украинец.
93
9
 
24
 
! ќтговори
–уснак преди 1 месец
–уси€ бавно и посто€нно ликвидира ”крайна , —ащ се крие и ни лук €ли ни лук мирисали, јнгли€ и ес плачат и страдат икономически а българите се готв€т да се би€т с –уси€ !!!
92
7
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ћачкай
91
0
 
8
 
! ќтговори
Ѕай ƒрън преди 1 месец
Ћудницата €вно е пуснала и други та€ вечер :p
90
13
 
1
 
! ќтговори
вгз преди 1 месец
”спех. ћечтите са безплатни. »злез от т€лото си с духа, пропътувай напред във времето и виж какво ще или се е случило вече. » тогава ще разбереш колко си невежа и непросветен. ’ората пътуват, видели са јда, видели са във времето какво става. —лепите и глухите духовно н€ма да разберат.
89
6
 
28
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«начи до тук разбрах, че ≈¬роджендерите гледат много фантастика от тип –амбо с прашка свал€ руски вертолет. »стината разбира се е друга, —јў от водени 70 войни са €ли бой почти навс€къде. ≈дно е да нападнеш ѕанама друго ¬иетнам...много велики хамериканци се върнаха в „ували! ƒа не говорим, че едно е да се правиш на солджър друго е да отидеш в окопите - 90% от »сл€мизираното, мекокитково, жълтопаветно ≈вро-јмериканско общество н€ма и да посмее да хване пушка! ≈то за това –уснаците ще ги смачкат!
88
12
 
2
 
! ќтговори
вгз преди 1 месец
—волочта ще изтече в канала. –азбирайте го буквално.  ъдето има изостанали ниски енергии е живи същества, ще ги човедат до смърт. ўе останат тези, които са успели да еволюират през времето, докато другите се репчат и би€т в гърдите. ќгромна маса хора ще си заминат. ¬ойната, ко€то идва е израз на сблъсъка на ниската и висшата енерги€. —пасение има само едно. ≈волюирайте.