Русия е загубила повече от 350 000 войници в Украйна

Въпреки това е успяла да компенсира загубите си в жива сила и техника
640
Русия е загубила повече от 350 000 войници в Украйна
Снимка: БГНЕС

Русия е загубила повече от 350 000 войници във войната в Украйна, но е успяла да компенсира загубите си в жива сила и техника, твърди британското министерство на отбраната, предаде БНР.

Русия е загубила цялата си първоначална войскова сила, с която започна нахлуването в Украйна, в хода на войната, гласи последната сводка на министерството на отбраната на Обединеното кралство.
В последната си актуализация министерството отбелязва, че Русия е разположила около 130 батальонни тактически групи при нахлуването си в Украйна, което се равнява на най-малко 1300 танка, 5000 бойни машини към пехотата и 100 000 войници.

За период от две години руските загуби съвпадат и в много случаи надхвърлят тези цифри, се казва в съобщението на министерството.

Въпреки това мобилизирането, набирането на допълнителни сили, производството на боеприпаси и техника и обновяването на запасите е позволило тези загуби да бъдат компенсирани, се добавя в сводката. Това означава, продължават британските военни, че сега има повече руски сили в Украйна, отколкото в началото на войната, и те са в състояние да поддържат постоянни атаки на фронтовата линия и да „прилагат стратегията на изтощението“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


640
Още по темата: украйнарусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
4
 
6
 
! Отговори
Мухахаха преди 6 месеца
А Украйна спорд същите източници на достоверна и правдива информация са загубили не повече от 2-3 укровойника . И то не че са били убити ами са се изгубили в гората завалийките... Зеленски от ДВЕ години е обявил че дава по 400 хиляди евро на загинал войник и още никой не е ходил при него да си ги иска ... Безсмъртни са укро салдатите. Неунищожими.... Щом само за руските загуби четем......
349
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хах аве копейки, па ли сте оставили само оная гламава копейка дежурна в неделя дето лае като куче по керван? На мутрофаеева явно денги закончилис май?Нищо чудно, при тоя курс на долара...така ше е
348
3
 
4
 
! Отговори
Но на преди 6 месеца
Зелен ски дават и ще дават всички.Ху,авото е че признаваш за просията на вова а най хубавото и красноречиво е че проси от Корея и Иран.А рускиятTroлей си ти.Аз се грижим само за това баланса да не се наруши и го правим от любов към спорта и подкрепа към Украйна а не за копейките на Мутрофанова за разлика от теб.За това те е яд и си личи по изразяването ти,по лайковете ти и по начина на писане.Панимаеш тавариш:))
347
3
 
4
 
! Отговори
Дрт Пъън преди 6 месеца
Ами требва да вЕрваме на АналЛизите на наглобританците. Няма как. Все пак те са страната която по един или друг повод а в много случаи и без повод са НАХЛУВАЛИ В НАД 180 СТРАНИ ПО СВЕТА. Опит имат хората . Експириънс, разбииш ли.САЩисаните и те.
346
2
 
2
 
! Отговори
SmO преди 6 месеца
Войната ще е 5 години..Който има хора и оръжия печели.
345
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 363 Е като гледам ти се окака щото си мислиш,че тук е Урколандия
344
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хах копейките па се стръват само да напишеш нещо против поробителите ни пиянското племе от Азия Ама няма начин, иначе им спират копейките и остават само на МРЗ.
343
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До.361'Е гледам само зеленяка как проси пък тролят се пробутва с евтини лозунги като сляп плъх в каца с брашно
342
3
 
7
 
! Отговори
Ала бала преди 6 месеца
Тука яла път там срла е схемата на блатная.Военнопрестъпниците са *** от блатная.За това пак казвам-няма вари го,няма печи го.Only трепи го-ето това помага
341
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 356 Е ,ама си такъв военнолюбец само по сайтовете ефирен герой
340
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Путанака нема ли пак да ходи да проси от прасчо и от иранците? Шейховете като ходи да ги моли да не свалят цената на петрола гледам не го отразиха много - свалиха цената ама верно не много колкото колхозниците да не измрат от глад преди изборите.
339
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 357 Ами ходи да провериш бе украинска копейко щото тук не е Русия,ей там е Одеса ходи ,ако ти стиска
338
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 354 Е само дето в Европа им правят ала-бала като Макарон ,ама нещо не става пък мигранти да правят золуми, колкото искаш
337
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шо стааа ве копейки? Къде им е черноморския флот на колхозниците, да не го преоборудват в подводен? Хахах, егати пиянското племе са тия чебурашки.
336
2
 
5
 
! Отговори
Пешо войнолюбеца!!! преди 6 месеца
Ббий ррушняка докато мърда и после го ббий след като е спрял да мърда!!! Ппсувай безкрайно ттимаджийския ррушняшки сайт и неговите уумопобъркани ррушняшки ммодератори дето са изтрили 200+ поста вече!Ега иизпукате и вие и бблядьовете ггниди дето са ви любимци,ггадове!Засичам времето за което ще ме иизтриете-сега е 17.30 часа!И да не забравите ннещастници да ме ббаннете,бре!Скапаняци сте и ррушняшки пподлоги!Жжалкари сте,ннещастници!Добре,че има и други сайтове,ттъпаци!
335
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 352 Е за това ли Зелето още на луната не ходил да проси и реве с крокодилски сълзи или ти си мислиш, че ние картофите с бомби ги вадим
334
2
 
1
 
! Отговори
Протестите са преди 6 месеца
В Европа понеже тук е свобода на словото.В усрията ако протестират те самоубиват-забрави ли:)
333
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До като не загинат 2-3 милиона русанците ще си траят.
332
3
 
2
 
! Отговори
Тrol40 :))) преди 6 месеца
За укр майки не мисли.Мисли за това че в усрията блатна белите лади не достигат а разликата се покрива с кожени палта
331
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 349.Ами отивай бе,ей там е фронта кой те спира заминавай отворко