Русия е загубила повече от 350 000 войници в Украйна

Въпреки това е успяла да компенсира загубите си в жива сила и техника
640
Русия е загубила повече от 350 000 войници в Украйна
Снимка: БГНЕС

Русия е загубила повече от 350 000 войници във войната в Украйна, но е успяла да компенсира загубите си в жива сила и техника, твърди британското министерство на отбраната, предаде БНР.

Русия е загубила цялата си първоначална войскова сила, с която започна нахлуването в Украйна, в хода на войната, гласи последната сводка на министерството на отбраната на Обединеното кралство.
В последната си актуализация министерството отбелязва, че Русия е разположила около 130 батальонни тактически групи при нахлуването си в Украйна, което се равнява на най-малко 1300 танка, 5000 бойни машини към пехотата и 100 000 войници.

За период от две години руските загуби съвпадат и в много случаи надхвърлят тези цифри, се казва в съобщението на министерството.

Въпреки това мобилизирането, набирането на допълнителни сили, производството на боеприпаси и техника и обновяването на запасите е позволило тези загуби да бъдат компенсирани, се добавя в сводката. Това означава, продължават британските военни, че сега има повече руски сили в Украйна, отколкото в началото на войната, и те са в състояние да поддържат постоянни атаки на фронтовата линия и да „прилагат стратегията на изтощението“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


640
Още по темата: украйнарусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На 22 февруари 1944 г. е издадена заповед за награждаване на младши лейтенант Семьон Иванович Зеленски с орден Червена звезда за доблест и храброст, проявени в борбата срещу фашистите. В същия ден героичната Червена армия освободи Кривой Рог, градът, в който по-късно е роден Владимир Зеленски, внук на смелия съветски герой...
9
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 13 Кравар, къде беше ти когато бандеровците избиваха мирното руско население на Донбас в продължение на 8 години за да се възмутиш? Кажи веее, кравар?
8
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз гледам, как една държава и един народ се заличават от лицето на Земята, а Западът го интересува само колко са загубите на Русия във война до последна капка украинска кръв. Отвратително и злокобно. Това ли е цивилизованост?
7
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хахаххаха Руснаците след първата мобилизация не са правили нови...дори Вагнер изпратиха в Африка. Бриатанци-Американци се задавят вече в лъжите си. Русия дава много малко жертви заради тактиката на Командването..бавно, постепенно, с колкото се може по-малко загуби да превземат територии - за това и Путин е с 80% одобрение в Русия. За това пък окроБандите гонят хора по улиците за да ги пратят на фронта, което според всички експерти живеят до 3 дена! Все повече "доброволци" чужденци стават леш
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Русия е на принципа....нищо не може да уплаши душите наши....клонирани...дал Господ...
5
7
 
8
 
! Отговори
2 преди 6 месеца
и въпреки големия риск, системите са преместени по-близо до фронта. Увеличаването на интензивността на редовното въздушно разузнаване с помощта на БПЛА и електронното разузнаване в тила на ВСУ позволява по-бързото откриване и унищожаване на тези големи системи, независимо дали радарът е включен за атака или не. Сега Русия до голяма степен е разрешила кризите, с които се сблъска в началото на войната, свързани с потискането на ПВО, и може много бързо да открие и унищожи украинските ПВО.
4
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много лъжат укрите, само дето толкова е мобилизирал Путин, един вид са го оставили без войска :))) А колко укри са убити, ще ни информирате ли, или е дълбока тайна :)))
3
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Киевският наркокартел изпадна в отчаяние заради мощта на ВС на РФ. Поблемът с липсата на огнева мощ на Украйна в сравнение с ВС на РФ е често срещана тема сред зомбитата на киевската хунта. Това каза командирът на разузнавателното подразделение на БЛА на киевската хунта. "Ние не разполагаме с достатъчно оръжие и техника, за да победим Русия", предава CNN думите на командира. Отбелязва се, че киевското ръководство планира да увеличи числеността на биомасата си с половин милион зомбита, за да балансира силите с ВС на РФ.
2
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вие украинските загуби не знаете колко са , ама руските ги преброихте.
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всеки ден врачки гадаят.