≈рменков: »маме проблеми с електроенерги€та

÷елта в управл€ващата коалици€ е кой ще обере по-големи€ келепир
ќбновена: 20 фев 2024 21:53 | 20 фев 2024 21:52, јниси€ »ванова
55
ƒо тогава Ѕългари€ тр€бва да се откаже от енерги€та от въглища

ѕрочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2024/02/20/2030-g-40-ot-proizvedenata-energiia-u-nas-shte-e-ot-vei-moshtnosti.598989

 

"”правлението на държавата е в ситуаци€, в ко€то партньорите се надцакват кой е по-антируски настроен. ƒали сме дали 10 млрд. на "Ћукойл", всичко това е вдигане на шум, за да могат да се скри€т по-тежки проблеми в енергетиката. “ова, че јсен ¬асилев търси купувач на "Ћукойл", е в стила на управление на държавата. “ова са абсурдите на сегашното управление", коментира енергийни€т експерт от Ѕ—ѕ “аско ≈рменков в "ƒен€т ON AIR".

—поред него целта на формациите в управл€ващата коалици€ е кой ще обере по-големи€ келепир.

"»маме проблеми с електроенерги€та. ¬ече започваме да внас€ме електроенерги€. ѕо-неизгоден договор за Ѕългари€ от този с "Ѕоташ" е невъзможно да се измисли. “ози договор го подписахме в пика на цените с услови€, които не могат да бъдат изменени. ƒопуснахме "Ѕоташ" да може да оперира нашата газова система", подчерта ≈рменков пред Bulgaria ON AIR.

Ќе е ли странно, че барелите, които преработваме, отиват в ”крайна като гориво?, попита енергийни€т експерт. ѕо думите му "н€ма пилот в самолета" и случващото се в енергетиката е доказателство за това

"—тигнахме дотам, че парламент, който би тр€бвало да се занимава със законодателна дейност, се занимава с търговска дейност, като определ€ параметри и модели на реактори. —ледват проблеми, които не знам как ще бъдат решавани.  огато започнеш да изграждаш тази централа, ще тр€бва да вземеш банково финансиране. “о се дава след направен дю дилиджънс по какъв начин е избрана технологи€та. »збързваме с "”ра"-то. Ўансът по този начин да бъде изграден ј≈÷ " озлодуй" е под 1%", за€ви ≈рменков.

≈рменков припомни, че на ниво Ќационален съвет е взето решение да не се участва в мнозинства при гласуване за кмет на —офи€ и това решение не е било обжалвано от градски€ съвет. —лед това общинските съветници от Ѕ—ѕ са гласували за председател на —ќ— при положение, че техните гласове не са били необходими за мнозинство.

"ќбвин€ваме ги, че не изпълн€ват решени€ на национални€ орган. “е проведоха ц€ла предизборна кампани€, че ще разграждат модела на √≈–Ѕ в —толичната община и накра€ гласуваха заедно с √≈–Ѕ не само за председател на —ќ—, а и за комисиите. ћного се над€вам, че в четвъртък на поправителни€ изпит ще осъзна€т, че председателските места в комисиите са много по-малки от доверието на софи€нци", каза още гостът.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


55
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
41
2
 
0
 
! ќтговори
руско мекере преди 1 месец
що му давате трибуна.
40
0
 
0
 
! ќтговори
»маме ли?! преди 1 месец
Ќикога н€маше да се сет€...
39
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ато имате проблеми ,що бр€ дойде ѕѕ на власт и навс€къде проблеми)
38
2
 
3
 
! ќтговори
ќхотник преди 1 месец
≈рменков само празни приказки. ƒела тр€бват. —лед като сте опозици€ Ѕ—ѕ »“Ќ и ¬ъзраждане. «ащо не отсто€вате правата на българите? ј само се цепите и извъртате, както ви е удобно.
37
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒќ ј“ќ ¬ ЅЏЋ√ј–»я ѕќЋ»“» ј“ј ¬Џ–¬» ѕ–≈ƒ » ќЌќћ» ј“ј Ќ»ўќ ƒќЅ–ќ Ќ≈ Ќ≈ „ј ј. “ј ј Ѕ≈ ѕ–≈ƒ» 89 √ќƒ»Ќј, “ј ј ѕ–ќƒЏЋ∆ј¬ј » —≈√ј. ЌјЎ»“≈ ѕќЋ»“»÷» - –јƒ÷» —јћќ √Ћ≈ƒј“ ƒј —≈ ’ј–≈—ј“ Ќј ѕќ—ќЋ—“¬ќ“ќ, ќ≈“ќ » ƒј ≈ “ќ, «ј ƒј ѕќЋ”„ј“ »Ќƒ”Ћ√≈Ќ÷»» «ј «ќЋ”ћ»“≈ —»!
36
5
 
2
 
! ќтговори
—ћ≈’.... преди 1 месец
“ј— ќ ≈–ћ≈Ќ ќ¬ — ј–ћ≈Ќ— ј“ј „ќ¬ ј, ѕј  ƒ–ЏЌ ј √Ћ”ѕќ—“»
35
5
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо ’ристо ’ристов “и не си нито  итай, нито —јў - нито по население, нито по територи€. ўо се мъчиш да приличаш на т€х? √ледай н€кой от тво€та черга. јман от слабоумни провинциални копейки.
34
1
 
3
 
! ќтговори
’ристо ’ристов преди 1 месец
ƒо 39 "... най-големите ¬≈»та се стро€т в  итай и —јў." - мда,  итай строи и ¬≈»та и ј≈÷и. ѕри това строи ¬≈»та в съотношение 141:29 със —јў и ј≈÷и в съотношение с 23:0.
33
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 41 ј тво€та прекрасна парти€ не са мошеници. Ќали така?
32
2
 
3
 
! ќтговори
«озо преди 1 месец
’ахахааа, кой беше тоа “аско ≈рменков? “реторазр€дно ченге от ƒ—, женен за рускин€.... ѕфууу... експерт?!? √-н никой.
31
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ћоже да е прав за енергетиката, но парти€та му са същите мошеници като сглобката. ѕѕ. Ћошо н€ма - 85% гласуваха да е така
30
3
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—лучващото се в отломките на българската енергетика доказва, че н€ма пилот в кабината на самолета.
29
9
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 38  уткудвкаща копейко, най-големите ¬≈»та се стро€т в  итай и —јў.  ои са теоите големи държави?
28
4
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо до 29 √олемите държави стро€т ј≈÷-ове, а ≈  и гинеколожката германка ни предлагат ¬≈»! ѕоредни€т опит на √ермани€ да командва ≈вропа. ўе свърши като този на 9 май 1945 г. ...
27
7
 
1
 
! ќтговори
 иро Ўвейка преди 1 месец
“о€ комсомолски кадър за нищо не става.¬ъв колкото и мафиотски схеми да го вкарат,винаги се изхожда на вентилатора.јма го държат защото е от старите червени фамилии приближени на ќкръжни€т  омитет.»наче е един измислен герой със празни приказки в устата.
26
4
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“о€ екземпл€€р “аско само тъъпотии говори.ќт къде го изкопаха то€ некадърник?!
25
8
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 34 ј разликата между 91 и 27 колко е? Ќад 3 пъти. ‘акт. јмериканецът разполага с два пъти повече ток от руснака.  олкото и копейкаджийската пропаганда да иска да лъже.
24
2
 
11
 
! ќтговори
до 29 преди 1 месец
"—јў имат 91 атомни реактора, руси€ 27" ---- Ќаселението на ўатите е над 350 мил., бе, а на –уси€ под 150 мил., чувстваш ли разликата от.... 200 милиона души??? ¬ момента се стро€т още 4 јтомни енергоблока - ƒва на  урската ј≈÷, плюс още ƒва на Ћенинградската ј≈÷!
23
7
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 30 ѕриказваш типични русофилски глупости. ≈дин генератор за ток нов е 800лв за 3.5 киловата. ўом тво€ измислен фермер бил дал 16000$ за втора употреба генератори направи сметка каква мощност му е тр€бвало. “ова не е за къща, а за помещение с хил€ди животни.
22
9
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 27  акви глупости плещиш? Ѕива ли да си толкова промит руски мозък? —јў имат 91 атомни реактора, руси€ 27. —јў произвеждат 4.4“¬т„ ел енерги€ годишно, руси€ 1.1. как си ги представ€ш сметки по 50к месечно?