Пореден съмнителен случай: Загина шеф на Лукойл в Русия

Равил Маганов е скочил от 6-я етаж на болница
Обновена: 1 сеп 2022 12:38 | 1 сеп 2022 11:53, Нели Христова
117
Пореден съмнителен случай: Загина шеф на Лукойл в Русия
Снимка: Twitter

Председателят на руската енергийна компания Лукойл, 67-годишният Равил Маганов, беше открит мъртъв, след като се предполага, че е паднал от отделение на 6-ия етаж на болница в Москва, където е бил лекуван след прекаран инфаркт.

Още по темата

Все още не е известно какво е причинило падането на бизнесмена. Съобщава се, че на мястото работят органи на реда и е започнало разследване. Разбира се, не се изключва версията за самоубийство, която е често срещана в последните месеци, при различни смърти случаи на високопоставени лица от енергийните компании на Русия.

Източници твърдят, че Маганов е приемал антидепресанти.

Руската информационна агенция ENews112 заяви: "Председателят на борда на директорите на ЛУКОЙЛ почина в резултат на падане от прозореца на московска болница. 67-годишният Равил Маганов се лекуваше в отделение на 6-ия етаж. Разследващите ще трябва да установят причината за падането на известния нефтен работник. Органите на реда работят на мястото."

"Равил Маганов се хвърли от шестия етаж на Централната клинична болница на улица "Маршала Тимошенко", пишат от своя страна от руската информационна агенция Mash. Новината беше споделена и в Twitter.

Заместник-председателят на Лукойл Равил Маганов заемаше поста първи изпълнителен вицепрезидент по проучване и добив в компанията от 2006 г. Освен това той е член на Съвета на директорите от 1993 г. и е заслужил специалист по нефт и газ на Руската федерация. Той получава три ордена, три медала, както и печели три пъти наградата на правителството на Руската федерация в областта на науката и инженерството.

Новината идва след поредица от съмнителни смъртни случаи на хора, свързани с руската "Газпром".

Малко след като Русия нахлу в Украйна, Лукойл призова войната да приключи.

В началото на март бордът на Лукойл призова конфликтът в Украйна да приключи възможно най-скоро, като изрази съчувствието си към жертвите на „тази трагедия“.

Съобщава се, че през май бившият старши мениджър на Лукойл Александър Суботин също е починал при необичайни обстоятелства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
25
 
! Отговори
Елементарно Ъотсън преди 2 години
Щом не са могли с инфаркт да го самоубият, са пробвали с психоактивни вещества, ама и там ударили на камък и заложили на сигурния метод през терасата, като от 3тия път са успели. Най-много някой техен човек да каже, че бил много депресиран и скочил от мъка. Няма човек - няма проблем, много е елементарно драги ми Уотсън !!!
50
0
 
23
 
! Отговори
Рубладжийче преди 2 години
Вече десетина случая като този има на падане от прозорци. Защо не сложат решетки?
49
0
 
13
 
! Отговори
българин преди 2 години
Поискал е да фърка !
48
0
 
24
 
! Отговори
Народняк преди 2 години
След случая ,"Скрипал" шефът на ГРУ поумря скоропостижно след чрезвичайно боледуване, а сега започнаха да гинат бизнесмени и вся остальная. Накрая ще остане само Цар Путин Первий и конец на Матушката. Русофилиатът да не си губи времето, а да заминава на фронта и громи укронацистите.
47
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До това водят антидепресантите! Повечето хора мислят, че помагат и бързат да ги пият, мислейки че ще им решат проблемите с психиката, само че те само притъпяват сетивата и блокират чувството за реалност, водейки до разрушителни последствия за личността в дългосрочен план. А психиатрите и бялата мафия печелят от невежеството на пациентите.
46
2
 
14
 
! Отговори
загрижен преди 2 години
Знам как е станало - отворил е прозореца да запали цигарка, но в болницата има кислород и като се е усетил, че може да причини пожар и да запали невинните болни, е хвърлил цигарата през прозореца, но във въздуха видял искра и решил да загаси пустата цигара и се наложило да скочи - героям слава!
45
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз се чудя що Валю Златев ходи с три коли охрана и в българия седи по 2 дена в месеца...
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой вярва ли на този руски..пасквил...
43
1
 
15
 
! Отговори
Космонавт преди 2 години
До И все пак Най накрая убиха някакви военни и тръбят като разгонени слонове, защото досега руските монголоиди-мародери трепеха само цивилни и горяха като печени наденици по такнковете.
42
1
 
11
 
! Отговори
Велзевул преди 2 години
След като не е умрял от сърдечен пристъп, се е разочаровал и скочил от прозореца на болницата. Освен това е умрял една година по-рано според математическите изчисления на путинският печат.
41
4
 
9
 
! Отговори
Космонавт преди 2 години
До 40 Ако беше жив Сталин, лично щеше да удуши Путин. Той е знаел как да се разправя в юдо-болшевиките.
40
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли и тук кой да ги прочисти кирчовците и бойковците и христовците?
39
13
 
4
 
! Отговори
И все пак преди 2 години
Няма ли да кажете нещо за контранастъплението на нацистите ? Диверсионни укро части са нахлули в Запорожката АЕЦ...никой не се е върнал, освен тези с краката напред и трима пленени ! Сега смешно ли ви е ?
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има човек,има проблем. Няма човек,няма проблем. Колко добре го е казал Йосиф Висарионович.
37
3
 
11
 
! Отговори
Космонавт преди 2 години
До До Укро феновете Да не очакваш контраатаката да продължи 3 дни? Дори не е започнала. Поне не се излагат като монголите и да обявяват срокове от 3-4 дни!
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 32, засекретено е, което означава че се готви някаква много голяма изненада за ***... Ще им дойде като гръм от ясно небе
35
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо необичайно за Русия. Всичко си е в реда на нещата.
34
3
 
20
 
! Отговори
Космонавт преди 2 години
Путин е побеснял, вече е едноличен собственик на Русия. Всички наместници полудяват и се превръщат в диктатори, но след това САЩ им раздава правосъдие.
33
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Малко след като Русия нахлу в Украйна, Лукойл призова войната да приключи" //////// Да е ясно защо е "скочил" от 6 етаж
32
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да станеш милиардер в Русия трябва да си продадеш живота на Путин.И да си знаеш че твоят живот не струва и 1копейка.