Пореден съмнителен случай: Загина шеф на Лукойл в Русия

Равил Маганов е скочил от 6-я етаж на болница
Обновена: 1 сеп 2022 12:38 | 1 сеп 2022 11:53, Нели Христова
117
Пореден съмнителен случай: Загина шеф на Лукойл в Русия
Снимка: Twitter

Председателят на руската енергийна компания Лукойл, 67-годишният Равил Маганов, беше открит мъртъв, след като се предполага, че е паднал от отделение на 6-ия етаж на болница в Москва, където е бил лекуван след прекаран инфаркт.

Още по темата

Все още не е известно какво е причинило падането на бизнесмена. Съобщава се, че на мястото работят органи на реда и е започнало разследване. Разбира се, не се изключва версията за самоубийство, която е често срещана в последните месеци, при различни смърти случаи на високопоставени лица от енергийните компании на Русия.

Източници твърдят, че Маганов е приемал антидепресанти.

Руската информационна агенция ENews112 заяви: "Председателят на борда на директорите на ЛУКОЙЛ почина в резултат на падане от прозореца на московска болница. 67-годишният Равил Маганов се лекуваше в отделение на 6-ия етаж. Разследващите ще трябва да установят причината за падането на известния нефтен работник. Органите на реда работят на мястото."

"Равил Маганов се хвърли от шестия етаж на Централната клинична болница на улица "Маршала Тимошенко", пишат от своя страна от руската информационна агенция Mash. Новината беше споделена и в Twitter.

Заместник-председателят на Лукойл Равил Маганов заемаше поста първи изпълнителен вицепрезидент по проучване и добив в компанията от 2006 г. Освен това той е член на Съвета на директорите от 1993 г. и е заслужил специалист по нефт и газ на Руската федерация. Той получава три ордена, три медала, както и печели три пъти наградата на правителството на Руската федерация в областта на науката и инженерството.

Новината идва след поредица от съмнителни смъртни случаи на хора, свързани с руската "Газпром".

Малко след като Русия нахлу в Украйна, Лукойл призова войната да приключи.

В началото на март бордът на Лукойл призова конфликтът в Украйна да приключи възможно най-скоро, като изрази съчувствието си към жертвите на „тази трагедия“.

Съобщава се, че през май бившият старши мениджър на Лукойл Александър Суботин също е починал при необичайни обстоятелства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
24
 
3
 
! Отговори
До Укро феновете преди 2 години
Какво става със мащабното контранастъпление на нацистите ? Нещо не ви изнася да информирате за това.
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия затова предпочита чеченци ,иранци ,индийци ,бяга далеч от развитите държави ,иначе как да усвояват 1/3 от световните ресурси ,олигарси милиардери ,но всички с лабилна психика и робски народ живеещ да се напие!
29
1
 
22
 
! Отговори
ВСЯКА ДИКТАТУРА преди 2 години
рано или късно се разпада. Разпада на Путинската диктатура вече започна. Няма да се учудя ако много републики като Дагестан, Татарстан, Чечня, Сакхта се отцепят от руската федерация.
28
1
 
31
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
В Пyтлepистан убийства няма!!! Само самоубийства. И е чиста случайност, че толкова много високопоставени шефове на енергийни компании решиха да се самоубият по едно и също време горе-долу :)))
27
1
 
20
 
! Отговори
ЦСКАр преди 2 години
5утинката самоуби още един. Поредния и едва ли ще е последния. Шойгу и компания тепърва ще "се отравят" и ще пробват да летят от разни балкони по свое собствено желание разбира се.... Чудя се като кого ще свърши накрая параноичния другар, като Сталин или като Берия???
26
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено, руската върхушка е масово и твърдо против безумната война на Путин, която им съсипва бизнеса за милиарди! Много скоро ще намерят начин да се отърват от диктатора
25
3
 
19
 
! Отговори
Голям смях преди 2 години
Дали пък и *** няма да свърши като Хитлер, еднакво са побъркани!
24
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ми не е искал да пие чай....
23
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремълският сатрап няма да се ограничи само с проливане на кръвта на чуждите. Ще изпие и доста руска кръв. Не забравяйте, че неговите кумири Иван Грозни и Петър Велики са убили собствените си синове. Руската история е цялата в потоци от кръв, а площадът пред Кремъл е наречен червен, защото там са се извършвали кървави екзекуции. Путин е поредният руски кръволок, който ще проле много кръв и на чужди и на свои.
22
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо трябва Непременно да е " убит" от РФ? Има хора с лабилна психика,мислейки си че цял живот ще са здрави и на тази позиция в професията. И при 1 ват промяна здравословна и вземат крайното решение!!
21
6
 
29
 
! Отговори
Нищо съмнително преди 2 години
Самоубили са го, защото не си е платил на Путин отчисленията за войната.
20
7
 
13
 
! Отговори
Стрезов преди 2 години
Това е работа на Циганенко и онази професионалистка Вовк.
19
5
 
28
 
! Отговори
Путин преди 2 години
Ги избива като пилци.
18
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руските милионери и висши държавни ръководители - най-депресираните милионери и държавни ръководители.
17
6
 
30
 
! Отговори
ЛОВЪТ преди 2 години
на вещици в Раша започна. И ще приключи с обесването на малкия диктатор насред червения площад.
16
1
 
19
 
! Отговори
Да си спомним преди 2 години
Иван Иванов "падна" от 12-ти етаж на х-л в Бургас в края на 2010г.Същия е водил дела срещу Лукойл като бивш малък директор там.
15
2
 
33
 
! Отговори
ИТар ТАСС преди 2 години
Нищо съмнително няма. Казано му беше, че трябва да се лекува. Той вика здрав съм, ама лекарите викат: Ти ли разбираш повече от нас? Влязал да се лекува, ама се оказало, че страда и от депресия. Идва психиатъра - вика тежка форма на депресия. Оня вика - Ама аз съм милионер бе, каква депресия, освен че мога да почивам на Малдивите. И след още 2 дни един санитар му е помогнат да отвори пррозореца, че да вижда по-добре природата... Ама онзи се подхлъзнал
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало, Ваньо...
13
4
 
26
 
! Отговори
съжаление? преди 2 години
Колкото съжалявам бг мутрите и тяхният красив парцел на гробището, толкова ме трогва и поредното самоУбийство в империята на злото. Искам Копейкин дето пледира да сме там---ПРЪВ ДА ОТИДЕ В ПУТЛЕРОВИЯТ РАЙ.... и ще стане като бг комунстите през 1937г.----много отидоха, малко се върнаха....
12
3
 
7
 
! Отговори
Мери помпис преди 2 години
Решил е да измери земното притегляне