Стига наглост в БФС, оставка незабавна и веднага!

Протест снощи можеше и да няма, ако от съюзът не провокираха така феновете
Обновена: 17 ное 2023 12:56 | 17 ное 2023 12:49, Красимир Ангелов
139
Стига наглост в БФС, оставка незабавна и веднага!
Снимка: Lap.bg

Шок за гражданите на София и очакван завършек за феновете на футбола у нас. В това се превърнаха снощните безпрецедентни протести в столицата срещу ръководството на Българския футболен съюз. Протести, които съвсем спокойно можеше да бъдат избегнати, ако от футболната федерация не решиха зорлем да надъхат ултрасите с безумното местене на срещата, затваряне на стадиони и правене на всичко възможно протест да няма. Е, протест в крайна сметка имаше.

Днес призивите за оставки ще валят. От една страна за очевидно несправилата се със задачата си полиция, която за компенсация на това превиши правомощията си в отделни случаи, а от друга – призивите за край на наглостта на трима от големите герои от САЩ 94, които отдавна са решили, че футболният им съюз им принадлежи пожизнено.

И докато оставките в полицията са политически въпрос, ситуацията с оставката на шефовете на БФС е... никаква. На фона на тежките безредици на метри от стадиона, шефът на БФС Борислав Михайлов се скри в миша дупка и до този момент не е коментирал нищо, а единият от легендарните му съотборници, благодарение на когото честваме датата 17 ноември като празник, се направи на неразбрал срещу кого е този протест.

Другият, известен в миналото като "Екзекутора на Германия" отчете, че от УЕФА му благодарили за отличната организация. Наглост. Абсолютна и безкрайна на фона на случилото се отвън.

Времето ви изтече, господа! Ясно е, че се чувствате като Сталин, защото на практика никой не може да ви бутне. Държавата няма право да се меси във футбола, феновете ще ги изкарат подстрекавани, а това че всеки мач ви псуват по стадионите единствено пълни касичката ви с измислените глоби за "нецензурни скандирания". И то с хиляди.

Но искате или не искате, вече видяхте кой ви иска оставката! Футболни специалисти, политици, общественици и хиляди фенове и почитатели на футбола. Сигурно и това ви е малко?

След като очевидно не сте искани (освен май от УЕФА, която незнайно или знайно защо си държи на вас?), отстъпете и запазете поне капчица от достойнството си. Защото някога бяхте герои. А днес сте единствено мразени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На мястото на Боби Михайлов трябва да бъде избран Ники Михайлов- това е толкоз просто и логично!
85
1
 
13
 
! Отговори
1262 преди 9 месеца
Каква типично българска история -героите отпреди 30 г-най-мразени сега.
84
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Перукан за 18 разви ли някой български футболист? А групата е пълна с 10-торазрядни играчи от 3тия свят! Моля не ми излизай с номера: "Ми то днешното поколение млади.." Черна гора с друго поколение ли са? Сърбия? Хървадска? Румъния? Албания??? Там друго младо поколение ли расте?
83
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Я стига глупости! Перукан не е виновен, че футболистите са некадърни. От къде да вземе по-добри? Никакви оставки. Тези да продължават, докато не бъдат намерени 11 нови превъзходни национали!
82
4
 
19
 
! Отговори
18 Години! преди 9 месеца
Не знам някой друг, Бербатов или кой там ще е - честно не ми и пука толкова. Просто не жеая Борислав Михайлов да взема поста председател на БФС! За 18 години го видяхме какво може? Не искам да кажа фразата:"Колко по-зле може да бъде?", защото сугрино може, но определено с Борислав Михайлов работите са от зле към зле. , Пък"Дали може да бъде по-добре?"
81
5
 
18
 
! Отговори
Боби Калигулата преди 9 месеца
Запъхтяна секретарка в нахлува в кабинета на Боби: "Шефе, десетки ранени, няколко убити, столицата е в пламъци, пуснете си новините", а Боби отговорил: "Дреме ми на шмaйзера, подай лимонадата там и ми налей във виното" - "Но шефе, доктор Радева ви е забранила да пиете безалкохолно" - "ДАИ ТАМ ЛИМОНАДАТА МААА" - историята за император Боби Калигула
80
18
 
9
 
! Отговори
алоооо преди 9 месеца
стига бе , това не беше протест а организирана вандалщина !!!
79
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Модела бащица в бг футбола го въведе Банкята . Назначаваше собственици на клубове , Иво Тонев , Спас Русев , Марешки , Васил Божков , Гриша Ганчев , Крушарски , Домусчиеви и пр . По времето на герб не се построи нито един стадион . Прокуратурата нехаеше за черното тото на Перуката . Най - виновен е Борисов за хала на спорта , не само във футбола , а и на държавата .
78
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Българите са изчезнал народ , това което населява територията е остатъци от османската империя която се е простирала от Мароко до Индия затова и толкова индианци и мароканци по тези земи. Има и бели индианци самозванци с мароканска жилка който се борят за чиста раса на територията....каква ирония ,закривайте я тази септична яма
77
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е, ако има по едно нещо единство в тази държава, това е за оставката на ръководството на БФС и на първо място на нейния председател Боби Михайлов. Но те са пердета и паричките са им много по-важни от авторитета. Докато не ги изхвърлят с ритници от централата, няма да си тръгнат.
76
7
 
8
 
! Отговори
Бенчи KIA-та преди 9 месеца
Той и Боко така не сдаваше властта, ама вижте го сега - вече не му даваме да се докосне до изпълнителната власт. И сглобката ще разтурим предварително, преди да дойде ротацията.
75
0
 
5
 
! Отговори
Медичи KIA-та преди 9 месеца
Държавата ПАК се тресе, защото тия отгоре не могат да се разберат кой ще краде по-голямия пай и кой от тях ще краде по-малкото парче от пая. Седнете на една кръгла маса, па се разберете, разпорете едно агне, шмръкнете малко Адренохром.
74
1
 
3
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 9 месеца
Време е НАП, ДАНС, КЗК и други държавни органи да влязат в БФС и да се почне теслата - със сигурност там мирише на мръша и злоупотреби, няма как с тия началници да е друго! Лошото е, че много от членовете на БФС са близки до ДПС, а както знаем Делян Пеефски командва държавата и не би навредил на свои...
73
1
 
1
 
! Отговори
от Костинброд: преди 9 месеца
е що па преслава, не е ли по-добре галена!
72
2
 
4
 
! Отговори
Този... преди 9 месеца
...невероятен Боби Михайлов -> как се подиграва на целия народ + правителството и никой не смее да го натисне да се махне, жалка държава, а хората се надяват правителството да направи нещо за тях, умните отдавна избягаха от тук.
71
2
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 9 месеца
Левски трудно ще намери резервен вратар на полусезона и затова дори без татко Боби ще изтърпят Татин Ники до края на договора му - Андонов няма опит и не е готов за втори вратар.
70
2
 
6
 
! Отговори
А,аа преди 9 месеца
Ще сложи сина си на стола.Приемственост.
69
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това не е начина да се протестира и аз не подкрепям този протест. Който иска да си чупи собственото си имущество и глава да заповяда но на чуждото и общественото няма право да посяга.
68
1
 
3
 
! Отговори
Готвел заместник преди 9 месеца
Да остави власта в ръцете на Николета казваш? Ники е нескупосник, веднага ще го изхвърлят. Като баща му замине никито може да стигне и до кофите на улицата. Виж че семейството му се разпадна. Народното проклятие си е народно проклятие.
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да си остави власта в ръцете на Ники и Николета. Цирка ще продължи!